Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia wrote:haha Zetka ja się tylko zastanawiam, czy ta owulka rzeczywiście była na dodatek wczoraj się pokłóciłam z mężem i dzisiaj nici z serduszkowania a dla pewności powinnam jeszcze dzisiaj...jak nie urok to ...
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Nie da rady Dziewczyny, on jest mega uparty a ostatnio rzuca palenie i właśnie przez to jest nie do wytrzymania, ma humory jak małe dziecko, masakra! Obraża się z byle powodu! Tak się pożarliśmy, że poszedł spać do innego pokoju w nocy...
Niedobrze no ale wczoraj powinno wystarczyć mam nadzieje już tam pewnie się gonią
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zetka ja pije lyzeczke jednorazowo. Rano i wieczorem, ale tylko przed owulka i w jej czasie. Po owu juz sie nie mecze. Nie wiem czy to od yego Cie boli, ale 3 lyzeczki na raz to chyba za duzo.
Soweczka, zbadaj, bo po lekacg prolaktyna szybko sie normuje, wiec moze w tym miesiacu bedzie juz w normie
Martus dopoki nie ma @ to jeszcze wezystko moze sie zdarzyc. Na Twoim wykresie widze, ze testowalas bardzo wczesnie, wiec nie dziwie sie ze wyszly negatywne. Poczekaj cierpliwie ze 2 dni i testuj jeszcze raz
Nusia mnie tez prawy jeszcze boli. Bole sa okoloowulacyjne, wiec niekoniecznie ustepuja zaraz po owu.
Miejmy nadzieje ze to plemniczek rozpycha sie w jajku i dlatego pobolewa
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnydziewczyny czy wy badalyscie swoich facetow pod katem jakosci nasienia? jesli tak to czy jest tu taka ktora badala palacego? Moj niestety kopci codziennie i nie ma zamiaru rzucic, wiec jesli sie teraz nie uda to chce go wyslac w styczniu na badanie bo czytalam ze to ma zly wplyw na ruchliwosc i ilosc plemnikow.
-
Moj mial robione badanie 2 tyg temu. Pali sporo i tez nie moze rzucic. Wyniki byly w normie, ale w nizszej granicy normy. Z tego co wiem to palenie ma bardzo duzy wplyw na plemniki i w szoku bylam ze wyniki nie byly zle.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyCosma mój pali i robił badania i wszystko wyszło w porządku, z tym że mimo tego lekarz mu mówił, że musi przestać palić. Nawet osttanio czytałam, że palenie skraca żywotność plemników.
Mój co kilka dni rzuca, potem pali i tak w kółko, już mam tego serdecznie dosyć, chyba zeświruję! -
nick nieaktualnyno to tym bardziej jestem ciekawa jego wynikow...
She Wolf twoj nie moze rzucic...moj nie chce
Nusia wazne ze twoj proboje, moze za ktoryms razem mu sie uda, moj nawet o tym nie mysli, na szczescie ma zakaz palenia w domu i musi isc na dwor jak mu sie chce wiec przynajmniej zmarznie przez chwile za to ze pali -
nick nieaktualnyCosma mój pali w kotłowni także ma z tego tym bardziej przyjemność, bo zrobi sobie drinka albo piwko weźmie i tak tam siedzi i wpatruje się w piec hehe. Szczerze, to wolałabym żeby palił cały czas albo rzucił raz na zawsze, bo przez te jego próby to ja osiwieje z nerwów!
-
Cosma moj nie moze = nie chce. Jakby chcial to by rzucil. Juz tez robil do tego podchody. I co? Nawet dnia nie wytrzymal!25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny