Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za wiarę w mojego groszka, ale ja już zwatpilam i czekam tylko na @, która zjawi się w pon.
Teraz ja trzymam kciuki za was ♥
Martika kiedy zamierzasz testować? właśnie zerkłam na twój idealny wykres i czuję, że będzie szczęśliwy finał aż mnie pokusilo i od przyszłego cyklu też zamierzam prowadzić swój własny :p -
nick nieaktualny
-
Hej, jestem po wizycie, wkurzona. Czuje się jak szamanka.
Poprosiłam o zbadanie szyjki ponieważ wyczuwam na niej wydaje mi się ze pęcherzyki nabotha, to zrobił taaaaaaaakie oczy ze jak ja mogłam wyczuc, że po co dotykam szyjki. To mu powiedziałam ze po to żeby określić dzień owulacji razem ze śluzem i temp. To powiedzial ze śluz rozumie ale szyjka jej wysokość nie ma nic wspólnego z owulacja. Ze żadne więzadła sie nie podnosza itp, nie chciałam wchodzić w dyskusję. Myślałam że sobie jaja ze mnie robi. Głupio mi się zrobiło i juz od tego momentu czułam się jak taka spanikowana laska, która wymyśla i ma swoje teorie. Co się okazało pecherzyki nabotha na szyjce są, ale nie są takie żebym mogła je wyczuc (to ciekawe skąd czulam). Ale nie trzeba nic z nimi robić. Cytologia 2grupa bo wynik miał.
A na usg w lewym jajniku pecherzyk 17mm (jestem w 12dc) owu wg niego 14dc czyli sobota. Endometrium powiedział ze ładne, to powiedziałam ze to od wina, to się dwuznacznie uśmiechnął..
Na jakieś infekcje mówił żeby zapisać sobie Hexagel np 2dni po @ lub przed wizytą na basenie. Odnośnie inofolicu powiedział ze jest ZA, ale podobno 2 saszetki dziennie, ale raczej dla tych co mają problemy z owulacja.
Odnośnie lekarstw w cyklu staraniom i na tak wczesnym etapie, to one nie powinny działać uszkadzająco.
Lekarz generalnie jest super ma świetne opinie, tylko dziś jakoś tak mi nie podpasowało, no ale mam nadzieje ze będzie lepiej.
Jak zapytałam czy jakieś badania zrobić to powiedział ze tylko współżyć!
Na zdrówko!!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zetka w sumie nie jest w takim razie zle. Niektorzy lekarze maja troche inne poglady na NPR, ale Ty sie nie przejmuj i rob swoje.
Pecherzyki chyba nawet kolo 25mm moga pekac. Najwazniejsze to teraz dzialanie, bo nie wiadomo jak bedzie szybko przyrastal.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
martika wrote:Zetka, ale u mnie nie był pozytywny, poza tym ja jeste dopiero 4 dpo, to za wczesnie. No tak pękają ok 22 mm, ale zdarza się że i większe.
U mnie też świruują, normalnie zwykle co kolejny dzień są ciemniejsze a teraz nic zero od 3 dni a niby niedługo owu. Mam te tanie z allegro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 20:51