Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
No może masz racje Morwa, muszę to przemyśleć... miałam w sumie, ale tylko jeden dzień bj. Tylko jak tam przeczytałam ten artykuł, to poza glutenem i laktozą to nie można jeść kiszonek, mięsa, olei, całej masy warzyw, to po pierwsze z czego żyć, po drugie wiele tych produktów zbawiennie działa na inne rzeczy i trzeba się zastanowić czy warto z nich rezygnować dla samej tarczycy, skoro leki pobudziły ją do prawidłowej pracy, (moje TSH wynosi 1,2).
Ale nad tym siemieniem się zastanowię, to w sumie tylko jeden produkt, chociaż powiem Wam, ze ja nigdy nie próbowałam takiego kisielu z niego, ale ziarenka jem codziennie, bo je uwielbiam, w pieczywie, daje sobie do sałatek, jogurtów, piekę z nimi batony, podobnie zresztą słonecznik i wszelkie pestki i orzechy, jesteśmy z mężem od tego uzależnieni. -
Dziewczyny, gdzie Wy kupiłyście swoje termometry z dwoma miejscami po przecinku? Mój mąż wracając z pracy był w trzech aptekach i nie ma...
I jaki ewentualnie polecacie, to może przez neta zamówię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 18:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 14:08
małaMyszka lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Morwa,
to nic!!
Mi kiedyś próbowała usilnie wcisnąć termometr na podczerwień!
Ja się jej pytam gdzie mam dobie go przykładać? do jajników?!
A kiedyś ta sama, jak sprzedawała mojemu 2 testy, bo tak go poprosiłam żeby kupił, mówi do niego " no ładnie ładnie- mam nadzieję, że to dla jednej pani, hihi". Jak to usłyszałam w domu to myślałam, że tam pójdę i jej przy%#$%^lę !!
No i te testy okazały się felerne, więc polazłam tam 2 dni później, żeby powiedzieć żeby ich nie zamawiały, a ona do mnie " ale Pani nie może robić 2 razy tego samego testu".
Wierzcie mi Dziewczyny, że myślałam, że ją przeciągnę przez ekspedycję i jej nogi z tyłka powyrywam !kahaśka, Ania24, Morwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Firanki domyślam się, że się wtedy wkurzyłaś, ale taka ta baba głupia, że aż to śmieszne
No nic, jutro pochodzę jeszcze za tym termometrem, tylko wiecie ja to bym jeszcze chciała, żeby on tą cieńką część miał gumową, to wtedy nie jest taki sztywny i jakiś taki przyjemniejszy, nie zrobi krzywdy, taki mam ten mój z jednym miejscem i super jestem zadowolona. Te z kardioline na allegro też takie są, ale pamiętam, że ktoś pisał, że jest z niego niezadowolony.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No, a ja właśnie w pochwie i zawsze mierzyłam tym giętkim (pomiar był bardzo dobry, ale z jednym miejscem) i jakoś tak się obawiam takiego sztywnego, ale oczywiście kupię jaki będzie, byle by miał te dwa miejsca po przecinku, bo widzę, że na razie czekają mnie spacery po aptekach. Mąż mi mówił, że pokazywały mu panie w aptekach te termometry i wszystkie miały jedno miejsce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 20:55
-
nick nieaktualny