Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!
Jupi tak się cieszę!!!! Skaczę z radości!!
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.
Czyli Święta w trójkę spedzicie? ❤❤❤
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.
Mega! O rany, co to będą za emocje!!!Flowwer lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer, mam ochotę krzyczeć z radości!!!! Ale że jesten w pracy muszę sie ograniczyć do szerokiego uśmiechu:D
Tak się cieszę kochanaFlowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer super! Gratuluję, wywalczyłaś sobie te dobre wyniki, to wywalczysz i dzieciaczka. Już widzę, jak Twój mąż podskakuje z radoścj na jednej nodze oszczędzając wadliwe kolanko
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:No faktycznie wyboista i to bardzo ! Ja nadal sie zastanawiam czy podchodzić do egzaminu czy nie... muszę sie za siebie wziąć powaznie, bo moja aplikacja poupada i nie wiem czy jest sens... ten sam egzamin co ja ? 8-9 marca??
Ooo Kochana! To źle obstawiłam Ja zielony żabocik Kochana, podchodzimy obie i zdajemy, innej opcji nie ma! Co więcej już zafasolkowane musimy być do tego czasu Miłego dnia Kochana12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emiilka wrote:Ooo Kochana! To źle obstawiłam Ja zielony żabocik Kochana, podchodzimy obie i zdajemy, innej opcji nie ma! Co więcej już zafasolkowane musimy być do tego czasu Miłego dnia Kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:00
-
Nikuś, póki co jestem tylko apl. adw. A z lektury Twoich postów, to powiem Ci Kochana, że Ty adwokata nie potrzebujesz, bo doskonale dajesz sobie radę sama No i to zamiłowanie do skarg i ochrony swoich praw
Bocianiątko, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
Emiilka wrote:Nikuś, póki co jestem tylko apl. adw. A z lektury Twoich postów, to powiem Ci Kochana, że Ty adwokata nie potrzebujesz, bo doskonale dajesz sobie radę sama No i to zamiłowanie do skarg i ochrony swoich praw
Będę wieszać po miastach i w internecie plakaty z misiem Paddingtonem "zaginęła Emiilka"Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:10
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Juuuhuuu dziewczyny z trójmista i okolic na stronie gdyńskiej invikty jest do pobrania bon na badania laboratoryjne do końca miesiąca
hej masz na myśli rabat 15% na różne panele badań?jestem z 3city i weszłam na stronę i takie znalazłam własnie -
Flowwer, właśnie przeczytałam! Gratuluję wyniku! Pięknie jest! I jeszcze ten krótki protokół jako wisienka na torcie Nie mogę się doczekać Twojego kolejnego testowania
Malka, ciocie pozdrawiają cudownego kropka! Serduszko pięknie bije Cudownie!
Bunia, czekam z Tobą na wynik! Kciuki zaciśnięteFlowwer, malka lubią tę wiadomość
Achia wrote:hej masz na myśli rabat 15% na różne panele badań?jestem z 3city i weszłam na stronę i takie znalazłam własnie
Zamelduj, czy się udało! Bo ostatnio mam wrażenie, że moje instrukcje są jakieś wadliweWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:19
-
Flower cudownieeeeeee teraz będziemy czekac ma fasolinke Wasze historie są lepsze niż wszystkie seriale razem wzięte
Bunia czy oni w tym laboratorium zgłupieli ? Tyle czekać? U mnie 2 h i jest wynik z bety... trzymam nadal kciukiFlowwer lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:To jest właśnie to, o co mi chodzi. Przez tę niewyparzoną gębunię kiedyś ktoś nie wytrzyma... A kiedy to się stanie, to Cię znajdę, i oprócz tego, że pięknie mnie wybronisz od krzywdy, to jeszcze zaświadczysz o moich licznych zaletach dla społeczeństwa.
Będę wieszać po miastach i w internecie plakaty z misiem Paddingtonem "zaginęła Emiilka"
Właśnie dlatego się cieszę, że jesteśmy anonimowe w internecie Hahaha, Nikuś, ale ja nie mogę poświadczać nieprawdy A Miś Paddigton wniesie pozew o naruszenie jego dóbr osobistych, jeżeli jego wizerunek zostanie wywieszony na ulicy
Ehh Nika, teraz dałaś mi do myślenia z tym wizerunkiem Paddingtona - czy wszystkie nasz avatarki nie są naruszeniem praw autorskich? Wszak nie mamy prawa do tych wykorzystywanych przez nas obrazkówStaraczkaNika, Anna Stesia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyEmiilka wrote:Właśnie dlatego się cieszę, że jesteśmy anonimowe w internecie Hahaha, Nikuś, ale ja nie mogę poświadczać nieprawdy A Miś Paddigton wniesie pozew o naruszenie jego dóbr osobistych, jeżeli jego wizerunek zostanie wywieszony na ulicy
Ehh Nika, teraz dałaś mi do myślenia z tym wizerunkiem Paddingtona - czy wszystkie nasz avatarki nie są naruszeniem praw autorskich? Wszak nie mamy prawa do tych wykorzystywanych przez nas obrazkówEmiilka lubi tę wiadomość
-
Flower SUPER ! ;* Juz nie możemy się doczekać Twojego testowania
Bunia, trzymam kciukasy za bete. Aż sama siedzę jak na szpilkachFlowwer lubi tę wiadomość
-
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.Flowwer, Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Aaaa z całą moją wagą płetwala skaczę z radości pod sufit cudownie!! Czekamy na jajozbiory kokoszko nasza!!
Izolda90, Flowwer, innamorata88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Właśnie dlatego się cieszę, że jesteśmy anonimowe w internecie Hahaha, Nikuś, ale ja nie mogę poświadczać nieprawdy A Miś Paddigton wniesie pozew o naruszenie jego dóbr osobistych, jeżeli jego wizerunek zostanie wywieszony na ulicy
Ehh Nika, teraz dałaś mi do myślenia z tym wizerunkiem Paddingtona - czy wszystkie nasz avatarki nie są naruszeniem praw autorskich? Wszak nie mamy prawa do tych wykorzystywanych przez nas obrazkówWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:30
Agniechaaaa, Emiilka lubią tę wiadomość