Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki!
No to już oficjalnie zaczynam dzisiaj nowy cykl...
umieram z bólu a na dodatek nie mam w domu nic przeciwbólowego boli okrutnie...
Dzisiaj wieczorem jedziemy na spotkanie odnośnie naprotechnologii, może w ten sposób uda mi się zajść w ciążę...chcę się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat i może akurat zdecydujemy się na takie leczenie...
Miłego dnia dla wszystkich!
Chica gratulacje! -
witajcie kochane
ja juz pełną para przygotowana na nadejście @@@ jutro lub w piątek, no max sobota (od maja obserwuję cykle i ostatni mi sie raz przydarzył 29dc...tak to albo 28 albo 27dni).
powiedzcie mi prosze jaki termometr jest najlepszy niedrogi z allegro?
chyba zacznę mierzyć tempkę od kolejnego cyklu - i gdzie najlepiej mierzyć? pod językiem można czy trzeba dowcipnie?
powiedzcie mi czy to normalne ze mam mega ciasno tam na dole od kilku dni...no normalnie nie mogę sobie "pogrzebać" tak jest ciaskno....i taka opuchnięta, napęczniała w srodku jestem....mam tak pierwszy raz przed @ i zastanawiam sie czy to normalne, a moze to przez infekcje którą miałm kilka dni temu i biorę globulki homeopatyczne?
czy któraś dzisiaj testuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:33
-
Nusia wrote:Witajcie Dziewczynki!
No to już oficjalnie zaczynam dzisiaj nowy cykl...
umieram z bólu a na dodatek nie mam w domu nic przeciwbólowego boli okrutnie...
Dzisiaj wieczorem jedziemy na spotkanie odnośnie naprotechnologii, może w ten sposób uda mi się zajść w ciążę...chcę się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat i może akurat zdecydujemy się na takie leczenie...
Miłego dnia dla wszystkich!
Chica gratulacje!
Nusia, wielka szkoda! Daj znac jak bylo na spotkaniu i co tam ciekawego mowili. -
nick nieaktualnyOdnosnie termometru to ja mam nie owulacyjny ale zwlyczajny elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku. Pierwszy lepszy kupilam i sie sprawdza.
Ja sobie wlasnie uswiadomilam ze nie mam tamponow w domu... musze sie na zakupy wybrac...
Moj test z dzisiaj tez negatywny, przed chwilka mialam dluga nitke krwi w sluzie tak jak miesiac temu wiec za 2 dni bede plywac :p
Psychicznie przygotowywuje sie juz do nowego cyklu. Mam tylko nadzieje ze tym razem mezowi nie trafi nocna zmiana podczas owulacji -
nick nieaktualny
-
Chica - tak wlasnie myslalam. Tam w skladzie nie ma alko podanego, ale czytalam ze w jednak go zawiera. Nie pij go :*
Nusia :* nieeeee ja sie nie zgadzam! Bardzo Ci kibicuje! Oby naprotechnologia pomogla :*
Morwa, ja tez mysle ze smakuje jak woda z cytryna, gdyby nie zapach! Ale nawet to mi juz tak bardzo nie przeszkadza
Zabka, a czemu takie nastawienie? Moze @ wcale nie ma zamiaru przyjsc?Nusia, Chica Mala lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nusia, bardzo mi przykro ale zobaczysz, grudzień będę nasz
Cassie, póki nie ma @ to jest nadzieja, kibicuje
Chyba też się skuszę na ten ocet jabłkowy, miałam z rossmana, fajny był do kuchni ale nie próbowałam samego.
Żabka, kciukam!Nusia, zabka11, Cassie lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:She Wolf - jakos poprzednie cykle i serduszkowanie w tych samych dniach ie przynosiły rezultatów, wiec jakos nie mam nadziei....
niby test w domu jeden jeszcze mam ale chyba nie ma sensu go marnować...
Zabka, moze wczesniej nie zatrybilo, ale teraz jest nowa szansa i nadzieja. Glowa do gory, nie ma @ - moze byc ciazazabka11, Cassie, Chica Mala lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Madlene, też się nie mogłam przyzwyczaić do tamtego, zresztą za dużo tych pszczół się zrobiło
Dziewczyny, tak myślę, że na waszym miejscu bym całkowicie zrezygnowała z mierzenia temperatury skoro aż tak to przeżywacie i się budzicie, bo to znaczy, że dużo o tym myślicie i nie jest dobrze, że budzi to taki niepokój i stres (bo skoro się tak budzicie w nocy to podświadomie tak pewnie jest), to nie sprzyja staraniom na pewno.
Pojawiają sie niesprzyjające emocje więc mózg dostaje sygnał, że to nie jest dobry czas na dziecko, to może utrudniać Wasze starania.
Nusia, bardzo mi przykro Daj koniecznie znać co tam na spotkaniu z napro, trochę mnie interesuje ta tematyka
Żabka ja po owulce zawsze jestem ciasna, nie wiem czemu tak jest.
Morwa, ja próbowałam dwa razy zrobić ocet i dwa razy zanim się zrobił to się zepsuł, ale może dlatego, że latem go robiłam i było gorąco.
Nusia, Cassie lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny, ależ musiałam się naczytać postów od wczoraj u mnie dziś tempka poszła w góre więc owólka zapewne była tylko nie jestem pewna w którym dniu, dopiero zaczęłam poznawać metodę termiczną bo do tej pory wszystko było na spontana:) teraz musze czekac na testowanie, oby tym razem się udało:) z octem to ja nie próbowałam jeszcze ale wiele dobrego słyszałam o ziołach ojca sroki na pracę jajników, niektóre dziewczyny w miesiącu w którym zaczynały pic te zioła zachodziły w długo wyczekiwana ciążę więc może warto spróbować męża faszeruję salfazinem na poprawę plemniczków:) może wkońcu się uda:)
-
Zabka ja tez jestem ciasna po owulce, az sie czasem odechciewa, bo az boli.
Martika, to dobrze ze wrocilas do swojego avatorka. Nie moge odroznic kto jest kto
Wlasnie dlatego mierze tempke ostatni miesiac i zobacze jak bedzie ze spaniem. Najgorszy byl pierwszy muesiac, po 5 razy w nocy sie budzilam zeby sprawdzic ktora godzina!
Moj T pojechal do szpitala oddac nasienie do badania. Taki prezent na moje imieniny wypadl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:12
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
She, ja na razie mojego jeszcze nie wysyłam, on sam mówi, że jak chce to zrobi, ale ja wiem, on jest strasznie wrażliwy i jakby nie były super idealne to jego samopoczucie i stres utrudniłyby nam jeszcze bardziej starania. Nie pali, nie pije zbyt dużo, zdrowo się odżywia, młody jest więc mam nadzieję, że jest ok. Na wszelki w łyka salfazin, jak do nowego roku nam się nie uda to ruszymy z badaniami.
Cassie, założymy grudniowy
Idę grzać pierogi i barszcz bo jestem głodna jak wilk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:05
Cassie, She Wolf lubią tę wiadomość