Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa dzięki, że o mnie pomyślałąś :* Za chwile przeczytam. Jeśli chodzi o dietę przy hashi, to ja wiem, że odradza się gluten i laktozę i postanowiłam sobie, że jeśli leki mi nie pomogą tak jak powinny, to zmienię dietę, ale leki zadziałały bardzo szybko i dużo objawów już mi odeszło, teraz za dwa tygodnie będę powtarzać wyniki i zobaczymy. Ja np czytałam, że orzechy brazylijskie przy hashi są bardzo wskazane, bo zawierają duże ilości selenu, wiem też, że badania nie do końca potwierdzają, że dieta bezglutenowa i bez laktozy jest wskazana, moja endokrynolog kazała mi normalnie jeść wszystko.
Tzn myślę, że dieta jest wskazana u osób, które dodatkowo mają nietolerancję na gluten, albo laktozę, ja na szczęście jej nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 17:40
-
Cigaretta wrote:Mam przyjmować od 2 do 6 dc. To będzie mój 6 cykl bodajże, ale po długiej przerwie
-
nick nieaktualnyfiranki na duszę wrote:Ja tak samo. Ile dziennie masz brać? ja 2*1, wydaje mi się, że dużo... ale tak sobie myślę, że może to przez to, że już 3 cykle nie miałam owu ;/ W którym dniu idziesz na monitoring?
ja 1 raz dziennie i trochę się dziwie, że gin nie zwiększył mi dawki, bo w poprzednich cyklach z clo nie bylo efektów ja mam monitoring w 12/13 dc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny