Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale dzisiaj tutaj super wieści!
Flowwer - za Ciebie już zaciskamy kciuki! I żeby grudzień okazał się dla Ciebie najszczęśliwszym miesiącem w życiu
Malka - gratuluję serduszka rośnijcie szczęśliwie!
Aguś - łączę się z Tobą w walce z kaszlem.. od kilku dni mnie męczy i z dnia na dzień jest coraz gorzej
W środę idziemy z małą do lekarza to może i ja się podłączę :pmalka lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Flower cudownieeeeeee teraz będziemy czekac ma fasolinke Wasze historie są lepsze niż wszystkie seriale razem wzięte
Bunia czy oni w tym laboratorium zgłupieli ? Tyle czekać? U mnie 2 h i jest wynik z bety... trzymam nadal kciuki
No właśnie chyba zgłupieli. Zawsze 2 Max 3 godziny i były wyniki.. A tu takie cos
.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Agniechaaaa wrote:Kochanyy płetwalku pokaz brzucha ciocia chce sie napatrzyć
staraczka1111, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer kochana cudowne wieści Aaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz czekamy na piękne zdrowe dorodne jajeczka w ilości ogromnej
Bunia czekam niecierpliwie na betę i nie puszczam kciukow -
Bunia kciuki trzymam z calej sily, nawet w stopach próbuje te paluchy jakos pozawijać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:52
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Mam wynik - 161 niestety spadła prawie o połowę
Powiem Wam szczerze jakkolwiek to może dziwnie zabrzmi Ale mi trochę jakby ulżyło. I to wszystko było tak dziwne, ze sam fakt że uwierzyłam że może być jeszcze dobrze dziwi mnie najbardziej.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Mam wynik - 161 niestety spadła prawie o połowę
Powiem Wam szczerze jakkolwiek to może dziwnie zabrzmi Ale mi trochę jakby ulżyło. I to wszystko było tak dziwne, ze sam fakt że uwierzyłam że może być jeszcze dobrze dziwi mnie najbardziej.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyBunia86 wrote:Mam wynik - 161 niestety spadła prawie o połowę
Powiem Wam szczerze jakkolwiek to może dziwnie zabrzmi Ale mi trochę jakby ulżyło. I to wszystko było tak dziwne, ze sam fakt że uwierzyłam że może być jeszcze dobrze dziwi mnie najbardziej. -
kochana strasznie mi przykro trzymaj sie!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris wrote:Flo same dobre wiadomości ja WIEM że zajdziesz w tą ciążę przede mną! Umowa? Czekam na wszystkie weteranki!
Nie wiem jak długo trwa krótki protokół ale jak bedą jajka to ma święta bedę testować91Ewela09, staraczka1111, pilik, Lunaris, Anna Stesia, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Strasznie mi przykro, cały czas Ci kibicowałam
Flo - gratuluję ! Grudzień będzie Twój ! -
Flowwer wrote:Razem będziemy w ciąży!!
Nie wiem jak długo trwa krótki protokół ale jak bedą jajka to ma święta bedę testować
he he 3 piguly w tym samym czasie w ciazyFlowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyBunia bardzo mi przykro
Flo daj znać kiedy przyjmujesz bliźniacze wirusy z Aga mamy teraz podwójna moc.
W nocy dziewczyna chyba dała mi kopa położyłam sie za bardzo na prawym boku i chyba zrobiło sie mało miejsca, bo poczułam takie pukniecie z fochem. To się foka przewróciła na plecy i do 4 dały pospać. Potem mine obudzily na zarcie na szczescie sok z jabłek je uspokoił do 8mejAgniechaaaa, innamorata88, Bocianiątko, Lunaris, Anna Stesia, Karma88 lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Widzisz? Mówiłyśmy Ci że będzie lodzio miodzio z wynikiem A ja ci mówiłam że jeszcze przede mną będziesz miała protokół Ale nic się nie martw dołączę do ciebie chwilę później Gratuluję ruszenia do przodu Kwiatuszku
Teraz czekam na twoją laparo niech wytną dziada i ruszaj z koksem bo chłopaki czekają !KateHawke lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:
W nocy dziewczyna chyba dała mi kopa położyłam sie za bardzo na prawym boku i chyba zrobiło sie mało miejsca, bo poczułam takie pukniecie z fochem. To się foka przewróciła na plecy i do 4 dały pospać. Potem mine obudzily na zarcie na szczescie sok z jabłek je uspokoił do 8mej -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Jak to słodko brzmi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 16:16
innamorata88, Lunaris, KateKum, Anna Stesia, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:he he 3 piguly w tym samym czasie w ciazy
Lekarze i piguły hahaha
No i pocieszenie że część leków bedę mieć refundowana włącznie z clexane.Yoselyn82, innamorata88, emi2016 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:Ale dzisiaj tutaj super wieści!
Flowwer - za Ciebie już zaciskamy kciuki! I żeby grudzień okazał się dla Ciebie najszczęśliwszym miesiącem w życiu
Malka - gratuluję serduszka rośnijcie szczęśliwie!
Aguś - łączę się z Tobą w walce z kaszlem.. od kilku dni mnie męczy i z dnia na dzień jest coraz gorzej
W środę idziemy z małą do lekarza to może i ja się podłączę :pAnna Stesia lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄