Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Futerka co prawda nie mam, ale dywan z fredzlami jest hehe. A winka chetnie bym sie napila, ale brak. Sklepu w poblizu nie ma, wiec pozyczalam ostatnio od Zetki A tak na powaznie to chyba sie wstrzymam z tym winkiem do testowania - tak na wszelki wypadek
Morwa lubi tę wiadomość
-
agata83 wrote:Futerka co prawda nie mam, ale dywan z fredzlami jest hehe. A winka chetnie bym sie napila, ale brak. Sklepu w poblizu nie ma, wiec pozyczalam ostatnio od Zetki A tak na powaznie to chyba sie wstrzymam z tym winkiem do testowania - tak na wszelki wypadek
-
A tak z ciekawostek to moja tesiowa jak była w ciąży to musiała leżeć i lekarz jej zalecił żeby codziennie przed śniadaniem wypiła kieliszek takiego samogonu (kiedyś to nazywali koniakiem) Na szczęście mój mąż nie jest alkocholikiem z tego powodu
-
Malagosia wrote:A tak z ciekawostek to moja tesiowa jak była w ciąży to musiała leżeć i lekarz jej zalecił żeby codziennie przed śniadaniem wypiła kieliszek takiego samogonu (kiedyś to nazywali koniakiem) Na szczęście mój mąż nie jest alkocholikiem z tego powodu
Haha, dobre! A to mialo czemu niby pomoc? -
Moja mama chlała wino czerwone wytrawne w ciąży! Bo wtedy to się wierzyło że to na krew dobre i że anemii nie będzie na szczęście nie wszystkie szare komórki mi poumierały Tak czy siak ja wytrawne czerwone wino uwielbiam a ona patrzeć nie możeAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
eM, nie ma mowy o faszerowaniu się rutinoscorbienem, bo to witamina C, czyli antyoksydant, może zablokować owulacje, a ja czuję, że ona nadchodzi.
Małgosia, nie mogę spożywać syropu po którym mąż się do mnie nie zbliży, za długo czekałam na tą owulację:p Na razie jem kanapki z czosnkiem, mąż obiecał, że też zje więc jakoś zniesiemy się na wzajem :p
małaMyszka, piękny list do Mikołaja
Agata, zazdroszczę kominka
Niestety kiedyś lekarze zalecali wino, a każda ilość może być szkodliwa, także po owulce dziewczynki cierpliwie czekać w trzeźwości!Malagosia, Nusia lubią tę wiadomość
-
martika wrote:eM, nie ma mowy o faszerowaniu się rutinoscorbienem, bo to witamina C, czyli antyoksydant, może zablokować owulacje, a ja czuję, że ona nadchodzi.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny dopiero wróciłam...
Ginekolog pobrał mi cytologię zrobił usg iiiii tak pęcherzyk pękł dostałam skierowanie na badani tsh, fsh,lh,prolaktyna i ogólnie powiedział że jak na razie wszystko ok ale zobaczymyMadlene84, Nusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Od forum nie da rady się odseparowac za bardzo wciąga ☺ ja czekam na owu :p już drugi cykl się przeciąga mam nadzieje , ze ten będzie trwał krócej niż poprzedni i ze będzie mi wynagrodzone to czekanie marzyciel ze mnie wiem :p ale od czegoś przecież są marzenia ☺
Masz rację, nie da się na dłużej uciec od OF :p Oby wszystko poszło po Twojej myśli Dobrze, że marzenia nie są zagrożone karą. Trzeba myśleć optymistycznie