Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Ja przez to,że poszłam na l4 z powodu rwy kulszowej,nie została mi przedłużona umowa o pracę,byłam na okresie próbnym.Ale dziś odbyłam rozmowę kwalifikacyjną o nową pracę i jest duża szansa,że ją dostanę.Jutro mają dać znać.
Trzymam kciuki!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Anna_Stesia jak się czujesz?
Flowwer, jak tam się Barbarka miewa?
Przepraszam, że dziś Was zaniedbuje, ale jak wracam z pracy to nie mam już na nic sił. Dziś przespałam po południu 3 h.Barbarka1984, Czrna 81, Anna Stesia, Karma88 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Anna_Stesia jak się czujesz?
Flowwer, jak tam się Barbarka miewa?
Przepraszam, że dziś Was zaniedbuje, ale jak wracam z pracy to nie mam już na nic sił. Dziś przespałam po południu 3 h.
:*Flowwer, summer86, Bajkaaa, Maja84, Bocianiątko, Lunaris, Anna Stesia, Amy333, Karma88, Sarna84, Izolda90, 91Ewela09, KateHawke, KateKum, Koteczka82, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Wynik biopsji przyszedł jak byłam na wizycie ! Ciepły dostałam do ręki WYNIK BARDZO DOBRY brak zapalenia, cytologia ujemna.
Dziś już nie biorę pregynovy czekam na @ i w 2 dc mam przyjechać na hormony i ruszam z krótkim protokołem!!
Jupi tak się cieszę!!!! Skaczę z radości!!
M dzwonił że dzis nie zrobią operacji po poprzednia się przedłużyła. Więc jutro.
Dziś to jest Twój dzień!!! Cudowna wiadomość, teraz czekam niecierpliwie na Twoją fasolkę w brzuszku i tony wirusków dla cioci MajeczkiFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Wszystkim wam kochane DZIEWCZYNY dziękuję!! Gdzie człowiek zajdzie wsparcie jak tutaj
Wszystkim razem i z osobna dziękuję jeszcze raz.
Powoli dochodzę do siebie po całym emocjonującym dniu.
@ się zbliża może jutro zawitasummer86, Rucola, Lejka, Bajkaaa, Lena21, Bocianiątko, Czrna 81, Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu, Maja84, Emiilka, Anna Stesia, Amy333, Paulina.G, Sarna84, staraczka1111, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Barbarka1984 wrote:Dziekuje, ze pytasz Mamy sie swietnie. Zagladam tu, ale troche mnie meczy nadrabianie miliona stron hihihi. Idziemy jutro na kontrolke, a 15 mamy prenatalne. Buziole Wam wszystkim wysylam i kolejnych miliard trylionow wiruskow &+^*-@&^!:-&-^!/_!*#&>°{•♤○♡¡☆♤{♡•♡•°>>♤》•《¤:
:*
Czekam na fotkę małego JasiaBarbarka1984 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Dziś to jest Twój dzień!!! Cudowna wiadomość, teraz czekam niecierpliwie na Twoją fasolkę w brzuszku i tony wirusków dla cioci Majeczki
Trzymam kciuki za jutrzejsze babadanie !! Będzie dobrzeMaja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Barbarka1984 wrote:Dziekuje, ze pytasz Mamy sie swietnie. Zagladam tu, ale troche mnie meczy nadrabianie miliona stron hihihi. Idziemy jutro na kontrolke, a 15 mamy prenatalne. Buziole Wam wszystkim wysylam i kolejnych miliard trylionow wiruskow &+^*-@&^!:-&-^!/_!*#&>°{•♤○♡¡☆♤{♡•♡•°>>♤》•《¤:
:*
Dobrze Cię widzieć Bardzo się cieszę, że wszystko ok. Daj znać jutro po wizycie -
nick nieaktualny
-
Mam wyniki prolaktyny
0' - 29.1 norma do 29.2
1' - 120.5
2' - 93.4
Teoria ze podwyzszona prolaktyna moglaby wplywac na niepekanie pęcherzyków chyba nie bardzo sie ma w moim przypadku? Chyba dobrze rozumuje ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Mam wyniki prolaktyny
0' - 29.1 norma do 29.2
1' - 120.5
2' - 93.4
Teoria ze podwyzszona prolaktyna moglaby wplywac na niepekanie pęcherzyków chyba nie bardzo sie ma w moim przypadku? Chyba dobrze rozumuje ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 00:53
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyW czerwcu zwolnił sie brzuszek chętnie oddam któres z was (nawet i wszystkim) a ze duzy by to starczy dla paru osob https://naforum.zapodaj.net/1981bcdf9fdf.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 23:20
Lunaris, Bocianiątko, Jedna_z_Wielu, Amy333, KateHawke lubią tę wiadomość