Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
No wstrzemięźliwość jest i będzie na bank, o nie chcę tam nikomu przeszkadzać sie zadomawiać
Nie wiem ja tam czuję różnicę bardzo dużą w szyjce w płodne i niepłodne, ale jasne, ze po owu nie ma co gmerać, a wcześniej trzeba to robić delikatnie, bez paznokci i w dużej higienie. -
Hej dziewczynki. Wy to chyba sie bardzo nudzicie, ze znow tyleeee do czytania;) Wy tam lepiej do roboty Dzis nie mam jak nadrabiac, bo mam gore do prasowania, ale postsram sie jutro. Mam jednak pytanko- jakos dziwnie sie czuje od 3 dni. Zadnych objawow @ za bardzo nie mam ani ciazowych. Jednak caly czas mnie kluje brzuch u dolu i po bokach i czuje mega rozciaganie. OF wyznaczyl mi @ na 3 grudnia ale wg moich obliczen powinna byc w niedziele 30 listopada bo ja nigdy nie mialam cyklu dluzszego niz 29 dni. Co wy o tym sadzicie? Bo nie pametam jak to bylo przy pierwszej ciazy:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartika wrote:No wstrzemięźliwość jest i będzie na bank, o nie chcę tam nikomu przeszkadzać sie zadomawiać
Nie wiem ja tam czuję różnicę bardzo dużą w szyjce w płodne i niepłodne, ale jasne, ze po owu nie ma co gmerać, a wcześniej trzeba to robić delikatnie, bez paznokci i w dużej higienie.
Dobranoc wszystkim -
Cześć Dziewczynki
Martika, może bepanthen? U dzieci małych na otarcia się stosuje, ja stosowałam również. A ostatnio sobie na taki dyskomfort kupiłam provag żel, ale to raczej na infekcje.
Co u Was?
Zrobiłam przed chwila test owu, zwykle robie wieczorem ale dziś zrobię dwa. Kreska blada, wiec pewnie owu dopiero sb wieczór niedziela. Mąż wyjeżdża dzisiaj wieczorem chyba
-
Agata, objawy ciążowe na tym etapie takie same jak na @. A i nasza głowa swoje dodaje. Dwa cykle temu miałam wszystkie objawy przed @ łącznie z zadyszka i mdłościami :]
Jeżeli termin masz jutro, to ja bym zatestowala jutro, chyba że dziś juz testowałas powodzenia, mam nadzieję że dwie kreseczeki zobaczysz. Koniecznie daj znać
-
nick nieaktualnyWitam w ten mroźny poranek
coś mnie brzuch boli, sutki chyba zaraz odpadna. Czuje, że @ przyjdzie wcześniej.
Jade za moment po teściowa na miasto, to jeszcze ból głowy dojdzie do tego wszystkiego
miłego dnia wszystkim :*Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Odebrałam infolic. Czy można to pić do chłodnej herbaty? Nie lubię pić wody czy soku, chyba że do biegania, ale to się nie liczy. Jak to pijecie?
Mam dziwne wrażenie, że owu będzie w tym cyklu wcześniej. Jest jakoś inaczej- mam więcej śluzu i z kremowego przechodzi w wodnisty. Jest 9dc a owu zazwyczaj mam 17dc.
Życzę wszystkim wspaniałego dnia pełnego marzeń i dążenia do ich spełnienia! -
nick nieaktualny
-
Zetka to jeszcze dzis do dziela i bedzie dobrze.
Moja owu tez by mogla przychodzic wczesniej... bo w 23dc to niektore juz powoli o testowaniu mysla... a u mnie testowanie conajwyzej owulacyjnymi.
Synka inhaluje... narazie wciaz ten kaszel meczy....
Milego dnia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:48
-
nick nieaktualnyWg mnie najlepiej co dwa dni, wtedy na pewno owulacji sie nie przegapi a i zonierzyki beda w lepszej kondycji lekarz tez tak mowi.
Ja poszlam z zolnierzykami spac zeby mialy wieksza szanse dotrzec do jajeczka, wiem, czuje ze owulacja byla albo w nocy albo dzisiaj rano. Wczoraj podczas bolaly mnie oba jajniki.
Dobra lece szykowac sniadanie