Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malka pięęęęęknieee!!! Bardzo się cieszę. Teraz na wrzuconych przez Ciebie zdjęciach, będziemy patrzeć jak dzidziolek rośnie A wiruskami od Ciebie wypchałam sobie kieszenie i poduszkę
Flowwer w końcu, kuźwa w końcu dobre wiadomości! Baaaardzo się cieszę! Będziesz najbardziej dopingowaną osobą w historii ovufriend Teraz nam ładnie zajdziesz w ciążę i przeprowadzisz wszystkie karaluchy na fioletową stronę mocyAnna Stesia, Jedna_z_Wielu, malka, Flowwer, Lejka, Sarna84 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Flowwer, co za cudowne, wspaniałe, kosmiczne wieści!!! Skaczę pod sam sufit razem z Tobą! Czy krótki protokół oznacza, że już grudniowe testowanie będzie Twoje? Oby!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 18:58
Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Bunia.... brak słów, wiem, że nic nie da jak powiem, że będzie dobrze więc tylko mocno ściskam!
Flo! Super mega się cieszę i trzymam mocno kciuki, za fasolkę -
Malka gratuluję serduszka, rośnijcie zdrowo
Ja zakupiłam dzisiaj conceive plus, kuźwa cena zwala z nóg, za taką cenę ro powinien sam dobrze robić Izuś kupuj testy, na pewno się przydadzą, ja zakupiłam i ovu i ciążowe i czekam na @
Dziś 32 dc pp, zawsze miałam 28,29 dni.Anna Stesia, Lunaris, lamka, klaudiaaa93, malka lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:Malka gratuluję serduszka, rośnijcie zdrowo
Ja zakupiłam dzisiaj conceive plus, kuźwa cena zwala z nóg, za taką cenę ro powinien sam dobrze robić Izuś kupuj testy, na pewno się przydadzą, ja zakupiłam i ovu i ciążowe i czekam na @
Dziś 32 dc pp, zawsze miałam 28,29 dni.
No ceny mnie też przerażają i ja zastanawiam się jaki kupić czy ten w zwykłej tubie czy z aplikatorami.... -
Flowwer wrote:Kup testy !! I to z dwa !!
Także jutro przed @ pewnie zatestuje. Jutro termin!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Bunia tulę
Flower super wiadomości.
Izape a może nie przyjdzie @. Kciuki.
My tez używamy tego żelu conceive. Nawet mam jeszcze jedno całe opakowanie w szafce. Muszę sprawdzić termin ważności. A drugie leży koło łóżka.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Pani w aptece powiedziała, że ma dobrą rękę. Jak nie wyjdzie to złoże reklamacje
Tak myślę o tym swoim progu i tak się zastanawiam, czy gdybym miała tę niedomogę lutealną, to bym miała regularne cykle 28-29 dni, skok tempki po ovu itd?Whoosie lubi tę wiadomość
-
KateKum wrote:Pani w aptece powiedziała, że ma dobrą rękę. Jak nie wyjdzie to złoże reklamacje
Tak myślę o tym swoim progu i tak się zastanawiam, czy gdybym miała tę niedomogę lutealną, to bym miała regularne cykle 28-29 dni, skok tempki po ovu itd?Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Kupiłam, na moje nieszczęście na środku w aptece stal kosz z różnymi lekami i były tam testy No i cholera wzięłam. Jak przywiozłam go do domu to ogarnął mnie wewnętrzny spokoj i myśle ze jutro dostanę okres !
Także jutro przed @ pewnie zatestuje. Jutro termin!
Teraz tak gadam, a ciekawe co bedzie za tydzień w środę, przed moja @Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 19:30
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateKum wrote:Pani w aptece powiedziała, że ma dobrą rękę. Jak nie wyjdzie to złoże reklamacje
Tak myślę o tym swoim progu i tak się zastanawiam, czy gdybym miała tę niedomogę lutealną, to bym miała regularne cykle 28-29 dni, skok tempki po ovu itd? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
91Ewela09 wrote:Zadnej @ nie będzie. Pozytywne myślenie to polowa sukcesu ❤
Teraz tak gadam, a ciekawe co bedzie za tydzień w środę, przed moja @Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A ja właśnie byłam w sklepie po ptasie mleczko zobaczyłam reklamę w tv i musiałam zjeść!
a ja mam smaki ostatnio na orzechy brazylijskieAgniechaaaa, malka, Flowwer lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyFlowwer cudowne wiesci
Prawie się nie odzywam ale od roku z przerwami śledzę tu wasze losy i trzymam kciuki szczególnie za weteranki.
Ja się staram od września 2016. Przestałam już liczyć który to cykl. W zeszłym cyklu coś zaskoczyło bo beta przez kilka dni rosła ale tylko do 7 i zaczęła spadać. To był mój pierwszy cykl z luteina i duphastonem. Od przyszłego zaczynam stymulację clo i gonal. I tu moje pytanie do dziewczy które biorą lub brały gonal. Miałyście refundację? Poszłam z ciekawości do apteki zapytać na razie tylko o cenę i pani mnie zaskoczyła mówiąc że na ryczałt kosztuje 139 zł ale przeterminowala mi się recepta myślicie że lekarz rodzinny może mi przepisac tą receptę? Bo jednak zaoszczędze 300 zl
-
nick nieaktualnyMalka, Flower - mega się cieszę pozytywne wiadomości napędzają do działania Trzymam kciuki za Malki serduszko i kwiatkowe jajeczka.
Izape- Twój wykres wygląda bardzo ładnie, oby było zielono!
Justyna - gratulacje fasoli
Bunia - ogromnie mi przykro, miałam taką nadzieję, że Ci się uda tym razem
Weekend spędziłam z mężem u teściowej, więc nawet Was nie śledziłam. Aktualnie po wiesiołku (chyba) mam jakiś dziwolągowaty śluz, no cuda na kiju, jak taki gęsty, ciągnący (wybaczcie określenie) glut. W życiu czegoś takiego nie widziałam, a zawsze miałam śluz płodny tylko rzadki i rozciągliwy. Nie wiem o co cho. (?)malka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dostałam drugi raz opaskę św. Dominika. Może któraś z Was byłaby chętna to mogę wysłać👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️