Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Buniaczku! Wszystko co najlepsze w Twoim kierunku - kciuczki, modlitwy, pozytywane wibracje, dobra karma, co tylko chcesz. Musi być dobrze!
Bocianiątko, Bunia86, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:To jesteśmy w identycznej sytuacji. Ja trochę czuję piersi po bokach i trochę kluje mnie jajnik, ale takie dolegliwości mam ostatnio prawie przez cały cykl więc nie zwracam na nie uwagi. Nie czuję się ani na @ ani na ciążę
Czekamy razem...
Dołączam do Was:) Ja co prawda jeszcze przed terminem @, ale czas oczekiwania jak najbardziej w pełni;-) Trzymam kciuki Dziewczyny:) -
Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!
Jupi tak się cieszę!!!! Skaczę z radości!!
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.Meśka, Bocianiątko, Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, Lunaris, Emilkap11, Amy333, StaraczkaNika, KateHawke, pawojoszka, Karma88, pilik, Bunia86, 91Ewela09, malka, nowa na dzielni, summer86, Emiilka, emi2016, Lena21, Aksamitna, innamorata88, Bajkaaa, Kaczorka, blue00, JuicyB, staraczka1111, PodwojnaMamaWdwupaku, beatka_c, Ruth, bazylkove, staraniowa, Kargo31, Femine_, Sarna84, Lejka, Rucola, Madżka89, Czrna 81, KateKum, Whoosie, Anna Stesia, Paulina.G, Maja84, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.
To kiedy @bo ostatnio o progu pisalqs, że nie bardzo na testowanie
Flowwer lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.Flowwer, Whoosie lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.
aaaaa!!!!mega radość!!!
CUDOWNIE!!! :*** i będzie fasolka!!!!!!!
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
suuuper ze wynik masz dobry!! i suuuper ze ruszasz z IvfFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flo same dobre wiadomości
ja WIEM że zajdziesz w tą ciążę przede mną! Umowa?
Czekam na wszystkie weteranki!
-
Flo super wiesci!!
Malka cudne wiesci!
Bunia- z calej sily kciukam:*
Jedna- wynikow to tylko pozazdrościć
Kate- z tym wieprzem, to rewelka byla, hehe;-))KateHawke, malka, Flowwer, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Flo super. Tak się cieszę. Nadchodzi Twój czas
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Flowwer bardzo dobra wiadomość z biopsją!!!Bardzo się cieszę Kochana.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Widzisz? Mówiłyśmy Ci że będzie lodzio miodzio z wynikiemA ja ci mówiłam że jeszcze przede mną będziesz miała protokół
Ale nic się nie martw dołączę do ciebie chwilę później
Gratuluję ruszenia do przodu Kwiatuszku
Bocianiątko, Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Flower jak ja się cieszę!!! Cudownie! Gdybym mogła to bym skakała do sufitu, a tak to lekko podryguje nogą :
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
A ja na wyniki cały czas czekam, dziś coś długo
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:A ja na wyniki cały czas czekam, dziś coś długo