Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cosma, to testujemy razem trzymam kciuki coraz wiecej nas Mikolajkowych testowaczek
Aneczka, dobry plan. Wtedy juz na bank zobaczysz wytrzymasz tyle czasu zanim powiesz mezowi?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
martika wrote:Zetka, jak się uda, to Ty będziesz miała blisko do wigilii, żeby dać mężowi prezent.
Mam ogromną nadzieję Chociaż już liczyłam jak będą mi wypadac płodne w następnym cyklu i akurat w same święta jak będziemy u rodzinki i jakoś mi to nie pasuje wiec chce ten cyklmartika, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie tez mialam napisac ze bedziesz miala prezent pod choinke, a nastepnego cyklu nie bedzie!
Zetka lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Już jestem. Kotowa dołączyła do ciężarówek? Jej! Gratulacje!!!
Ja dziś po badaniach synka. Okazało się że ma przyspieszoną syntezę i analizę w mózgu. Muszę przygotować się do bardzo szybkich postępów w nauce różnych rzeczy. Jestem dumna i przerażona.
Plamienie ustaje. Do Mikołajek daleko, więc na razie mogę zająć się interesami, choć mężusiowi nie odpuszczę
Jak Wasze nastroje? Spokojne, podekscytowane, szczęśliwe?Kotowa, Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martika, pewnie zolnierzyk dogonił jajko i teraz Ci robią karnawał brazylijski w środku
She a Ty dzisiaj apogeum?
Winko dziewczynki polewam, która pije?
A te zapłodnione o ananasie i modelach nie zapominajcie
Szukałam info czy wiesiołek może powodować bóle żołądka (bo mnie od ponad tyg codziennie boli) i nic nie znalazłam, ale znalazłam, że herbatki z hibiskusa hamują owulacje, jakby któraś piłaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 19:06
martika, Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZetka ja się dopisuję do winka a ananaska właśnie co obrałam, pokroiłam i schowałam do lodówki także jest w gotowości
zastanawiam się tylko czy przy tym moim bólu głowy moge pić winko...
Zetka Ty masz teraz ostatni cykl, na grudzień ze staraniami się nie szykuj -
nick nieaktualny
-
Z tym ananasem to nie ma co za długo szaleć, bo potem może być skutek odwrotny, skurcze macicy i jajko wywali, lepiej morele.
Sóweczka, no ja jakaś taka mała, cienka, wąska jestem i może temu boli, ale nie, my nie z tych hardcorów, zresztą w czasie ani tuż po mnie nie boli, tylko na drugi dzień, już drugi raz.
Ale jazda Zetka, aż mężowi przeczytałam o tym karnawale
Nusia, to albo kwas, albo inofolic, nie szalej z dwoma jednocześnie.
No gdzie jest Morwa...?! Moooorwa hop hop...?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 19:00
Zetka lubi tę wiadomość
-
Kurde, pisze z telefonu i mi przekreca literki
To tego ananasa do zagnieżdżenia?
Świeży musi być i ze środkiem (nie wiem jak ale sprobuje).
Dzięki kochane za wiarę w nasze zdolności rozrodcze postaram się nie nawalic
Morwaaaa!Nusia lubi tę wiadomość