Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.czytam Was ale rzadko piszę.
Aksamitna-trzymam mooocno kciuki za Ciebie i maluszki!
Ja 6.12 mam mieć hsg. W tym cyklu psychicznie wysiadłam.nie brałam clo ani nic.dzis kontrola u lekarza a on że owulacja była,endo piękne.znow czekamy.miesiac temu też było wszystko super więc się nie nastawiam. Ale jakbym mogła prosić o trzymanie kciuków. Gdzieś tam zawsze tli się nadzieja. Testowanie koniec listopada. Dla pewności przed zabiegiem.mam nadzieję ze zabieg potrzebny nie będzie i będę miała dla rodziny piękny prezent na święta...Flowwer lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Aksamitna dołączam się do modlitwy z dziewczynami, wierzę że wszystko od teraz już będzie dobrze!
U mnie biel, tak jak czułam. Siknelam i sobie poszłam szykować śniadanie, wiedziałam że jak wrócę do łazienki zastane białe miejsce. Wiem też, że i w tym nowym cyklu się nie uda (mam mieć Clo+ovitrelle+dupek), czuję to poprostu. Wiem że muszę mieć IUI, to głupie, ale poprostu wiem że naturalnie nam się nie uda
Selinka przykre, ze sobie to trzeba uswiadamiac. Ściskam i czuję podobnie także kibicuję, żeby jednak organizm zrobil Ci w koncu psikusa i zaskoczył.Selina lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Aksamitna!! Boże co ja czytam... Trzymaj się, musi być dobrze..!! Już było lepiej i mam nadzieję że tak zostanie! Niech tam lekarze walczą o was!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Aksamitna, Boże kochany, dopiero przeczytałam Wszystkie modlitwy kierujemy w Twoją stronę Kochana. Nie wiem co powiedzieć, jest mi tak strasznie smutno... Jeżeli możesz napisz, jak sytuacja, bo dzisiaj całe OF koncentruje swoje myśli na Was12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Madziu trzymam baaaaardzo kciuki z naszym Michasiem musi być dobrze, staraj się wyciszych (wiem, że to niemożliwe, ale próbuj). Jestem pod telefonem, w razie czego przylecę do Ciebie jak na skrzydłach. :*Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer kciuki za wizytę, niech jajeczka ładnie rosną. Suuuper że M wychodzi do domkuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Matko usnęło mi sie ale to co mi sie śniło to takie koszmary ze po wstaniu szybko leciałam do toalety sprawdzić co na dole. Jeżu czemu te snu są takie realistyczne
Całe szczęście to tylko zły sen :*
Aksamitna.... nie do wiary... zaciskam mocno kciuki...w oczekiwaniu na drugiego bąbelka...
9cs...
1.2018 Ciaza biochemiczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna na OF takie małe czuwanie dla WAs- tyle osób ciepło o Was myśli. Gdybyśmy były w 1 mieście to pewnie już siedziałybyśmy po drzwiami oddziału
Przemyślenia ponocne tak w odniesieniu do starań, zachodzeń/ nie zachodzeń i wszystkich takich trudnych sytuacji: Obiecuję że już więcej nie będę się denerwować pierdołami! W perspektywie ludzkich dramatów moje "problemy" są jak pestki winogrona...
I jeszcze jedno przemyślenie: nie wiem jak te dziewczyny to robią pracując na oddziałach ginekologicznych- ja bym ryczała przy każdej matce. Zdecydowanie nie nadaję się i podziwiam te pielęgniarki i położne, lekarki, sanitariuszki- to też kobiety i pewnie nie jedna przechodzi przez to co pacjentkiKarma88, Czrna 81, pilik, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze kupowałam testy owulacyjne na allegro od jednego sprzedawcy. W tym cyklu mi się skończył zapas więc zamówiłam ponownie u tego samego sprzedawcy co brałam do tej pory. Niestety zawsze były takie z jaskrawo różową końcówką i bardzo dobrze mi się sprawdzały, tym razem przyszły inne - takie z bladą cielistą końcówką i są do niczego ciągle pokazują dosyć mocną drugą kreskę - prawie pozytyw i w 1 dc i 7 dc i 10dc... Są po prostu felerne. Mam inny z apteki i ten pokazuje dziś bardzo bladziutką drugą kreskę (myślę, że jest ok), no ale niestety one są już sporo droższe.
Używała może któraś z Was testów z allegro, które się sprawdziły i może polecić konkretnego sprzedawcę?
MamaStasia powodzenia!Czarna_kawa, gg88 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚