Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Aaaa z całą moją wagą płetwala skaczę z radości pod sufit cudownie!! Czekamy na jajozbiory kokoszko nasza!!
No i z worka wszystkie wirusy ktore zbierałam wypuszczam !! Za 3 dni bedzie to 1 dzień ciąży i tego się trzymamAgniechaaaa, Aksamitna, innamorata88, KateHawke, Sarna84, klaudiaaa93, Emiilka, Rucola, Czrna 81, Lunaris, Anna Stesia, emi2016, Maja84, Karma88, pawojoszka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer ale super będziesz miała najpiękniejszy prezent pod choinkę
Bunia tak strasznie mi przykro nie wiem co napisać. ...
Ja właśnie wyszłam od ginki na NFZ. Ogólnie babeczki bardzo przyjemna, młoda. Widać że się zaangażowała ale usg mi nie zrobiła bo nie ma sprzętu w gabinecie. Jedynie zwykle badanie ginekologiczne i badanie piersi - wszystko okej, szyjka podobno bardzo ładna (cokolwiek to znaczy )
A i dostałam skierowanie na usg piersi, cytologie i usg dowcipne:-) I mam zrobić morfogie, PT, APTT i fibrynogen - te 3 ostatnie będę robiła pierwszy raz
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Bunia tak mi przykro Niesprawiedliwe to wszystko.. Trzymaj się jakoś
I pamiętaj, że jesteśmy tu gdybyś nas potrzebowała. -
Karolina90 wrote:Flowwer ale super będziesz miała najpiękniejszy prezent pod choinkę
Bunia tak strasznie mi przykro nie wiem co napisać. ...
Ja właśnie wyszłam od ginki na NFZ. Ogólnie babeczki bardzo przyjemna, młoda. Widać że się zaangażowała ale usg mi nie zrobiła bo nie ma sprzętu w gabinecie. Jedynie zwykle badanie ginekologiczne i badanie piersi - wszystko okej, szyjka podobno bardzo ładna (cokolwiek to znaczy )
A i dostałam skierowanie na usg piersi, cytologie i usg dowcipne:-) I mam zrobić morfogie, PT, APTT i fibrynogen - te 3 ostatnie będę robiła pierwszy raz
A podwozie i zderzaki warto przebadać.Anna Stesia lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flower ja po ginach na NFZ się serio spodziewam wszystkiego. A najlepsze było bo ogólnie to dala Mo skierowanie na te 4 badania a w recepcji mi mówią ze mogą mi zrefundowac tylko 3 haha to się zaczęłam tylko śmiać👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Flowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!
Jupi tak się cieszę!!!! Skaczę z radości!!
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.
Kochana!! Tak bardzo się ciesze! Skacze z radości ja i moj brzuszek
Fantastycznie!!!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Mam wynik - 161 niestety spadła prawie o połowę
Powiem Wam szczerze jakkolwiek to może dziwnie zabrzmi Ale mi trochę jakby ulżyło. I to wszystko było tak dziwne, ze sam fakt że uwierzyłam że może być jeszcze dobrze dziwi mnie najbardziej.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Flowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.Flowwer lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Bunia strasznie mi przykro jesteś twarda babka dasz sobie radę, :*
-
Jade do apteki bo przyszedł mi ovarin z dozu i nie kupie testu !!!!!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
Kiedy się podpisuje papiery do IVF? Bo M teraz cały tydz w szpitalu i strach mnie obleciał.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.Flowwer lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021