Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
martika wrote:Dziewczyny, obawiam się, że moja @ nadchodzi, temperatura rosła bo stężenie progesteronu jest najwyższe ok 7dpo, teraz już będzie spadac (na wykresie jest owu zaznaczona moim zdanie dwa dni za wczesnie) Zawsze przed @ zaczynam sie w nocy pocić i inaczej pachnę i niestety w tym cyklu też już dzisiaj tak sie stało. buuuuuuuuu:( Chyba odpuszcze te starania, mam już dość, a teraz przez te problemy może to nie jest dobry czas.
Przepraszam za moje żale z rana.
Miłego dnia:) -
nick nieaktualny
-
Hej
Martika póki @ nie przyszła cały czas jest nadzieja i trzeba wierzyć..
Co do zielonej herbaty gdzieś rzuciło mi się w oczy, że nie powinniśmy jej pić przy staraniach więcej niż jedną filiżankę.
U mnie dzisiaj delikatny wzrost temperatury.. Boże jak ja bym chciała, żeby się udało..
Zaraz się zaczynam szykować i jadę na uczelnie i do 20 sobie tam pokoczuje ;/
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia, u mnie też niby wczoraj skok, a dzisiaj juz niżej mam nadzieje ze mimo wszystko miałyśmy owulki.
Witam dziewczynki, wczoraj padlam wieczorem, a dziś nie wiem w co ręce włożyć w pracy podbrzusze mnie boli, zimno i jakiś humor nie ten
Miłego dzionka
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje, chociaż pecherzyk nie musiał peknac, tfu tfu. Ból miałam też niewielki a zazwyczaj boli, zawsze od razu leciała mi w gore, no ale zobaczymy.
Mi się wydaje ze u Ciebie była, bo zobacz ta tempka nie spada Ci pod linie. Mam nadzieje kochana że zaraz pofruna nam w goreWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 12:20
Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny ponoć CLO nie bierze się dłużej niż pół roku, mam mieszane uczucia, bo to byłby 7 cykl. nie wiem, czy poprostu nie zażywać teraz samego inofolicu? z jednej strony jak CLO nie działało tyle czasu, to teraz raczej tez nie zadziała, a z drugiej strony spróbować chyba można, tylko nie wiem czy ma sens się znowu faszerować ? yhhh
-
Hej dziewczynki :*
Martika, co to za spadek? Zaden. Za wczesnie na spadek przed @, predzej implantacja!
Zetka, Nusia, owulka u Was na pewno byla, nie wolno myslec inaczej!
Ide do dentysty
Dzis chyba zacznie sie plamienie, bo przy podcieraniu widzialam kilka malenkich brazowych kropeczek nie moge sie doczekac tej kolposkopii zeby w koncu wiedziec co z ta szyjka!Nusia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Cigaretta, CLO sie nie podaje dluzej niz pol roku, bo podobno nie dziala juz tak skutecznie jak w pierwszych 6, ale zaryzykowac mozesz. Szansa zawsze jest.
A myslalas o innych lekach? Cos mi sie obila o uszy jakas gonadotropina czy cos. Moze pogadaj z lekarzem co sugeruje?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Cigaretta nie mam pojęcia co z Clo ale inofolic raczej nie zaszkodzi. Ja bym chyba spróbowała.
She, to może być plamienie implantacyjne! Miałam tak głowa do góry. Na którą godzinę masz w czwartek kolpo?
Kurcze, nie zdążyłam Was doczytać z wczorajszego wieczoru
-
Hej dziewczynki
Dzis na nic nie mam czasu. Niestety znow sie nie wyspalam, bo wczoraj z mezem milo przedluzylismy sobie wieczor. A moj synek wstal o 4:55
Martika ty tak nie swiruj tylko marsz po zielonego froszka To, ze mi sie nie udalo nie znaczy, ze u ciebie tez ma tak byc! Glowa do gory i jedziemy dalej
Kotowa jak tam z toba? Jak sie czujesz? Cos mi sie obilo o oczy, ze chcesz tradzik leczyc. Wiesz antybiotyk to niedobra sprawa jak sie starasz o dzidzie. Przypomnialo mi sie wlasnie, ze ja bralam tetracykliny i odstawilam dopiero jak wyszedl test pozytywny. Kto wie czy to nie bylo przyczyna poronienia. Bo potem wyczytalam w ulotce, ze przy staranich nie wolno brac... A jesli juz chcesz tak bardzo pozbyc sie tego problemu to moze wstrzymaj sie ze staraniami.
Zetka, Nusia owulujcie i przyniescie nam dobra nowine na swieta Nusia jak ty sie dzis czujesz?
Aneczka85m czytalam o czym piszesz. Nie znam sie na tym, wiec nie moge sie wypowiedziec. Ale trzymam za ciebie kciuki! Dziewczyny tutaj duzo wiedza, wiec korzystaj z ich pomocy
Malagosia co nowego u ciebie? Jak tam groszek? Wczoraj kolezanka pokazywala mi swoje zdjecia z usg z 12 tyg. Fajny groszek
Morwa co ty dzis porabiasz? -
Kolposkopie można w ciąży mieć
Ja się wybieram na usg piersi, musze się tylko zapisać jakoś mi nie po drodze.
Właśnie Kotowa, lepiej Ci już? Ja coś od wczoraj gardło czuje.
Martika, mam nadzieje ze wszystko się ułoży, a jak teścik będzie pozytywny to i wszystkie smutki odejdą na bok. Trzymam kciuki.
Agata, to bardzo możliwe ze antybiotyk mógł źle wpłynąć.
Morwa, wyspałaś się wreszcie?
Madlene, jak synek?
Aniu, robiłaś test, bo nie mogę Twojego wykresu znaleźć a dziś miałaś termin @?
-
Zetka, ja trz mialam plamienie implantacyjne, sle to nie tak wygladalo. No zobaczymy co tam bedzie.
Kolposkopie mam na 14.
Agata, kolposkopie mozna robic, gorzej jak bede musiala miec zabieg. Oby sie okazalo ze jest niepotrzebny.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty