Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Nusia. Na takie bóle plastrowanie jest super, ale musi to zrobić znawca tematu. Ja czasem stosuję przy bólach menstruacyjnych, oczywiście poza moją pracą, gdzie często wspomagam w ten sposób leczenie wszystkiego- łącznie z zatokami -
Malagosia w 2 ciąży testowałam od 9dpo i kreska zaczęła się pojawiać dopiero 12dpo, więc głowa do góry masz czas.
Martika przeziębienie nie powinno przegonić owu, ale kuruj się miodek, herbatka, itd przegonimy tą chorobę!Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Cześć Dziewczynki witam się i ja miłego dnia wszystkim życzę. Małgosia mi też się wydaje że 9 dpo to za wcześnie chociaż rozumiem ten pośpiech ;p
U mnie dzisiaj już cisza:) ale wczoraj wieczorem jako, że to 11dc przyleciałam z pracy posprzątałam WYKĄPAŁAM SIĘ i zrobiłam kolacyjkę ( która niestety się nie udała) ale pomijam ten fakt ;p i zabraliśmy się do roboty ! podczas kolacji rozkręcił mi się ból jak co miesiąc owulacyjny że już się bałam że nie dam rady na ale mąż podziałał i się udało dzisiaj wizyta u ginekologa mam nadzieje że wszystko będzie dobrze jeszcze raz Dziewczynki miłego dnia!!! :*Nusia lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Martika, herbata z miodem i imbirem, tylko miód dodaj jak już będzie ciepla a nie do wrzątku. Witamina C. Trzymam kciuki.
Gosiu, to za wcześniej.
Madlene podziwiam, ja już bym testowała
Morwa, jest skok?
Nusia, jak dzisiaj? Ja czuję z kolei podbrzusze jak pracuje a to dopiero 5dc.ktorego masz normalnie owulacje, myślisz że przyspieszy?
Dziewczyny, w takim razie dla męża jak zestaw? Salfazin, kwas foliowy, orzechy?
Ta maca to to cudo? http://www.aptekagemini.pl/maca-500mg-x-100-kaps-now-foods.html
-
Zetka wrote:Aniu, daj znać po wizycie. Pięknie się wstrzeliliscie ciekawe czy jak pójdziesz to czy pecherzyk już peknie. Ja nigdy nie wiem czy ból oznacza to że pęka, pewnie różnie bywa.
Właśnie ja też nie wiem co oznacza ten ból czy że właśnie ma chęć pęknąć czy już pękł może dzisiaj ginekolog coś mi powie na ten temat w zasadzie to ja nawet nie wiem o co pytać i co mówić :p to moja pierwsza wizyta na której powiem że staramy się o dziecko -
Ania24 wrote:Właśnie ja też nie wiem co oznacza ten ból czy że właśnie ma chęć pęknąć czy już pękł może dzisiaj ginekolog coś mi powie na ten temat w zasadzie to ja nawet nie wiem o co pytać i co mówić :p to moja pierwsza wizyta na której powiem że staramy się o dziecko
-
Witam sie z Wami dziewczyny.
martika przeziebienie owu nie przegoni moze jedynie zaklocic objawy po ktorych Ty ja wykryjesz. Wiec jak masz sile to dzialajcie zeby nie przegapic. No i kuruj sie kochana!
Zetka wlasnie dzis zaczelo mnie korcic. Tempka.skacze w te i we wte.... dobrze ze nie mam w domu testu bo pewnie by mnie dzisiaj skusil. Poniedzialek wydaje sie taaaki odleeegly.
Malgosia zdecydowanie za wczesnie, spokojnie za kilka dni beda 2 kreski
Morwa i tak trzymac - w gore!
Milego dnia zycze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:55
-
Witajcie dziewczyny!
Ja czuje sie juz calkiem dobrze, ale czsem kaszel suchy mnie meczy. Zycze zdrowka tym co tez sie zmagaja z przeziebieniem. Na bol gardla plukanka woda z sola a do tego bralam tabletki do ssania. Herbata z miodem i cytryna to podstawa. Tez sie balam ogromnie czy przez te chorobsko nie ucieknie mi owu. Zobaczymy za kilkanasie dni.
Alez bylam zaskoczona tym co napisalyscie wczoraj Czytam i czytam i konca nie ma
Morwa ty to wiesz jak podniesc wszystkim cisnienie hehe.
Martika jak u ciebie dzisiaj? Bo chyba wszystko zmierza w dobrym kierunku!
Nusia twoje plecki juz lepiej? Moze cieply termofor? Albo troche gimnastyki
Zetka u mnie tez ostatnio niezla jazda w pracy i tak mysle, ze moze wlasnie z nerwow i przemeczenia podupadlam na zdrowiu. Sprobuj herbate z melisa i jak cie lapie nagly atak nerwow - zrob kilka glebokich oddechow i przejdz sie kilka krokow. Nabierzesz troche dystansu i serducho zacznie wolniej bic
Kotowa masz jeszcze kilka di do testowania, wiec wszystko moze sie zdarzyc!!
Cigaretta u mnie OF wyznaczylo kolejna @ wlasnie na 28.11, ale chyba zaczekam z testowaniem jeszcze dzien lub dwa. Staram sie teraz podchodzic do tego wszystkiego na spokojnie. Chociac znajac zycie, jak przyjdzie co do czego to pewnie nie bede mogla wytrzymac dluzej hehe!!
Ania daj znac jak u ciebie!
Uff ale tego wyszloKotowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też czekam na efekty:) ale też jestem spokojna w tym cyklu, miesiąc temu w 1 próbie napaliłam się mega, a teraz co ma być to będzie:) we wtorek mam imieninki i mogłabym dostać piękny prezent:) termin @ mam mniej więcej w pn-wt, no chyba,że znów się coś rozregulowało, bo ostatnio dostałam w 42 dc a nie w 33 dc jak zazwyczaj.