Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Następna sesja bedzie z brzuszkami !!

Mam nadzieje ze kiedys doczekam sie takiej sesji..

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Mam nadzieje ze kiedys doczekam sie takiej sesji..
    Ja też...
    Ciążą to dla mnie abstrakcja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 22:25

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasiasta :( przykro mi :( niech się szybko wyjaśnia o co chodzi

naoglądałam się tych ślubnych fotek- jestem foto maniaczką! kocham dobre zdjęcia! Aga Twoja sesja bardzo oryginalna- nie widziałam jeszcze takiej fotki a widzę że sukienka też mega boska. Bociek jak patrzyłam na Twoje to mi się od razu szanta przypomniała: "ona w żaglach jak w białej sukience". Macie super pamiątki i pięknie wyglądacie wszystkie... może ja- mega przeciwniczka ślubna się przekonam he he he

nick nieaktualny, Czrna 81 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie piekne SUKIENKI, piekne WSPOMNIANIA, w ogole jestescie sliczne :)

Gratuluje wam tak slicznych sesji zdjeciowych :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    Izape <3 <3 <3 Wracaj szybko !

Kochane, które mają pasek Św. Dominika - gdzie nosicie ?

Coraz częściej o tym myślę, ale odwagi brak :/
    Ja noszę pasek zawiązany na brzuchu, na styku z bielizną :) zawiązuję w kokardkę i chowam ją pod bieliznę. Mam go od maja tego roku

Yoselyn82, Bocianiątko, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

• KateKum Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bosko wyglądacie w tych kieckach. Ja uwielbiam suknie ślubne, są trochę jak paszport, do każdej dziewczyny pasuje inna. Ja chyba teraz wybrałabym inną. Może z wiekiem mi się zmieniło. A może trendy się zmieniły. Tak w ogóle to moja jeszcze wisi w szafie i czasami ją nawet przymierzam hihihi.

Anna Stesia, Bocianiątko, Emiilka lubią tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaManna wrote:
    Dziewczęta, dobrze że Was mam! Mogę powiedzieć Wam wszystko i zawsze znajdę zrozumienie!. :-)

Dziś dowiedziałam się, że przedłużą mi umowę w pracy i będzie ona na czas nieokreślony i taaaaaak strasznie się cieszę, że możemy wrócić do staraniowej gry, że aż musiałam to komuś powiedzieć :D

Od następnego cyklu zaczynam badania, monitoring, żebranie o laparoskopię, wszystko co tylko mi do głowy przyjdzie :-)

Chyyyyba, żeee ten cykl okaże się szczęśliwy. Czekam z testowaniem do 13.11, a dzień później obchodzimy z narzeczonym 8 rocznicę. Chyba nie muszę dodawać,że eksplodowałby mi mózg i serce ze szczęścia z takiego toku wydarzeń.

Idę pośpiewać pod prysznicem :D
    Testujemy w ten sam dzień :D trzymam kciuki! Szczęście Ci sprzyja, więęęęc... ;)
    Ja jakbym zobaczyła 2 kreski na teście, to chyba nie powiedziałabym mężowi od razu tylko poczekała parę dni, bo będzie miał urodziny :)

AnnaManna lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Wasze suknie ślubne były iście królewskie! Nie mogę się napatrzeć! Coś pięknego! <3 <3 Wyglądałyście oszałamiająco. Ja nie mam zdjęć z pleneru, w ogóle mam mało zdjęć ze ślubu, a moja sukienka to była zwykła jedwabna kiecka ze zwykłego sklepu z sukienkami ;-) Ale teraz bym się w nią nie zmieściła - gdy brałam ślub ważyłam 47 kg :-D

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja sukienka farbnięta na butelkową zieleń - już ze 3 razy mi dobrze na balach i sylwestrach służyła, dzielna szmatka. Też miałam szytą na miarę, ale bardzo skromną, więc szkoda było, żeby użyć ciucha, w którym tak ładnie leżały moje cycki (mission impossible) tylko jeden raz. O, a teraz byłaby chyba za luźna, aż szkoda :( Może do sylwestra trochę odpuszczę z tą dietą, hmm

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Następna sesja bedzie z brzuszkami !!
    A ja w nie robilam takiej sesji:'( mam tylko zdjęcia brzucha w każdy rozpoczatym tygodniem.

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosz kur...a mać aż mnie trafi!!

https://youtu.be/EZHSuQAHzxc

http://m.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/plodnosc-i-rozmnazanie-,artykuly,418599,1.html

No chyba jaja robią !!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Dziewczyny, Wasze suknie ślubne były iście królewskie! Nie mogę się napatrzeć! Coś pięknego! <3 <3 Wyglądałyście oszałamiająco. Ja nie mam zdjęć z pleneru, w ogóle mam mało zdjęć ze ślubu, a moja sukienka to była zwykła jedwabna kiecka ze zwykłego sklepu z sukienkami ;-) Ale teraz bym się w nią nie zmieściła - gdy brałam ślub ważyłam 47 kg :-D
    Nie wazne jaka sukienka ważne to jak sie człowiek w tym czuje <3 czasem lepsza prosta niz szycie wymyslnej sukni i wygladac jak taka choinka

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczki ktorym dzisiaj nie wyszly sikance i beta- przesylam tulasy:** ja jutro tez zaczynam nowy cykl i umawiam sie na HSG- jestem taka boidupa, ze na sam dzwiek nazwy tego zabiegu mam ciary, brr://

Aga, kciukasy, czekam na 2 serduszątka:)

Iza- odpocznij i wracaj szybko do nas!

A tak w ogole, to macie boskie suknie!! Ja mialam taka prostą do samego dolu, obcisła, taka sexi flexi z koroneczki, hehe;-)

Flowwer, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Marysia90 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja beta negatywna ;(

5b09j44jj86byg4v.png
    08.2016 poronienie - 6tc
    12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
    05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
    Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
    16.03.2019 synek na świecie ❤️
    25.04.2023 transfer-beta 0
    29.05.2023 transfer
    7dpt beta 66,70
    9 dpt beta 163
    16 dpt beta 2351, widoczny pęcherzyk ciążowy
    18 dpt beta 4700
    28 dpt jest ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Nosz kur...a mać aż mnie trafi!!

https://youtu.be/EZHSuQAHzxc

http://m.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/plodnosc-i-rozmnazanie-,artykuly,418599,1.html

No chyba jaja robią !!
    Tiaaa słyszałam o tym w radiu dziś, co za żenada i porażka! Te 3mln na zakichaną "kampanię" promującą cholera wie co mogliby przeznaczyć jako dotacje na badania dla par które się starają o potomstwo. Kolejny raz strzał w stopę pokazując jak rząd ma głęboko w d** pary latami starającymi się o dziecko... Można się porzygać :/

Karma88 lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaStasia wrote:
    Nie wazne jaka sukienka ważne to jak sie człowiek w tym czuje <3 czasem lepsza prosta niz szycie wymyslnej sukni i wygladac jak taka choinka

Masz rację :-) Zwłaszcza że mieliśmy ślub bez wesela, więc bylo bez sensu zakładać długą suknię. No i gdy tak patrze na Wasze zdjęcie, na których wygladałyscie szałowo, to dochodzę do wniosku, że ja i szałowość to dwie różne parafie.

A u sąsiadów na górze impreza - bez muzyki, ale z gośćmi, pokrzykiwaniami i rechotem :-( :-( Wróciłam zmęczona z pracy po 21, chciałabym już spać, ale się nie da :-( :-(

• Koteczka82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasiasta mocno przytulam i łącze się w bólu bo czuję że małpa jutro do mnie zawita. :-/
    Walczymy dalej!!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia90 wrote:
    A moja beta negatywna ;(
    :' -(tule mocno

• Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia przytulam. Trzymaj się kochana!!!

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Masz rację :-) Zwłaszcza że mieliśmy ślub bez wesela, więc bylo bez sensu zakładać długą suknię. No i gdy tak patrze na Wasze zdjęcie, na których wygladałyscie szałowo, to dochodzę do wniosku, że ja i szałowość to dwie różne parafie.

A u sąsiadów na górze impreza - bez muzyki, ale z gośćmi, pokrzykiwaniami i rechotem :-( :-( Wróciłam zmęczona z pracy po 21, chciałabym już spać, ale się nie da :-( :-(
    Zapewne szalowo tez wygladalas :-* no ja tez mialam cicha nadzieję ze pojde szybciej spać ale moje dziecie ma inne plany wobec matki spania.

Anna Stesia lubi tę wiadomość

‹‹ ‹ 136 137 138 139 140 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ