Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak a propo Świętego Mikołaja i listów do niego:
Jaś pisze list do św. Mikołaja,
Kochany św. Mikołaju w tym roku pod choinkę chcę braciszka.
Na co po tyg święty Mikołaj mu odpisuje:
Kochany Jasiu nie wysyłaj do mnie listu, lecz przyślij mamusię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:34
Morwa, Nusia, agata83 lubią tę wiadomość
-
To ja się dziś pochwalę- mój młodszy synek będzie w poniedziałek badany pod kątem dziecka uzdolnionego matematycznie. Szkoła oceniła jego umiejętności na drugą klasę szkoły podstawowej (ostatnio obliczył, że moja mama jest o 35 lat starsza ode mnie), ale maluch ma prawie 5 lat-urodziny w Andrzejki. Cała zabawa polega na tym, że umie dodawać i odejmować w zakresie stu, ale często robi sobie z ludzi żarty.
I tu dzisiejszy dowcip Stasia: Na misia nosku rosło 25 włosków, 6 spadło, ile zostało? 18! A dlaczego? Bo jeden wypadł jak nikt nie widział. he he he
Święty Mikołaju! Ześlij tu dziewczynom takie maluchy, będą miały radośnie!Morwa, Martuś86, Nusia, Madlene84, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Kochane ja prowadziłam zawsze wykres, ale jakoś bardziej to wszystko przeżywałam, ciągle się obserwowałam, a teraz już tylko zapisuję @ i sprawdzam kiedy wypadają dni płodne po śluzie, czuję się lepiej bez tego wykresu. W grudniu będę miała miesiąc po dostinexie więc liczę na fajny rezultat a i na eutyrox 50 biorę więc mam nadzieję, że jak znalazła się przyczyna nie zachodzenia, teraz już pójdzie łatwiej
Martuś86 lubi tę wiadomość
-
Martika, kiedyś pytałaś o ten śluz koloru karmelowego dzisiaj zobaczyłam taki u siebie, może troszeczkę wpada w kolor siwy nawet. Póki co mam go trochę w środku przy samym środku szyjki.
She, mój guzek dziś zniknął wczoraj jeszcze był. Myślę że to był pecherzyk nabotha. Był on w takim miejscu, w którym właśnie sięgałam do szyjki z tej strony i teraz jak go nie ma, to wreszcie mogę sprawdzić, czy szyjka jest twarda czy miękka. A do gina na czwartek się zapisałam i się zastanawiam czy nie odwołać bo jakos mi się nie chce i kasy szkoda.
Kiedy masz kolposkopie?
Nusia, dalej krzyż boli? Próbowałas tych plastrów.
Siemienia podobno nie powinno się jeść w łupinkach bo nie jest wtedy trawione.
Kochany Mikołaju, poproszę o siostrzyczke lub braciszka dla mojego synka, zdrową dzidzie i spokojna ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:17