X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
    Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!
    Jupi tak się cieszę!!!! Skaczę z radości!!

M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.
    Cudowne wiadomości Kochana :)
    Czyli Święta w trójkę spedzicie? ❤❤❤

Flowwer lubi tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
    Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!

M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.

Mega! O rany, co to będą za emocje!!! :)

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Flowwer, mam ochotę krzyczeć z radości!!!! Ale że jesten w pracy muszę sie ograniczyć do szerokiego uśmiechu:D

Tak się cieszę kochana <3

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer super! Gratuluję, wywalczyłaś sobie te dobre wyniki, to wywalczysz i dzieciaczka. Już widzę, jak Twój mąż podskakuje z radoścj na jednej nodze oszczędzając wadliwe kolanko :)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    No faktycznie wyboista i to bardzo ! Ja nadal sie zastanawiam czy podchodzić do egzaminu czy nie... muszę sie za siebie wziąć powaznie, bo moja aplikacja poupada i nie wiem czy jest sens... ten sam egzamin co ja ? 8-9 marca??

Ooo Kochana! To źle obstawiłam :D Ja zielony żabocik ;) Kochana, podchodzimy obie i zdajemy, innej opcji nie ma! Co więcej już zafasolkowane musimy być do tego czasu :D Miłego dnia Kochana <3

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:
    Ooo Kochana! To źle obstawiłam :D Ja zielony żabocik ;) Kochana, podchodzimy obie i zdajemy, innej opcji nie ma! Co więcej już zafasolkowane musimy być do tego czasu :D Miłego dnia Kochana <3
    Jesteś adwokatką? Będziesz mnie reprezentować, jak popadnę w konflikt z prawem? Bo mam taki wybuchowy charakter i ogólnie to jestem konfliktowa - to tylko kwestia czasu... A sprawy o znęcanie się nad mężem ewentualnie też bronisz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:00

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikuś, póki co jestem tylko apl. adw. ;) A z lektury Twoich postów, to powiem Ci Kochana, że Ty adwokata nie potrzebujesz, bo doskonale dajesz sobie radę sama :D <3 No i to zamiłowanie do skarg i ochrony swoich praw ;)

Bocianiątko, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

1 cs. - Aniołek - 6 tc.

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:
    Nikuś, póki co jestem tylko apl. adw. ;) A z lektury Twoich postów, to powiem Ci Kochana, że Ty adwokata nie potrzebujesz, bo doskonale dajesz sobie radę sama :D <3 No i to zamiłowanie do skarg i ochrony swoich praw ;)
    To jest właśnie to, o co mi chodzi. Przez tę niewyparzoną gębunię kiedyś ktoś nie wytrzyma... A kiedy to się stanie, to Cię znajdę, i oprócz tego, że pięknie mnie wybronisz od krzywdy, to jeszcze zaświadczysz o moich licznych zaletach dla społeczeństwa.
    Będę wieszać po miastach i w internecie plakaty z misiem Paddingtonem "zaginęła Emiilka"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:10

Emiilka lubi tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Juuuhuuu dziewczyny z trójmista i okolic na stronie gdyńskiej invikty jest do pobrania bon na badania laboratoryjne do końca miesiąca

hej masz na myśli rabat 15% na różne panele badań?jestem z 3city i weszłam na stronę i takie znalazłam własnie

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, właśnie przeczytałam! Gratuluję wyniku! :D <3 Pięknie jest! I jeszcze ten krótki protokół jako wisienka na torcie ;) Nie mogę się doczekać Twojego kolejnego testowania <3

Malka, ciocie pozdrawiają cudownego kropka! :) Serduszko pięknie bije <3 Cudownie!

Bunia, czekam z Tobą na wynik! Kciuki zaciśnięte :)

Flowwer, malka lubią tę wiadomość

1 cs. - Aniołek - 6 tc.

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    hej masz na myśli rabat 15% na różne panele badań?jestem z 3city i weszłam na stronę i takie znalazłam własnie
    Wpisz "invicta gdynia pobierz kupon" jak ja. I wtedy wyskoczy taki coś - wklepujesz maila i dostajesz cudowny czerwony kupon. Iwielbiam kupony. Samo słowo kupon jest cudowne.
    Zamelduj, czy się udało! Bo ostatnio mam wrażenie, że moje instrukcje są jakieś wadliwe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:19

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower cudownieeeeeee teraz będziemy czekac ma fasolinke <3 Wasze historie są lepsze niż wszystkie seriale razem wzięte :)

Bunia czy oni w tym laboratorium zgłupieli ? Tyle czekać? U mnie 2 h i jest wynik z bety... trzymam nadal kciuki

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    To jest właśnie to, o co mi chodzi. Przez tę niewyparzoną gębunię kiedyś ktoś nie wytrzyma... A kiedy to się stanie, to Cię znajdę, i oprócz tego, że pięknie mnie wybronisz od krzywdy, to jeszcze zaświadczysz o moich licznych zaletach dla społeczeństwa.
    Będę wieszać po miastach i w internecie plakaty z misiem Paddingtonem "zaginęła Emiilka"

Właśnie dlatego się cieszę, że jesteśmy anonimowe w internecie :D Hahaha, Nikuś, ale ja nie mogę poświadczać nieprawdy ;) A Miś Paddigton wniesie pozew o naruszenie jego dóbr osobistych, jeżeli jego wizerunek zostanie wywieszony na ulicy :D

Ehh Nika, teraz dałaś mi do myślenia z tym wizerunkiem Paddingtona - czy wszystkie nasz avatarki nie są naruszeniem praw autorskich? Wszak nie mamy prawa do tych wykorzystywanych przez nas obrazków ;)

StaraczkaNika, Anna Stesia lubią tę wiadomość

1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:
    Właśnie dlatego się cieszę, że jesteśmy anonimowe w internecie :D Hahaha, Nikuś, ale ja nie mogę poświadczać nieprawdy ;) A Miś Paddigton wniesie pozew o naruszenie jego dóbr osobistych, jeżeli jego wizerunek zostanie wywieszony na ulicy :D

Ehh Nika, teraz dałaś mi do myślenia z tym wizerunkiem Paddingtona - czy wszystkie nasz avatarki nie są naruszeniem praw autorskich? Wszak nie mamy prawa do tych wykorzystywanych przez nas obrazków ;)
    Kochana myśle ze z Nami po tylu hormonach nikt nie bedzie zadzierał ze względu na zwykle zdj które wygooglowalysmy :D

Emiilka lubi tę wiadomość

• Izolda90 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower SUPER ! ;* Juz nie możemy się doczekać Twojego testowania ;)

Bunia, trzymam kciukasy za bete. Aż sama siedzę jak na szpilkach :)

gannsek2imer0qlf.png
    1,5 roku starań
    02.2017 II -> w 12tc info zespół Turnera-> 17tc poronienie [*]
    27.11.2017- beta 230,60 :)
    10.2017 zielone światło dla starań
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Aaaa z całą moją wagą płetwala skaczę z radości pod sufit :D cudownie!! Czekamy na jajozbiory kokoszko nasza!! :D

Flowwer, Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Aaaa z całą moją wagą płetwala skaczę z radości pod sufit :D cudownie!! Czekamy na jajozbiory kokoszko nasza!! :D
    Kochanyy płetwalku pokaz brzucha ciocia chce sie napatrzyć <3

Izolda90, Flowwer, innamorata88, Bocianiątko lubią tę wiadomość

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:

Jaka nieprawda? To by była niepowetowana strata dla społeczeństwa, gdybym siedziała w więzieniu! Jestem o tym przekonana. A o tych avatarkach to nie rozkminiaj za dużo... Newsweek kiedyś ukradł mojej koleżance zdjęcie z naszej-klasy! I napisali, że wolno. Jak im wolno brać zdjątka z internetów tk nam też.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:30

Agniechaaaa, Emiilka lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • myssss Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer ciesze sie razem z Toba <3

gyxwqps6hogdm1kg.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer cudowna wiadomość :* tak strasznie się cieszę

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ