Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja wlasnie zjadlam sniadanie. Na dworze cudnie slonko swieci, niebo bezchumurne ale zimno! Zalednie 3*C
Zaczely sie bole owulacyjne, jka zwykle jestem niedo zycia.
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 09:48
-
nick nieaktualnyCassie to miłych starań skoro jesteś tuż przed
A ja sama nie wiem czy wczoraj była u mnie ta owulka czy nie, bo tempka jakoś znacząco mi nie wzrosła, brzuch mnie dzisiaj boli jak na @, a może owulacja będzie dopiero dzisiaj??? co myślicie???Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Cassie to miłych starań skoro jesteś tuż przed
A ja sama nie wiem czy wczoraj była u mnie ta owulka czy nie, bo tempka jakoś znacząco mi nie wzrosła, brzuch mnie dzisiaj boli jak na @, a może owulacja będzie dopiero dzisiaj??? co myślicie???
Mi wczoraj jajnik pikal, dzisiaj juz boli lacznie z calym podbrzuszem.
Temp nie mierze w tym cyklu ale robie testy owulacyjne i jestem bardzo ciekawa jaki dzisiaj wyjdzie.
Owocnych staran dla Ciebie rowniez -
Dzien doberek :*
Kotowa, tempka odbije i jutro beda II grube krechy :*
Madlene, dobrze ze z nami zostajesz, a w grudniu na pewno sie uda i bedziesz miala swiateczno-noworoczny prezent :*
Cassie milego starania
Nusia co Ty mowisz? Byl ladny skok! Mialysmy owulke w tym samym dniu teraz tylko czekac spokojnie do terminu! Musi nam sie udacCassie, Nusia, Madlene84, Kotowa lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:
Nusia co Ty mowisz? Byl ladny skok! Mialysmy owulke w tym samym dniu teraz tylko czekac spokojnie do terminu! Musi nam sie udac
Tak myślisz Kochana? kurcze w tamtym cyklu miałam o wiele większy skok dlatego się tak zastanawiam. Ale czuję takie rozpieranie w klatce piersiowej, aż boli! więc pewnie była...
She Wolf to nasz ostatni cykl! Innej opcji nie przyjmuję -
nick nieaktualnyWitam się
Kotowa trzymam kciuki za jutrzejszy test, pewnie to tylko formalność
Za resztę też trzymam kciuki !
U mnie średni nastrój, boję się kelejnej porażki, jak znów przyjdzie @ to nie wiem co zrobię.. chyba się zapłacze na amen :p
Kotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Cosma, to testujemy razem trzymam kciuki coraz wiecej nas Mikolajkowych testowaczek
She Wolf razem zawsze razniej,kciuki odwzajemnione z tego co podpatrzylam to chyba tez ovulki byly u nas w tym samym czasie- zakladajac ze juz byly, ja obstawiam, ze u mnie wczoraj byla bo z wyliczen tak wynika,ciagnal mnie brzuch i dzis lekki skok temperatury.
Moj maz jest dzis "ciezko" chory...czytaj: ma katar i boli go glowa...ja niestety jestem malo tolerancyjna na jego stekania z tego powodu wiec mam nadzieje ze ta ovulka juz u mnie wczoraj byla bo nie mam dzis do niego cierpliwosci czy tylko ja jestem tak "poszkodowana" czy wasi faceci tez sie tak ze soba cackaja jak sa "chorzy"?
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Tak myślisz Kochana? kurcze w tamtym cyklu miałam o wiele większy skok dlatego się tak zastanawiam. Ale czuję takie rozpieranie w klatce piersiowej, aż boli! więc pewnie była...
She Wolf to nasz ostatni cykl! Innej opcji nie przyjmuję
Moje wykresy tez nie sa takie same w kazdym cyklu, zawsze cos moze zaburzyc tempki.
No wiem ze nie ma innej opcji! Tylko tak bardzo chcialam testowac w Mikolajki a teraz nie wiem czy nie bedzie za wczesnie
W nocy mialam jakies dziwne dretwienia w calych nogach. Czyzby to objaw owulki? Musze spytac wujka google co to bylo25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Cigaretta, bedzie dobrze! Musi! Kiedy testujesz? W piatek?
Cosma, kazdy facet to male dziecko, przy ktorym trzeba skakac jak go cos strzyknie badz cierpliwa.
A owulka u mnie tez byla chyba wczoraj, chociaz wczesniej mi sie wydawalo ze przedwczoraj. Niewazne, oby cykl byl udany25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Madlene- ja też zostałam na placu boju! Grudzień to dobry miesiąc na zajście Owulka wypada mi w mikołajki. Nie łamiemy się tylko przemy do przodu... hi hi hi taka dwuznaczność mi wyszła.
U mnie też ponuro za oknem. Tęsknię za słońcem i ciepłem. Cóż, działam dalej- robię wszystko żeby poprawić sobie humor. Ja się trzymam i Wy się trzymajcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 11:09
Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tym dzieckiem to prawda
Dziewczyny a zakladajac ze ovulka byla wczoraj to z ananasem juz od dzis startujecie czy czekacie az wyznaczy na wykresie i wtedy? a z orzechow brazylijskich juz rezygnowac czy mozna dalej je jesc? Kto pyta nie bladzi;) -
Cigaretta, w takim razie trzymam kciuki za poatek nie moge sie doczekac
Cosma orzechy jedz przez caly cykl, a ananasa sie je po owulce, ja chyba poczekam jeszcze z nim do jutra zeby zobaczyc czy tempka sie urzymuje. Potem ananasek przez kilka dni25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Cosma, podglasnelam Twoj wykres. Wydaje mi sie ze u Ciebie owulka byla w niedziele, bo wczoraj juz byl skok.....25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyDzięki she wolf, lekarz powiedział, że na spokojnie mam do tego podejść ,a jak do stycznia się nie uda to skierowanie do kliniki niepłodności bo już 2 lata się u niego leczę i bez skutku nawet nie wiem kiedy to przelecialo... i jak tu być spokojnym ?
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Dzięki she wolf, lekarz powiedział, że na spokojnie mam do tego podejść ,a jak do stycznia się nie uda to skierowanie do kliniki niepłodności bo już 2 lata się u niego leczę i bez skutku nawet nie wiem kiedy to przelecialo... i jak tu być spokojnym ?
Lekarzom jest latwo powiedziec, zeby sie starac na spokojnie, ale dla wiekszosci z nas to jest bardzo stresujacy czas, szczegolnie jesli miesiac po miesiacu przylazi @
Bardzo trzymam za Ciebie kciuki :*
Ja tez ide do lekarza jesli do stycznia sie nie uda. Bo czas mnie goni a chcialabym miec conajmniej 2 dzieci25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty