Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
czekoladowa wrote:Cześć dziewczyny podczytuję Was od początku ,zresztą już się witałam na 12 stronie:)Postanowiłam się odezwać,żeby napisać aneczka85 żeby brała po 2 tabletki luteiny 50 mg dwa razy dziennie ja tak miałam w zagrożonej ciąży i w kolejnej lekarz też kazał mi tak brać,nie zaszkodzi a może pomóc.Trzymam kciuki za wszystkie:)
ja mam tylko 100mg w domu, zostało mi po pierwszym poronieniu, może to za duża dawka co? zadzwonię zaraz do gina i zapytam co i jak, może odbierze telefon. Dziś w mieście z tego co wiem przyjmuje jeden ginekolog ale do niego trzeba się zapisywać z przynajmniej 1 tygodniowym wyprzedzeniem.... -
nick nieaktualnyCześć kobitki !
Ledwo wstałam, boli mnie głowa ale myślę, że wypije kawkę i przejdzie.
impreza udana, jedzenie pyszne, trochę potanczylismy, odstresowałam się
Dzisiaj robię sobie wolne od szkoły, a co tam ! Na 3 roku mnie chyba nie wyleją :p
pozatym @ coraz bliżej. .boli podbrzusze co jakiś czas i piersi yhhh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka85m wrote:ja mam tylko 100mg w domu, zostało mi po pierwszym poronieniu, może to za duża dawka co? zadzwonię zaraz do gina i zapytam co i jak, może odbierze telefon. Dziś w mieście z tego co wiem przyjmuje jeden ginekolog ale do niego trzeba się zapisywać z przynajmniej 1 tygodniowym wyprzedzeniem....
aneczka85m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta ja trzymam kciuki
Cassie, widziałam taka sama tylko po ang. Ale tak sobie myślę że z tymi 5 dniami to przy ambulatoryjnych warunkach różne są metody, czytałam ostatnio ze plemniki chłopcy żyją nie dłużej niż 24h,a tutaj piszą ze jak chcesz dziewczynkę to no sex w owulacje, dzień i dwa dni wcześniej. Trzy dni wcześniej jeśli test owu negatywny. Chyba troszkę przydługo nie wiem.
-
Cosma wrote:wydaje mi sie ze tak czy myslisz ze dzien wczesniej byla?
Chociaż nie, źle spojrzałam na szyjke sorki ślepa jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 11:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dokladnie troche dlugo bo to jednak 5dni. Ale pewnie sa mezczyzni ktorzy maja w sobie takie terminatory
Z tymi wyliczankami na dziewczynke to tez nie tak do konca, dziewczyny z forum na ktorym sie udzielam wszystkie mialy w dzien owulacji jak i po i maja coreczki. Wg tej teorii powinni byc sami chlopcy
-
Cassie wrote:No dokladnie troche dlugo bo to jednak 5dni. Ale pewnie sa mezczyzni ktorzy maja w sobie takie terminatory
Z tymi wyliczankami na dziewczynke to tez nie tak do konca, dziewczyny z forum na ktorym sie udzielam wszystkie mialy w dzien owulacji jak i po i maja coreczki. Wg tej teorii powinni byc sami chlopcy
Dokładnie, co ma być to będzie, byle zdroweCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiedzcie mi, jesli lekarz robi badanie progesteronu w 21dc i 23dc +-7-9dni po owulacji to czy moze na podstawie wynikow stwierdzic ze szasna na ciaze jest albo jednak nie? Wiem ze normlanie robi sie Bete ale progesteron chyba tez ma na to jakis wplyw. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi, mam dzisiaj problemy z logicznym wyslawianiem sie...
-
czekoladowa wrote:Ale pisałam że mi zalecił 2 tabletki po 50 mg czyli wychodzi tak czy siak 100 i 2 razy dziennie więc łącznie 200mg w ciągu dnia...Nie panikuj lekarz nic więcej niż luteinę czy duphaston Ci nie zleci...
Wiem wiem że pisałaś 2 po 50mg x2 ale normalnie myślałam że napisałaś tylko 2x50 mg normalnie z tego wszytskiego nie przeczytałam dokładnie, ehhh no cóż nic tylko czekać, dzwoniłam do gina ale oczywiście nie odbiera... w poniedziałek ruszam na bete potem do gina z wydrukowanym wykresem i zobaczymy jak to się wszystko potoczy, mam nadzieję że żadnej z was się nie przytrafi taki spadek:(