Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka siknęłam dla spokoju, ja niestety zawsze widzę na testach tylko ślady po kreskach.
Już naprawdę jestem pewna tej @.
Chyba zainwestuje w tym cyklu w nowy termometr z dwoma miejscami, może moje wykresy wtedy nie będą wyglądały tak wkurzająco.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
martika wrote:believe mi się wydaje, że 5go powinna być u Ciebie, jeśli masz fl 14 dni, ale patrząc na Twój wykres to się bym jej nie spodziewała.
Ja już jestem tak pewna tej @ że jak wstanę to idę na kawę i zapalę sobie fajkę. Zdradzę Wam mój małpowy objaw, który występuje u mnie drugi cykl- mrowienie pochwy
Eh, myślałam, ze będzie mi dane wysłanie Wam ziółek, ale niestety będą mi jeszcze potrzebne, może dzisiaj pójdę kupić orzechy brazylijskie, bo już nie mam, coś jeszcze radzicie na nowy cykl?
Tak też mi się wydaje, dlatego zatestuję 6.11. Co ma być to będzie
A ja mam dalej takie przeczucie, że ten spadek u Ciebie, to nie na @. Mam nadzieję, że za kilka dni obydwie będziemy mieć powody do radościagata83 lubi tę wiadomość
-
Martika przytulam dobre masz podejscie i to mi sie podoba, ale poki @ nie ma zawsze jest maleńka nadzieja...
Ania u Ciebie rzeczywiscie ksiażkowo - trzymam kciuki!
believe rozumiem, ze ciezkie 3 dni przed Toba
Milego dnia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:47
-
nick nieaktualny
-
martika wrote:Coś Ty Ania, przy takim spadku już na nic innego, jak na @ nie czekam, mam tylko nadzieję, że dzisiaj zaszczyci mnie swoją obecnością.
Ania pięknie u Ciebie odbiła.
Martika ja w ciąży miałam taki spadek na dwa dni a potem skończyło do góry i mam piecioletniego synka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny