Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Juwelka ja też miałam bladziocha na teście i to nie z moczu porannego, a byłam chyba ze 2 czy 3 dni przed @. Zrobiłam drugi test i bladzioch był troszkę ciemniejszy. Po południu zrobiłam betę i wynosiła 63.
Trzy dni temu widziałam mojego smyka i ma 6,74 mm, słyszałam serduszko.
Życzę tego samego!! Wam wszystkim!.ona., Kotowa, Nusia, triss, kahaśka, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
gosi_a wrote:Juwelka ja też miałam bladziocha na teście i to nie z moczu porannego, a byłam chyba ze 2 czy 3 dni przed @. Zrobiłam drugi test i bladzioch był troszkę ciemniejszy. Po południu zrobiłam betę i wynosiła 63.
Trzy dni temu widziałam mojego smyka i ma 6,74 mm, słyszałam serduszko.
Życzę tego samego!! Wam wszystkim!
To prawda! Piękne chwile! Gratuluję!
Moje serduszko ma już 121 cm i 5 lat
Czas leci, a nadal na samo wspomnienie łezka w oku się kręci.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Juwelka gratulacje! Zaciskam kciuki za jutrzejszy teścior
MagdaH ja też będę testować w grudniu, ale my piszemy raczej w tym miesiącu, który jest obecnie
Nusia, to nie jest spadek, czekamy na jutrzejszą tempkę
Ja właśnie wróciłam z zakupów, wydałam mase kasy, a jakoś mi się wydaje, że mało rzeczy w lodówce :p
Czekam teraz na męża i wieczorkiem zapodamy sobie pyszne jedzonko, winko i jakąś komedię. -
nick nieaktualnyo rany, ale się zmachałam, wygrabiłam cały ogród
Martika to życzę udaneog wieczorku co będziez dobrego robiła do jedzonka?
She Wolf, Morwa jak mi tak będziecie wmawiać, że to ciąża to jeszcze uwierzę haha, ale niestety jutro to się może okazać jedną wielką porażką...
może powinnam zrobić ten test dzisiaj, żeby już mieć spokój?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia, poczekaj do jutra
Juwelka, lec, czekam na kolejny pozytywWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 15:36
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Juwelka, czekam z niecierpliwością na Twój wynik pięknych dwóch kreseczek:)
Nusia, zrobię karkówkę, już się marynuje w czochu i przyprawach z oliwą i do tego grilowane warzywa i półksiężyce z ziemniaków.
Ależ dzisiaj sennie, pogoda beznadziejna. -
Az mnie ciarki przechodza jak czytam hihihi
Juwelka to na pewno dzidzius! Trzymam kciuki az mi sinieja i trudno pisac!
Nusia mysle ze dziewczyny maja racje. Taki spadek to nie spadek! Powodzenia!
U nas leje i wieje. Ja czekam na corcie bo ma gimnastykę właśnie. Co do owulki... kto to wie hahaha
Dzis po.powrocie do domu licze ze moj M tam pieknie wysprzatal, zrobil obiad... wiec ja wskocze pod kocyk i poczytam ksiazke... no i pewnie czekaja mnie jeszcze wieczorem sportowe zawody w xbox z dzieciakami ot taka tam sobota
Martika co robisz dobrego do jedzenia?
Milego popoludnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 15:52