Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotowa wrote:Hej dziewczyny, @ póki co nie przyszla.
Zrobiłam test 12,5 i wydaje mi się, że jest tam cień cienia cienia. Nie wiem czy naprawdę tam jest, czy chce żeby był. Jak @ dziś nie przyjdzie, to jutro znoe zatestuje. Póki co, nie chce się nakrecac... A jak reszta?
3mam mocno kciuki:) u mnie też jeszcze jest dość jasna kreseczka, u mnie 12dpo też był cień cienia, dziś jest 14dc i też jeszcze jest cień chociaz troszkę mocniejszy:) poczekaj spokojnie do jutra alboe zrób za 2 dni i koniecznie zrób zdjęcie testu:)Kotowa lubi tę wiadomość
-
Kotowa! Ale sie ciesze! Super! To na pewno to, a blada jest bo jeszcze wczesnie gratuluje
eM moze jeszcze nie wszystko stracone. Trzymam kciuki :*
Nusia, no to chyba bedziemy mialy razem owulke. U mnie jeszcze nie bylo skoku, wiec mysle ze to dzis. Wczoraj mnie plecy bolaly, dzis tez. A piersi juz mam tak bolace od kilku dni, ze sie zastanawiam co to.
Wyczytalam gdzies ze takie bole przed owu sa spowodowane wzrostem estrogenu.... No nie wiem.
Aneczka, teraz musi byc dobrze. Moze idz do gina zeby Ci przepisal progesteron. Lepiej dmuchac na zimne.
Triss, zagladaj czesciej :*
Kotowa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Mnie poersi zawsze bolaly przed @ ale teraz sie zmienilo, moze to castagnus, a moze przez wiesiolek? Nie wiem. Bole owulacyjne u mnie sie raczej nie zdarzaja. Te piersi mnie dobijaja, bo sa ciezkie, wrazliwe, sutki tez bola25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Kotowa! Ale sie ciesze! Super! To na pewno to, a blada jest bo jeszcze wczesnie gratuluje
eM moze jeszcze nie wszystko stracone. Trzymam kciuki :*
Nusia, no to chyba bedziemy mialy razem owulke. U mnie jeszcze nie bylo skoku, wiec mysle ze to dzis. Wczoraj mnie plecy bolaly, dzis tez. A piersi juz mam tak bolace od kilku dni, ze sie zastanawiam co to.
Wyczytalam gdzies ze takie bole przed owu sa spowodowane wzrostem estrogenu.... No nie wiem.
Aneczka, teraz musi byc dobrze. Moze idz do gina zeby Ci przepisal progesteron. Lepiej dmuchac na zimne.
Triss, zagladaj czesciej :*
boję się tej luteiny bo mam złe wspomnienia z nią, po 2 dniach braniach tej luteiny poroniłam, nie czułam się zbyt dobrze po niej, czułam jakieś dziwne mrowienie w brzuchu. Mam taki pomysł aby do gina isć w przyszłym tygodniu, miałabym zdjęcie z usg i taki prezent bym zrobiła mężowi na mikołajki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:24
-
Kotowa, bardzo się ciesze
Madlene pierwsze co to wlazlam do Ciebie, bardzo mi przykro
Nusia, u mnie śluz rozciągliwy dość wcześniej, ale owu jeśli nie spłata mi figla to tak obstawiam około niedzieli. W czwartek 12dc mam wizytę u gina, zobaczymy czy zobaczy jakiś pecherzyk, mam nadzieje
Wydaje mi się ze po tym inofolicu bardziej odczuwam jajniki i podbrzusze. A czy Wy pijecie go przez cały cykl? Bo tak się zastanawiam czy po owu nie odstawić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:27
Kotowa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:też myślałam, że listopad będzie mój,ale sądząc po wykresie chyba dupa blada;)
trzymam za Was kciuki;)
Blondik jeszcze nic straconego, czasami nasz organizm potrafi nas zaskoczyć i może się udać mimo, że wszystko inne mówi że napewno nie tym razem
trzeba wierzyć, że będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
Nusia, u Ciebie to na bank dzisiaj, wiec szykuj upojny wieczór z ostatnią lampka wina
My chyba od jutra startujemy dzisiaj mąż późno wraca. A z tymi żołnierzykami to jak to jest-im częstsze to wiadomo ze ich jest jednorazowo mniej, ale czy są słabsze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:36
-
nick nieaktualnyZetka tak się właśnie składa, że zostało mi winka tylko na jedną lampkę więc niech owu lepiej będzie dzisiaj hehe
Ja nie wiem jak to jest z tymi plemnikami, niektórym się udaje jak się kochają codziennie, innym wystarczy raz, ale w odpowiednim czasie, więc bądź tu mądrymZetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze zapas w barku mam, ale do weekendu jeszcze dokupie ale u Ciebie niech będzie dzisiaj trzymam kciuki
Ja też jestem bardzo zawiedziona @ u Madlene normalnie pewna byłam ze się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:45
Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aneczka85m wrote:boję się tej luteiny bo mam złe wspomnienia z nią, po 2 dniach braniach tej luteiny poroniłam, nie czułam się zbyt dobrze po niej, czułam jakieś dziwne mrowienie w brzuchu. Mam taki pomysł aby do gina isć w przyszłym tygodniu, miałabym zdjęcie z usg i taki prezent bym zrobiła mężowi na mikołajki:)
Nie musisz brac luteiny skoro Ci sie zle kojarzy. Jest jeszcze Duphaston. Progesteron na pewno nie spowodowal poronienia, bo pomaga w implantacji. Nie namawiam, choc sama wiem ze jak tylko zajde w ciaze to od razu bede brala progesteron, mimo ze ostatnio nie pomogl.
Mysle tez ze za tydzien na USG nie bedzie nic jeszcze widac i tylko sie zdenerwujesz. Poczekaj z 2 tyg minimum. Przed Mikolajkami powinno juz byc serduszko25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Zetka wrote:Na pierwszą ciążowa wizytę babka nie chciała mnie umówić wcześniej niż w 8 tygodniu
Cassie no właśnie co z Tobą
Cigaretta, trzymam kciuki za Twoje piątkowe testowanie
Nieee, no w 8, to troche pozno. Ja bym poszla pewnie nie wczesniej niz w polowie 6tc, dluzej bym nie wytrzymala25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty