Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malka wrote:Pisałam zaraz po wizycie ale się chyba post nie dodał!
Jest maluch 12mm i bijące 150/min serduszko popłakałam się jak to zobaczyłam. Wszytsko ok, nie ma żadnego krwiaka, pęcherzyk prawidłowy. Według USG ciąża ma 7t3d czyli dwa dni więcej niż wg ostatniej miesiączki
Cudownie!malka lubi tę wiadomość
-
Jest maluch 12mm i bijące 150/min serduszko popłakałam się jak to zobaczyłam. Wszytsko ok, nie ma żadnego krwiaka, pęcherzyk prawidłowy. Według USG ciąża ma 7t3d czyli dwa dni więcej niż wg ostatniej miesiączkimalka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
No więęęc... Pewna kobieta miała obsesję na punkcie swojego krwawienia miesięcznego. Wszystkie podpaski chowała w szafie, zamiast wyrzucać. Kiedy pewnego dnia mąż wrócił wcześniej z delegacji, nieomal nakrył ją z kochankiem, na szczęście ten w ostatniej chwili zdążył się schować. Stęskniony mąż nie opuścił żony i sypialni aż do rana. Dopiero wtedy otworzyła szafę i woła do kochanka:
- biedaku, pewnie umierasz z głodu!
- nieee, zjadłem kilka jagodzianek.KateHawke, Meśka, Bunia86, Bocianiątko, panan12, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalka wrote:Pisałam zaraz po wizycie ale się chyba post nie dodał!
Jest maluch 12mm i bijące 150/min serduszko popłakałam się jak to zobaczyłam. Wszytsko ok, nie ma żadnego krwiaka, pęcherzyk prawidłowy. Według USG ciąża ma 7t3d czyli dwa dni więcej niż wg ostatniej miesiączkimalka lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b96ba9c564aa.jpg
KateHawke, Agniechaaaa, StaraczkaNika, Sarna84, pilik, Lejka, blue00, Yoselyn82, Bunia86, Rucola, innamorata88, Karolina90, Lunaris, PodwojnaMamaWdwupaku, 91Ewela09, Aksamitna, Nika87, Izolda90, MamaFabianka, Jedna_z_Wielu, pawojoszka, Karma88, Amy333, Emiilka, emi2016, Madżka89, Czrna 81, Anna Stesia, Paulina.G, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jest maluch 12mm i bijące 150/min serduszko popłakałam się jak to zobaczyłam. Wszytsko ok, nie ma żadnego krwiaka, pęcherzyk prawidłowy. Według USG ciąża ma 7t3d czyli dwa dni więcej niż wg ostatniej miesiączki
MEEEEGA GRATULACJE!! rosnijcie zdrowomalka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
No to zapowiedziane!
((+&_##$_-()/)(-&_#%®^€¥°{\}=¥¢©^π}}[°€¢®✓}[✓©%™[}°¥|¢®✓{]✓©€•÷¶}°¥¢¢©®®™®^¥¢€÷×}=¥¢®✓{{^€€¥°={^€%¥=[^€%®=][™©%¥^={✓®%™✓[[®€¢€^÷¶}°¥™✓[[®€€°=[®©€^={=¥€®°==¥©¥[™®©^==™€€
Łapcie!
Izape mam nadzieję, że zdążyłam!KateHawke, Agniechaaaa, blue00, StaraczkaNika, Bunia86, Bocianiątko, Yoselyn82, Lunaris, Flowwer, Malinka7, Izolda90, MamaFabianka, klaudiaaa93, Jedna_z_Wielu, Karma88, Amy333, Izape_91, Madżka89, Czrna 81, Anna Stesia, pasiasta lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Malka gratuluje !
Nika - dzięki nie zjem już jagodzianki ale moze to i dobrzeBocianiątko, KateHawke, Lunaris, pawojoszka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
malka wrote:No to zapowiedziane!
((+&_##$_-()/)(-&_#%®^€¥°{\}=¥¢©^π}}[°€¢®✓}[✓©%™[}°¥|¢®✓{]✓©€•÷¶}°¥¢¢©®®™®^¥¢€÷×}=¥¢®✓{{^€€¥°={^€%¥=[^€%®=][™©%¥^={✓®%™✓[[®€¢€^÷¶}°¥™✓[[®€€°=[®©€^={=¥€®°==¥©¥[™®©^==™€€
Łapcie!
Izape mam nadzieję, że zdążyłam!
Tylko pamiętaj, żeby nam tu zapewnić stałą ekspozycję na czynnik chorobotwórczy tzn. fasolotwórczymalka lubi tę wiadomość