Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Buniaczku! Wszystko co najlepsze w Twoim kierunku - kciuczki, modlitwy, pozytywane wibracje, dobra karma, co tylko chcesz. Musi być dobrze!
Bocianiątko, Bunia86, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:To jesteśmy w identycznej sytuacji. Ja trochę czuję piersi po bokach i trochę kluje mnie jajnik, ale takie dolegliwości mam ostatnio prawie przez cały cykl więc nie zwracam na nie uwagi. Nie czuję się ani na @ ani na ciążę
Czekamy razem...
Dołączam do Was:) Ja co prawda jeszcze przed terminem @, ale czas oczekiwania jak najbardziej w pełni;-) Trzymam kciuki Dziewczyny:) -
Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!
Jupi tak się cieszę!!!! Skaczę z radości!!
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.Meśka, Bocianiątko, Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, Lunaris, Emilkap11, Amy333, StaraczkaNika, KateHawke, pawojoszka, Karma88, pilik, Bunia86, 91Ewela09, malka, nowa na dzielni, summer86, Emiilka, emi2016, Lena21, Aksamitna, innamorata88, Bajkaaa, Kaczorka, blue00, JuicyB, staraczka1111, PodwojnaMamaWdwupaku, beatka_c, Ruth, bazylkove, staraniowa, Kargo31, Femine_, Sarna84, Lejka, Rucola, Madżka89, Czrna 81, KateKum, Whoosie, Anna Stesia, Paulina.G, Maja84, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.
To kiedy @ bo ostatnio o progu pisalqs, że nie bardzo na testowanieFlowwer lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.Flowwer, Whoosie lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.
aaaaa!!!! mega radość!!! CUDOWNIE!!! :*** i będzie fasolka!!!!!!!Flowwer lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
suuuper ze wynik masz dobry!! i suuuper ze ruszasz z IvfFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flo same dobre wiadomości ja WIEM że zajdziesz w tą ciążę przede mną! Umowa? Czekam na wszystkie weteranki!
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flo super wiesci!!
Malka cudne wiesci!
Bunia- z calej sily kciukam:*
Jedna- wynikow to tylko pozazdrościć
Kate- z tym wieprzem, to rewelka byla, hehe;-))KateHawke, malka, Flowwer, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Flo super. Tak się cieszę. Nadchodzi Twój czas
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Flowwer bardzo dobra wiadomość z biopsją!!! Bardzo się cieszę Kochana.Flowwer lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Widzisz? Mówiłyśmy Ci że będzie lodzio miodzio z wynikiem A ja ci mówiłam że jeszcze przede mną będziesz miała protokół Ale nic się nie martw dołączę do ciebie chwilę później Gratuluję ruszenia do przodu KwiatuszkuBocianiątko, Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Flower jak ja się cieszę!!! Cudownie! Gdybym mogła to bym skakała do sufitu, a tak to lekko podryguje nogą :
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
A ja na wyniki cały czas czekam, dziś coś długo
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:A ja na wyniki cały czas czekam, dziś coś długo