Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Następna sesja bedzie z brzuszkami !!
Mam nadzieje ze kiedys doczekam sie takiej sesji..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Mam nadzieje ze kiedys doczekam sie takiej sesji..
Ciążą to dla mnie abstrakcjaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 22:25
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
pasiasta przykro mi niech się szybko wyjaśnia o co chodzi
naoglądałam się tych ślubnych fotek- jestem foto maniaczką! kocham dobre zdjęcia! Aga Twoja sesja bardzo oryginalna- nie widziałam jeszcze takiej fotki a widzę że sukienka też mega boska. Bociek jak patrzyłam na Twoje to mi się od razu szanta przypomniała: "ona w żaglach jak w białej sukience". Macie super pamiątki i pięknie wyglądacie wszystkie... może ja- mega przeciwniczka ślubna się przekonam he he heAgniechaaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny macie piekne SUKIENKI, piekne WSPOMNIANIA, w ogole jestescie sliczne
Gratuluje wam tak slicznych sesji zdjeciowychMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Izape Wracaj szybko !
Kochane, które mają pasek Św. Dominika - gdzie nosicie ?
Coraz częściej o tym myślę, ale odwagi brakYoselyn82, Bocianiątko, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bosko wyglądacie w tych kieckach. Ja uwielbiam suknie ślubne, są trochę jak paszport, do każdej dziewczyny pasuje inna. Ja chyba teraz wybrałabym inną. Może z wiekiem mi się zmieniło. A może trendy się zmieniły. Tak w ogóle to moja jeszcze wisi w szafie i czasami ją nawet przymierzam hihihi.
Anna Stesia, Bocianiątko, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaManna wrote:Dziewczęta, dobrze że Was mam! Mogę powiedzieć Wam wszystko i zawsze znajdę zrozumienie!.
Dziś dowiedziałam się, że przedłużą mi umowę w pracy i będzie ona na czas nieokreślony i taaaaaak strasznie się cieszę, że możemy wrócić do staraniowej gry, że aż musiałam to komuś powiedzieć
Od następnego cyklu zaczynam badania, monitoring, żebranie o laparoskopię, wszystko co tylko mi do głowy przyjdzie
Chyyyyba, żeee ten cykl okaże się szczęśliwy. Czekam z testowaniem do 13.11, a dzień później obchodzimy z narzeczonym 8 rocznicę. Chyba nie muszę dodawać,że eksplodowałby mi mózg i serce ze szczęścia z takiego toku wydarzeń.
Idę pośpiewać pod prysznicem
Ja jakbym zobaczyła 2 kreski na teście, to chyba nie powiedziałabym mężowi od razu tylko poczekała parę dni, bo będzie miał urodzinyAnnaManna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, Wasze suknie ślubne były iście królewskie! Nie mogę się napatrzeć! Coś pięknego! Wyglądałyście oszałamiająco. Ja nie mam zdjęć z pleneru, w ogóle mam mało zdjęć ze ślubu, a moja sukienka to była zwykła jedwabna kiecka ze zwykłego sklepu z sukienkami Ale teraz bym się w nią nie zmieściła - gdy brałam ślub ważyłam 47 kg
-
Moja sukienka farbnięta na butelkową zieleń - już ze 3 razy mi dobrze na balach i sylwestrach służyła, dzielna szmatka. Też miałam szytą na miarę, ale bardzo skromną, więc szkoda było, żeby użyć ciucha, w którym tak ładnie leżały moje cycki (mission impossible) tylko jeden raz. O, a teraz byłaby chyba za luźna, aż szkoda Może do sylwestra trochę odpuszczę z tą dietą, hmm
-
nick nieaktualny
-
Nosz kur...a mać aż mnie trafi!!
https://youtu.be/EZHSuQAHzxc
http://m.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/plodnosc-i-rozmnazanie-,artykuly,418599,1.html
No chyba jaja robią !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Dziewczyny, Wasze suknie ślubne były iście królewskie! Nie mogę się napatrzeć! Coś pięknego! Wyglądałyście oszałamiająco. Ja nie mam zdjęć z pleneru, w ogóle mam mało zdjęć ze ślubu, a moja sukienka to była zwykła jedwabna kiecka ze zwykłego sklepu z sukienkami Ale teraz bym się w nią nie zmieściła - gdy brałam ślub ważyłam 47 kg
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Babeczki ktorym dzisiaj nie wyszly sikance i beta- przesylam tulasy:** ja jutro tez zaczynam nowy cykl i umawiam sie na HSG- jestem taka boidupa, ze na sam dzwiek nazwy tego zabiegu mam ciary, brr://
Aga, kciukasy, czekam na 2 serduszątka:)
Iza- odpocznij i wracaj szybko do nas!
A tak w ogole, to macie boskie suknie!! Ja mialam taka prostą do samego dolu, obcisła, taka sexi flexi z koroneczki, hehe;-)
Flowwer, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
A moja beta negatywna ;(
08.2016 poronienie - 6tc
12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
16.03.2019 synek na świecie ❤️
25.04.2023 transfer-beta 0
29.05.2023 transfer
7dpt beta 66,70
9 dpt beta 163
16 dpt beta 2351, widoczny pęcherzyk ciążowy
18 dpt beta 4700
28 dpt jest ❤️ -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Nosz kur...a mać aż mnie trafi!!
https://youtu.be/EZHSuQAHzxc
http://m.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/plodnosc-i-rozmnazanie-,artykuly,418599,1.html
No chyba jaja robią !!Karma88 lubi tę wiadomość
-
MamaStasia wrote:Nie wazne jaka sukienka ważne to jak sie człowiek w tym czuje czasem lepsza prosta niz szycie wymyslnej sukni i wygladac jak taka choinka
Masz rację Zwłaszcza że mieliśmy ślub bez wesela, więc bylo bez sensu zakładać długą suknię. No i gdy tak patrze na Wasze zdjęcie, na których wygladałyscie szałowo, to dochodzę do wniosku, że ja i szałowość to dwie różne parafie.
A u sąsiadów na górze impreza - bez muzyki, ale z gośćmi, pokrzykiwaniami i rechotem Wróciłam zmęczona z pracy po 21, chciałabym już spać, ale się nie da -
Pasiasta mocno przytulam i łącze się w bólu bo czuję że małpa jutro do mnie zawita.
Walczymy dalej!!!
pasiasta lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
Marysia przytulam. Trzymaj się kochana!!!Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Masz rację Zwłaszcza że mieliśmy ślub bez wesela, więc bylo bez sensu zakładać długą suknię. No i gdy tak patrze na Wasze zdjęcie, na których wygladałyscie szałowo, to dochodzę do wniosku, że ja i szałowość to dwie różne parafie.
A u sąsiadów na górze impreza - bez muzyki, ale z gośćmi, pokrzykiwaniami i rechotem Wróciłam zmęczona z pracy po 21, chciałabym już spać, ale się nie daAnna Stesia lubi tę wiadomość