Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Cudowne wiadomości KochanaFlowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
 Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!
 Jupi tak się cieszę!!!! Skaczę z radości!!

M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro. 
 Czyli Święta w trójkę spedzicie? ❤❤❤
  Flowwer lubi tę wiadomość Flowwer lubi tę wiadomość
- 

Flowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
 Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!

M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.
 Mega! O rany, co to będą za emocje!!!   Flowwer lubi tę wiadomość
                                2019 początek - strata, 10 tc Flowwer lubi tę wiadomość
                                2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
- 

Flowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.

Flowwer, mam ochotę krzyczeć z radości!!!! Ale że jesten w pracy muszę sie ograniczyć do szerokiego uśmiechu:D

Tak się cieszę kochana   Flowwer lubi tę wiadomość Flowwer lubi tę wiadomość
- 

Flowwer super! Gratuluję, wywalczyłaś sobie te dobre wyniki, to wywalczysz i dzieciaczka. Już widzę, jak Twój mąż podskakuje z radoścj na jednej nodze oszczędzając wadliwe kolanko   Flowwer lubi tę wiadomość Flowwer lubi tę wiadomość
- 

Izape_91 wrote:No faktycznie wyboista i to bardzo ! Ja nadal sie zastanawiam czy podchodzić do egzaminu czy nie... muszę sie za siebie wziąć powaznie, bo moja aplikacja poupada i nie wiem czy jest sens... ten sam egzamin co ja ? 8-9 marca??

Ooo Kochana! To źle obstawiłam Ja zielony żabocik Ja zielony żabocik Kochana, podchodzimy obie i zdajemy, innej opcji nie ma! Co więcej już zafasolkowane musimy być do tego czasu Kochana, podchodzimy obie i zdajemy, innej opcji nie ma! Co więcej już zafasolkowane musimy być do tego czasu Miłego dnia Kochana Miłego dnia Kochana 12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! 12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! 
 url=https://www.suwaczki.com/] [/url] [/url]
 1 cs. - Aniołek - 6 tc.
- 

Jesteś adwokatką? Będziesz mnie reprezentować, jak popadnę w konflikt z prawem? Bo mam taki wybuchowy charakter i ogólnie to jestem konfliktowa - to tylko kwestia czasu... A sprawy o znęcanie się nad mężem ewentualnie też bronisz?Emiilka wrote:Ooo Kochana! To źle obstawiłam Ja zielony żabocik Ja zielony żabocik Kochana, podchodzimy obie i zdajemy, innej opcji nie ma! Co więcej już zafasolkowane musimy być do tego czasu Kochana, podchodzimy obie i zdajemy, innej opcji nie ma! Co więcej już zafasolkowane musimy być do tego czasu Miłego dnia Kochana Miłego dnia Kochana Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:00 
- 

Nikuś, póki co jestem tylko apl. adw. A z lektury Twoich postów, to powiem Ci Kochana, że Ty adwokata nie potrzebujesz, bo doskonale dajesz sobie radę sama A z lektury Twoich postów, to powiem Ci Kochana, że Ty adwokata nie potrzebujesz, bo doskonale dajesz sobie radę sama   No i to zamiłowanie do skarg i ochrony swoich praw No i to zamiłowanie do skarg i ochrony swoich praw   Bocianiątko, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
                                12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! Bocianiątko, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
                                12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! 
 1 cs. - Aniołek - 6 tc.
- 

To jest właśnie to, o co mi chodzi. Przez tę niewyparzoną gębunię kiedyś ktoś nie wytrzyma... A kiedy to się stanie, to Cię znajdę, i oprócz tego, że pięknie mnie wybronisz od krzywdy, to jeszcze zaświadczysz o moich licznych zaletach dla społeczeństwa.Emiilka wrote:Nikuś, póki co jestem tylko apl. adw. A z lektury Twoich postów, to powiem Ci Kochana, że Ty adwokata nie potrzebujesz, bo doskonale dajesz sobie radę sama A z lektury Twoich postów, to powiem Ci Kochana, że Ty adwokata nie potrzebujesz, bo doskonale dajesz sobie radę sama   No i to zamiłowanie do skarg i ochrony swoich praw No i to zamiłowanie do skarg i ochrony swoich praw 
 Będę wieszać po miastach i w internecie plakaty z misiem Paddingtonem "zaginęła Emiilka"Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:10  Emiilka lubi tę wiadomość Emiilka lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Juuuhuuu dziewczyny z trójmista i okolic na stronie gdyńskiej invikty jest do pobrania bon na badania laboratoryjne do końca miesiąca
 hej masz na myśli rabat 15% na różne panele badań?jestem z 3city i weszłam na stronę i takie znalazłam własnie
- 

Flowwer, właśnie przeczytałam! Gratuluję wyniku!   Pięknie jest! I jeszcze ten krótki protokół jako wisienka na torcie Pięknie jest! I jeszcze ten krótki protokół jako wisienka na torcie Nie mogę się doczekać Twojego kolejnego testowania Nie mogę się doczekać Twojego kolejnego testowania 

Malka, ciocie pozdrawiają cudownego kropka! Serduszko pięknie bije Serduszko pięknie bije Cudownie! Cudownie!

Bunia, czekam z Tobą na wynik! Kciuki zaciśnięte   Flowwer, malka lubią tę wiadomość
                                12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! Flowwer, malka lubią tę wiadomość
 1 cs. - Aniołek - 6 tc.
- 

Wpisz "invicta gdynia pobierz kupon" jak ja. I wtedy wyskoczy taki coś - wklepujesz maila i dostajesz cudowny czerwony kupon. Iwielbiam kupony. Samo słowo kupon jest cudowne.Achia wrote:hej masz na myśli rabat 15% na różne panele badań?jestem z 3city i weszłam na stronę i takie znalazłam własnie
 Zamelduj, czy się udało! Bo ostatnio mam wrażenie, że moje instrukcje są jakieś wadliweWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:19 
- 

Flower cudownieeeeeee teraz będziemy czekac ma fasolinke Wasze historie są lepsze niż wszystkie seriale razem wzięte Wasze historie są lepsze niż wszystkie seriale razem wzięte 

Bunia czy oni w tym laboratorium zgłupieli ? Tyle czekać? U mnie 2 h i jest wynik z bety... trzymam nadal kciuki Flowwer lubi tę wiadomość Flowwer lubi tę wiadomość
- 

StaraczkaNika wrote:To jest właśnie to, o co mi chodzi. Przez tę niewyparzoną gębunię kiedyś ktoś nie wytrzyma... A kiedy to się stanie, to Cię znajdę, i oprócz tego, że pięknie mnie wybronisz od krzywdy, to jeszcze zaświadczysz o moich licznych zaletach dla społeczeństwa.
 Będę wieszać po miastach i w internecie plakaty z misiem Paddingtonem "zaginęła Emiilka"
 Właśnie dlatego się cieszę, że jesteśmy anonimowe w internecie Hahaha, Nikuś, ale ja nie mogę poświadczać nieprawdy Hahaha, Nikuś, ale ja nie mogę poświadczać nieprawdy A Miś Paddigton wniesie pozew o naruszenie jego dóbr osobistych, jeżeli jego wizerunek zostanie wywieszony na ulicy A Miś Paddigton wniesie pozew o naruszenie jego dóbr osobistych, jeżeli jego wizerunek zostanie wywieszony na ulicy 

Ehh Nika, teraz dałaś mi do myślenia z tym wizerunkiem Paddingtona - czy wszystkie nasz avatarki nie są naruszeniem praw autorskich? Wszak nie mamy prawa do tych wykorzystywanych przez nas obrazków   StaraczkaNika, Anna Stesia lubią tę wiadomość
                                12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! StaraczkaNika, Anna Stesia lubią tę wiadomość
 1 cs. - Aniołek - 6 tc.
- 
                        nick nieaktualnyKochana myśle ze z Nami po tylu hormonach nikt nie bedzie zadzierał ze względu na zwykle zdj które wygooglowalysmyEmiilka wrote:Właśnie dlatego się cieszę, że jesteśmy anonimowe w internecie Hahaha, Nikuś, ale ja nie mogę poświadczać nieprawdy Hahaha, Nikuś, ale ja nie mogę poświadczać nieprawdy A Miś Paddigton wniesie pozew o naruszenie jego dóbr osobistych, jeżeli jego wizerunek zostanie wywieszony na ulicy A Miś Paddigton wniesie pozew o naruszenie jego dóbr osobistych, jeżeli jego wizerunek zostanie wywieszony na ulicy 

Ehh Nika, teraz dałaś mi do myślenia z tym wizerunkiem Paddingtona - czy wszystkie nasz avatarki nie są naruszeniem praw autorskich? Wszak nie mamy prawa do tych wykorzystywanych przez nas obrazków    Emiilka lubi tę wiadomość Emiilka lubi tę wiadomość
- 

Flower SUPER ! ;* Juz nie możemy się doczekać Twojego testowania 

Bunia, trzymam kciukasy za bete. Aż sama siedzę jak na szpilkach   Flowwer lubi tę wiadomość Flowwer lubi tę wiadomość
- 

Aaaa z całą moją wagą płetwala skaczę z radości pod sufitFlowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.

M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro. cudownie!! Czekamy na jajozbiory kokoszko nasza!! cudownie!! Czekamy na jajozbiory kokoszko nasza!!   Flowwer, Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość
                                Mikołaj 25.04.2011 Flowwer, Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość
                                Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
 27.02 3480g Michaś 56cm długości 

- 
                        nick nieaktualnyKochanyy płetwalku pokaz brzucha ciocia chce sie napatrzyćinnamorata88 wrote:Aaaa z całą moją wagą płetwala skaczę z radości pod sufit cudownie!! Czekamy na jajozbiory kokoszko nasza!! cudownie!! Czekamy na jajozbiory kokoszko nasza!!    Izolda90, Flowwer, innamorata88, Bocianiątko lubią tę wiadomość Izolda90, Flowwer, innamorata88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
- 

Jaka nieprawda? To by była niepowetowana strata dla społeczeństwa, gdybym siedziała w więzieniu! Jestem o tym przekonana. A o tych avatarkach to nie rozkminiaj za dużo... Newsweek kiedyś ukradł mojej koleżance zdjęcie z naszej-klasy! I napisali, że wolno. Jak im wolno brać zdjątka z internetów tk nam też.Emiilka wrote:Właśnie dlatego się cieszę, że jesteśmy anonimowe w internecie Hahaha, Nikuś, ale ja nie mogę poświadczać nieprawdy Hahaha, Nikuś, ale ja nie mogę poświadczać nieprawdy A Miś Paddigton wniesie pozew o naruszenie jego dóbr osobistych, jeżeli jego wizerunek zostanie wywieszony na ulicy A Miś Paddigton wniesie pozew o naruszenie jego dóbr osobistych, jeżeli jego wizerunek zostanie wywieszony na ulicy 

Ehh Nika, teraz dałaś mi do myślenia z tym wizerunkiem Paddingtona - czy wszystkie nasz avatarki nie są naruszeniem praw autorskich? Wszak nie mamy prawa do tych wykorzystywanych przez nas obrazków Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:30  Agniechaaaa, Emiilka lubią tę wiadomość Agniechaaaa, Emiilka lubią tę wiadomość