Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane nie było mnie kilka dni, przejrzałam pobieżnie, gratuluję nowych bladzioszkow, trzymam najmocniej na świecie kciuki za dzielnego wojownika Buni, stoję z kciukami zacisnietymi pod gabinetem Malki i chyba nawet nie pogratulowałam jeszcze serduszka Summer, które absolutnie nie jest dla mnie zaskoczeniem, nie mogło być inaczej, Summer cudny suwaczek
Nika ciesze się, że produkcja powideł zmalała, obiecuję, że teraz to już będę myśleć o Tobie zawsze ilekroć będę je miała na swoim talerzu
Misiak dużo siły Kochana dla Was.
Flowwer, StaraczkaNika, malka, summer86 lubią tę wiadomość
-
wróciłam z labu, chyba się lepiej poznamy niedługo, zresztą już czuje sie jak bym znała wszystkie babeczki tam
Zrobiłam też te ANA, na nie mam czekać do 4 dni.
Malka czekam na super wieściinnamorata88, Flowwer, KateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Misiak życzę dużo siły i wytrwałości!
I jak dziewczyny piszą warto pomyśleć o mrożeniu nasienia.
Mój eMek ma mieć leczenie biologiczne i jeśli nie zdążę z IVF z powodu mojego zapalenia endo to mozimy.innamorata88, Sarna84, Lunaris, staraczka1111 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Misiak życzę dużo siły i wytrwałości!
I jak dziewczyny piszą warto pomyśleć o mrożeniu nasienia.
Mój eMek ma mieć leczenie biologiczne i jeśli nie zdążę z IVF z powodu mojego zapalenia endo to mozimy.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Flo bo nie jestem na bieżąco. Co tam u emka ?
Rucola lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Witam sie ja i moje mdłości :p dopiero wstałam :p i znowu muszę Was nadrobic!!! Nie nadarzam nad wami wogole
To teraz czas nakarmić dzieci
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Witam się i ja nadrobiłam, może nie wszystko, ale ostatnie 40-50 stron
Gratuluję dziewczyny, tym którym się udało ! I oczywiście ściskam mocno te do których @ przyszla I ściskam kciukasy za bety, wizyty i operacje
Summer wpisz mnie proszę na testowanie na 30.11. Postanawiam się nie nakręcać w tym miesiącu, mierzyć temp (dziś albo jutro odbiore termometr) i łykać suplementy. Bo tak sobie właśnie uświadomiłam że w 2 albo 3 cyklu po włączeniu acardu udało mi się zajść w ciążęKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarna84 wrote:Kochane nie było mnie kilka dni, przejrzałam pobieżnie, gratuluję nowych bladzioszkow, trzymam najmocniej na świecie kciuki za dzielnego wojownika Buni, stoję z kciukami zacisnietymi pod gabinetem Malki i chyba nawet nie pogratulowałam jeszcze serduszka Summer, które absolutnie nie jest dla mnie zaskoczeniem, nie mogło być inaczej, Summer cudny suwaczek
Nika ciesze się, że produkcja powideł zmalała, obiecuję, że teraz to już będę myśleć o Tobie zawsze ilekroć będę je miała na swoim talerzu
Misiak dużo siły Kochana dla Was.Sarna84 lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam że tragedia... mój eMek brał Testim. Po nim testosteron gołym okiem widać że mu się podniósł. I kiedy on w końcu sam z siebie wybzykałby mnie na wszystkie sposoby to ja nie mogę... a mi też się tak chceeee. Jak jemu to zejdzie przed terminem kiedy w końcu będziemy mogli to mnie chyba coś trafi...
Chyba go nie wypuszczę z pokoju przez tydzień żeby to nadrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 12:26
Flowwer, Bocianiątko, pilik lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Nika dalej plamisz ? Ja max 3 dni a po buopsji nic. A hsg miałam 2x
-
Pisałam zaraz po wizycie ale się chyba post nie dodał!
Jest maluch 12mm i bijące 150/min serduszko popłakałam się jak to zobaczyłam. Wszytsko ok, nie ma żadnego krwiaka, pęcherzyk prawidłowy. Według USG ciąża ma 7t3d czyli dwa dni więcej niż wg ostatniej miesiączkiKateHawke, 91Ewela09, Flowwer, innamorata88, Agniechaaaa, Sarna84, blue00, summer86, Meśka, Yoselyn82, Emilkap11, Rucola, Bunia86, Bocianiątko, staraczka1111, Lunaris, Karolina90, Aksamitna, bazylkove, Izolda90, Bajkaaa, Kargo31, Lena21, Izape_91, agulineczka, klaudiaaa93, pawojoszka, madzia8lenka, Karma88, Amy333, emi2016, Kaczorka, JuicyB, Madżka89, pasiasta, Czrna 81, Anna Stesia, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość