Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka wrote:Witam się dzisiaj z kawka
She, zapytałam bo wczoraj przy badaniu sobie o nim przypomniałam i jak policzylam to mam go już ponad miesiąc na pewno. I tak chciałam się zapytać jak u Ciebie. Ja chyba się teraz przed owu (pod koniec miesiaca) wybiorę do gina to zapytam od razu.
Dobry :*
Ja jeszcze w lozeczku. Nie wiem po co sie budze wczesnie i potem chodze ledwo zywa
Ja mam ten guzek juz okolo 2 tyg. Ciekawe czy to samo zniknie do wizyty?
Gdzie te testy pozytywne?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej
Czekam na pozytywne wieści
, podczytuje...
She wolf to raczej za wcześnie na spadek przed @, ciekawa jestem jak dziś tempka u Ciebie.
Ania ja tez jestem niecierpliwa i chciałabym mieć wszystko dokładnie tak i dokładnie wtedy gdy sobie to zaplanuje. Ale życie uczy cierpliwości i pokory. Dobra wiadomość jest taka, ze potrafi zaskoczyć tez w najbardziej niespodziewanych momencie
Nusia testuj ! Mocno trzymam kciuki :*
Juwelka no i jak..??
Kahaska dobrze ze u Was wszystko dobrze :* a jakie miałaś jeszcze objawy przed @?
Martiika u mnie ok. Mam bardzo gorący okres w pracy i bardzo mało czasu być z wami. Dziś cudowna leniwa sobota, tez jeszcze w łożku z kawka wyleguje i oglądamy z chłopakami scooby doo of przesunął mi owulke na 15dc, chyba była wcześniej wg mnie. Ogarnęła mnie jakaś obojętność w tym cyklu, mam wrażenie ze sie nie udało. Chyba wszystko przez to, ze jestem przemęczona, dlatego cieszę sie z tego długiego weekendu.
-
Zetka, tak musze najpierw czekac na cytologie. Ciekawe kiedy sie w koncu odezwa, bo juz mi sie konczy cierpliwosc
Tez musze isc jakas kawke w koncu zrobic - oczywiscie Inke
Triss, dzis znowu spadek. Juz sie nastawilam psychicznie na @ Przynajmniej z Wami zostane
Super, ze mozesz w koncu odpoczac
A moze wlasnie dlatego ze nie masz czasu na myslenie - uda sie musi! byly, wiec czemu mialoby nie wyjsc?triss, Zetka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyNo jestem jestem Dziewczynki, dzień dobry!
U mnie też tampka spadła, mierzyłam 15 minut wcześniej dzisiaj bo tak chciało mi się do łazienki, że nie moglam już wytrzymać...niby 37 ale tak jak pisałam wczoraj, jest podwyższona przez luteinę...czuję że @ idzie, brzuch mnie boli typowo na okres, no trudno... -
Nusia wrote:No jestem jestem Dziewczynki, dzień dobry!
U mnie też tampka spadła, mierzyłam 15 minut wcześniej dzisiaj bo tak chciało mi się do łazienki, że nie moglam już wytrzymać...niby 37 ale tak jak pisałam wczoraj, jest podwyższona przez luteinę...czuję że @ idzie, brzuch mnie boli typowo na okres, no trudno...
Eee co to za spadek...?? Na 37? trzymam kciuki cały czas za Dwie kreseczki :*Nusia lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:No jestem jestem Dziewczynki, dzień dobry!
U mnie też tampka spadła, mierzyłam 15 minut wcześniej dzisiaj bo tak chciało mi się do łazienki, że nie moglam już wytrzymać...niby 37 ale tak jak pisałam wczoraj, jest podwyższona przez luteinę...czuję że @ idzie, brzuch mnie boli typowo na okres, no trudno...
Oby nie przyszła, bo ten spadek to jak nie spadek
Triss, a Ty masz jednego synka, czy dwóch?
-
nick nieaktualny
-
Nusia, ale masz spadek ze hej hahaha! To to jest nic. Testujesz jutro i bedzie zielono i koniec, kropka
Triss, to w sumie lepsze niz wysoka tempka do konca i naiwna wiara ze tym razem sie udalo w koncu sie uda i tempka wtedy bedzie dla nas jednoznacznym wskaznikiemNusia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
She Wolf wrote:Nusia, ale masz spadek ze hej hahaha! To to jest nic. Testujesz jutro i bedzie zielono i koniec, kropka
Triss, to w sumie lepsze niz wysoka tempka do konca i naiwna wiara ze tym razem sie udalo w koncu sie uda i tempka wtedy bedzie dla nas jednoznacznym wskaznikiem
Dokładnie !! Jutro będzie zielono
I każda z nas tez sie doczeka, szkoda tylko ze nie wszystkie w jednym momencie. Ale by sie wtedy działo ) -
nick nieaktualny
-
triss wrote:Dokładnie !! Jutro będzie zielono
I każda z nas tez sie doczeka, szkoda tylko ze nie wszystkie w jednym momencie. Ale by sie wtedy działo )
Szpitale by nie daly z nami rady25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty