Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa troche czasu ci sie zeszlo pewnie na tym malowaniu
Dziewczyny badzcie przygotowane na ewentualne pocieszanie mnie. W niedziele testuje a, ze potwornie sie nastawilam to moze byc ogromna rozpacz jakos nie moge podejsc neutralnie do tego cyklu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 15:03
-
Martika, to prawda, ale ja sie terazstaram zgubic brzuszek, wiec taka tarta by mi nie pomogla
Chica dziekuje
Ale fajny sposob na przekazanie takiego newsa
Nusia nie poznalam Cie
Morwa, to dzis wieczorem sie 'kurujemy'!25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Morwa wrote:No niby łatwiej było wydrukować ale drukarka nie ma tuszu a na miasto mi się nie chciało iść ☺ a ze Lubie rysować wiec to czysta przyjemność ☺
She Wolf damy czadu dzisiaj ☺ kuracja musi być ☺
To sie lekarka ucieszy jak taki piekny wykres zobaczy wymalowany
Oj damy
koniec @ to i moze bedzieMorwa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
U mnie też na pewno dzisiaj będzie , mąż nie odpuści, bo chciał wczoraj, a ja już zasypiałam i powiedziałam mu żeby mnie obudził za chwile, tylko się parę minut zdrzemnę i biedaczek sam zasnął
Morwa może w gabinecie sobie powiesi Twój wykresikMorwa, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki ja dzisiaj jestem strasznie obolała, więc nawet nie mam siły się udzielać tu, trochę mam doła też i wkurza mnie już to wszystko...
zastanawiam się, co ja robię nie tak, że inne dziewczyny zachodzą w ciąże a ja ciągle NIE!!! pomału tracę nadzieję nawet nie chce mi się dzisiaj jechać n a to spotkanie odnośnie naprotechnologii...
She Wolf spełnienia marzeń:*
Aha, czy winko to piłyście już od 1 dc??? -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Dziewczynki ja dzisiaj jestem strasznie obolała, więc nawet nie mam siły się udzielać tu, trochę mam doła też i wkurza mnie już to wszystko...
zastanawiam się, co ja robię nie tak, że inne dziewczyny zachodzą w ciąże a ja ciągle NIE!!! pomału tracę nadzieję nawet nie chce mi się dzisiaj jechać n a to spotkanie odnośnie naprotechnologii...
Aha, czy winko to piłyście już od 1 dc???Nusia, Chica Mala, Cassie, agata83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martika wrote:U mnie też na pewno dzisiaj będzie , mąż nie odpuści, bo chciał wczoraj, a ja już zasypiałam i powiedziałam mu żeby mnie obudził za chwile, tylko się parę minut zdrzemnę i biedaczek sam zasnął
Morwa może w gabinecie sobie powiesi Twój wykresik
No Ty musisz, bo niedlugo owu.
A u mnie dawno nie bylo, przez te plamienia25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyOdnosnie alkoholu to ja jestem wrogiem alkoholu ale... jak chodze czasem do Sphinxa to bez Sex on the beach i Cosmopolitan nie wyjde w domu butelka Malibu jest zawsze.
Tyle ze do tego musze miec dzien. Wino dla mnie jest zbyt ciezkostrawne, na anemie pilam kiedys bycza krew ale to wieki temu.
Niestety mam koszmarnie slaba glowe
W zasadzie alkohol moglby dla nie nie istniec
Nusia ja powoli wale glowa o sciane, nie bede opisywala mojej historii bo gdziekolwiek to napisze to zawsze pada jedno zdanie ktorego nienawidze...
Ja nie wiem co mi sie porobilo... wg lekarza jestem zdrowa, moj tez. Tyle ze oboje po 30.
Jak widze te wszystkie malolaty z brzuszkami to mnie szlag trafia... raz sie taka bzyknie na dyskotece i w ciazy kurka wodna... a ja testy, kalendarzy, sluz, temperatura, meza powoli zajezdam i nic...
Uwazam ze jest to niesprawiedliwe, ze dzieci pojawiaja sie nie tam gdzie powinny, gdzie beda kochane i sa oczekiwane...
Pewnie znowu gdy mnie zaleje wpadne w depresje tyle ze tym razem sie tak latwo z niej nie wygrzebie...
Ok luz! Podobno zima plemnikow jest wiecej bo chlod sprzyja i mezczyzni maja ich 2x wiecej niz latem. Niech tak bedzie.
A my sie wszystkie doczekamy, nowy cykl nowe nadzieje, Bedzie okNusia, Zetka lubią tę wiadomość
-
Nusia wrote:Dziewczynki ja dzisiaj jestem strasznie obolała, więc nawet nie mam siły się udzielać tu, trochę mam doła też i wkurza mnie już to wszystko...
Aha, czy winko to piłyście już od 1 dc???
Wiem co czujesz tak to juz jest, ze jednym sie udaje szybko a inne musza sie starac dluzej. Dla mnie byl ciezki ostatni weekend, bo bylo tyle pozytywow a ja znowu nic ale w koncu i nam sie uda, zobaczysz. Teraz znowu patrze na to pozytywnie, kolejna owulka i kolejna szansa! W koncu musi sie udac!
Dziekuje :*
Mozna i od 1dc, ale ja konkretnie zaczynam od dzis - 4dcNusia, Cassie lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
Cassie, na endometrium tylko czerwone wytrawne winko, inny alkohol nie pomoze
U mnie to samo, tez sie zastanawiam dlaczego w moim zyciu ciagle nie ma dziecka? A to przeciez jedyna rzecz ktorej tak bardzo pragne - zdrowej ciazy. Ja mam 36 lat i czuje ten uplyw czasu i zal, ze nie doczekalam jeszcze zadnego dziecka, a tak bym chciala conajmniej dwoje. Zycie jest niesprawiedliwe, ale wierze, ze wszystkim nam sie w koncu uda i za niecaly rok bedziemy tulic do serca malenstwoCassie, Zetka lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
Cassie wrote:She Wolf masz dzisiaj urodziny? Czy cos przegapilam?
Imieniny i z tej okazji wzielam sie za sprzatanieCassie lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
Dziewczyny cos sie smutno zrobilo... rozumiem Was ale pozytywne podejscie to podstawa (chociaz u mnie tez nie zawsze dziala). W koncu kazda z Was sie doczeka i to jest pewne. Musi sie udac. A po kilku miesiacach staran (albo wiecej) jakie to bedzie niesamowite szczescie!