Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam w to pochmurne popołudnie, synek sobie śpi więc mogę troszkę odpocząć oczywiście dziś też testowałam i chyba mogę się już zacząć cieszyć bo kreseczka jest mocniejsza niż wczoraj, ale robiłam dziś innym testem:)
z tymi orzechami to i ja sie zastanawiałam czy je dalej jeść i jem po 1szt. dziennie:)
Kotowa 3mam kciuki za II kreseczki:)
http://iv.pl/images/97833800247995321449.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 13:25
Nusia, Martuś86, Cassie, juwelka, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aneczka pieknie sie na to patrzy.
She zdażysz zdązysz dam glowe
Soweczka ja w Mikolajki to moooze zaczne z testami owu dopiero... takze teraz spokojne bezstresowe, winkowe 2 tygodnie, a pozniej powoli zaczne wypatrywac owu.
Ciesze sie ze Wy jestescie i moge wypatrywac Waszych testow dziewczyny Pozytywnych of course!She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się mam masakrę w pracy.
Aniu gratuluję Kotowa będzie dobrze Nusia, She, mam nadzieje ze owulki były owocne :*
Madlene, to na święta zafasolkujemy
Dziewczynki, siemienia pijecie łyżkę czy łyżeczkę? Bo ja tak sobie posypuje ze trzy i się zastanawiam czy to nie od tego nieustannie boli mnie żołądek pod mostkiem takie uczucie kamienia w zoladku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 14:42
Kotowa, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Nusia wrote:Aneczka to już oficjalnie gratuluję zazdroszczę
Aneczka w którym dniu cyklu miałaś owulację?? podglądam Twój wykresik i tak mnie ciekawi
powiem szczerze że sama nie wiem kiedy ta owulacja była, raz mi się wydaje że w 16 dc sądząc po śluzie a raz że 18 dnia bo wtedy też mikroskop afrodyta pokazał mi paprocie i nie wiem kompletnie, w dodatku pierwszy raz 3 dni pod rząd miałam dodatnie testy owulacyjne, zawsze jak robiłam to miałam test dodatni w 14 dc a potem już negatywny, brałam tabletki LIGUNIN (siemie lniane w kapsułkach regulujące gospodarkę hormonalną) i piłam duuuuużo wody, poza tym w tym miesiącu po przytulanku leżałam minimum godzinę z poduszką pod pupą aby nic nie wypłynęło, do tej pory zawsze latałam od razu do łazienki bo mi się siusiu chciało:) i jak mąż stwierdził przytulanie tylko co dwa dni a nie częsciej, sam wyczytał w necie że jak za często to plemniki słabsze:)
-
Ja też chciałabym powinkować- mam pyszny miód w szafce, a ja uwielbiam miody pitne. Cóż, nie wolno łączyć alkoholu z bromergonem, więc muszę obejść się smakiem. ;( Jak myślicie, powinnam zrobić badanie prolaktyny w tym miesiącu? W zeszłym była nieźle przekroczona, dwa miesiące temu mniej. Jak zrobię to chociaż zobaczę czy biorę odpowiednią dawkę bromergonu.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam pytanie: czy negatywne testy ciążowe też zwykle zaznaczałyście na wykresach, czy dopiero te pozytywne (zaznaczycie/zaznaczyłyście)?
Ja do wczoraj miałam negatywne, na razie ponownie nie testowałam, ale się zastanawiam, czy mieć jeszcze iskrę nadzieiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZetka ja piję tak 2 łyżeczki, na początku piłam 1 ale wydawało mi się jakieś takie wtedy słabe w smaku no właśnie, czy jeśli jestem po owulce to powinnam juz przestać je pić???
Aneczka no ja w tym cyklu też sobie leżakuję, coś w tym napewno jest
no i też mi się wydaje, że nie ma co przesadzać z tym serduszkowaniem, bo plemniki faktycznie potem mogą być słabsze. Albo poczekać dopiero na dni płodne i działac codziennie, żeby za wcześnie męża nie wymęczyć
Sóweczka jak masz być spokojna to zrób, zobaczysz na czym stoisz.aneczka85m lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:Zetka ja piję tak 2 łyżeczki, na początku piłam 1 ale wydawało mi się jakieś takie wtedy słabe w smaku no właśnie, czy jeśli jestem po owulce to powinnam juz przestać je pić???
Aneczka no ja w tym cyklu też sobie leżakuję, coś w tym napewno jest
no i też mi się wydaje, że nie ma co przesadzać z tym serduszkowaniem, bo plemniki faktycznie potem mogą być słabsze. Albo poczekać dopiero na dni płodne i działac codziennie, żeby za wcześnie męża nie wymęczyć
Sóweczka jak masz być spokojna to zrób, zobaczysz na czym stoisz.
Ja chyba po owu odpuszczę siemię a do owu będę pić mniej zobaczę może nie będzie bolało.
Ja testy zaznaczalam negatywne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Zetka a może to od tego wiesiołka boli Cię brzuch?
Właśnie juz nie wiem. Wiesiołka biorę juz kilka mcy, z tym że gdzieś od miesiąca biorę 4 kaps a wcześniej 2. A siemię poje od około miesiąca z przerwą. Nie wiem kurcze ale wkurzające bo praktycznie non stop boli. Juz kiedyś miałam robiona gastroskopie i usg i wyszło ok a to było 5 lat temu. I potem mi przeszło a teraz od półtora tyg powtórka z rozrywki. Może stres.
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Dziewczynki u mnie niby teoretycznie owulka była wczoraj, a dzisiaj nadal czuję lewy jajnik, kłuje co chwila, brzuch boli mnie też, teraz zaczęły plecy pobolewać, nie powinny już te objawy ustąpic???
Nie, dopiero sie zaczną, przygotuj się
-
nick nieaktualnyZetka wrote:Nie, dopiero sie zaczną, przygotuj się
haha Zetka ja się tylko zastanawiam, czy ta owulka rzeczywiście była na dodatek wczoraj się pokłóciłam z mężem i dzisiaj nici z serduszkowania a dla pewności powinnam jeszcze dzisiaj...jak nie urok to ...