Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Phnappy Popieram w całej rozciągłości. Tak się zastanawiam, czy jakbyśmy tu wszystkie zaczęły pisać, że mamy takie zajebiste choroby weneryczne, to też by poszła reakcja typu "ja też ja też, patrzcie na mnie". To kto chce nam wyznać jakąś straszną tajemnicę?
Bunia86, Bociek - trzymam kciuki, żeby skończyło się na "i niepotrzebnie się zamartwiałam.
Rucola - ja mam już labofobię. Wyniki ANA i ASA czekają od tygodnia, a mi jakoś tam nie po drodze... Mimo że po drodze z pracy.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Agniechaaaa wrote:Miałam owsiki w wieku 18 lat Hahahaha i nazwałam je Dżesika i cała rodzinka miała ze mnie polew i pytała czy Dżesika sie juz skończyła oto moja mroczna tajemnica!!!
-
Wiecie, może to głupie ale chciałabym żeby beta wyniosła chociaż kilka jednostek... bo to by znaczyło cb, czyli że coś tam zaczyna się dziać...
Anna Stesia lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
Bocianiątko wrote:Wiecie, może to głupie ale chciałabym żeby beta wyniosła chociaż kilka jednostek... bo to by znaczyło cb, czyli że coś tam zaczyna się dziać...
Bociuś, to wcale nie jest głupie... Ja miałam też ostatnio taką myśl, że chciałabym jeszcze raz mieć cb, żeby upewnić się, że ja po prostu mogę chociaż przez chwile być w ciąży Przytulam12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Rucola wrote:Ja wszystko sprawdzam przez neta, bo większośc badań tu na miejscu robię w alabie. W przeciągu ostatniego miesiąca oddałam 9 takich dużych zbiorniczków (4 czy 5 ml pełniutkich), 5 w Łodzi, cztery w Rzeszowie a to jeszcze nie koniec, miesiąc zamknę za tydzień a do tego czasu jeszcze 2 razy progesteron, testy na alergię pokarmową i kilka innych...
-
StaraczkaNika wrote:A mój ex mówił Dżesika i Dżony o same wiecie czym. I zaraził mnie opryszczką (taką na wardze, ale zawsze...)
Czrna 81 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Agniechaaaa wrote:Uf nareszcie to z siebie wyrzuciłam
Agniechaaaa, Lunaris, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:z Dżonym to nie odosobniony przypadek. Na szczęscie mój emek w ogóle "go" nie nazywa. Strasznie mnie irytują takie nazwy
Rucola, Agniechaaaa, reset, Amy333, Phnappy, Meśka, KateHawke, bazylkove lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Wiecie, może to głupie ale chciałabym żeby beta wyniosła chociaż kilka jednostek... bo to by znaczyło cb, czyli że coś tam zaczyna się dziać...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Bunia serce mi się kroi jak to czytam tak bardzo Ci kibicowałam od poczatku, a tu jeszcze takie coś... brak mi słów, tule mocno
Boćku kochany ja miałam takie przygody z betą - wynik dostałam 0, a kontrolne pobranie wyszło 153 tego samego dnia. Nie odstawiaj dupka, nie wiem ile bierzesz ale może warto telefonicznie skonsultować z lekarzem zwiększenie dawki? Czekamy na betę pełni nadziei
Panan - jesteś najbardziej nakręcona ze wszystkich a później ukrywasz bladziocha? Wiesz mam koleżankę która kiedyś na pytanie jak jej wyszedł test powiedziała, na szczęście nie jestem w ciąży bo mi wyszło tylko 1,5 kreski. No ale nie spodziewam się takiej niewiedzy po kimś kto jest tutaj z nami ?
Co do avatarow mi na belly tez zniknął i nie mogę go ponownie dodać, bo pisze ze nie mam uprawnień czy coś w tym guście.
Myśle dużo o Aksamitnej, mam nadzieję, że udało się załatwić transport do Bytomia, Inna wiesz cokolwiek? Przekaz jej, że ciagle jesteśmy z nią ! -
nick nieaktualnyRucola wrote:z Dżonym to nie odosobniony przypadek. Na szczęscie mój emek w ogóle "go" nie nazywa. Strasznie mnie irytują takie nazwy
-
Agniechaaaa wrote:Mój na szczęście tez nie nazwał swojego chyba bym padła ze smiechu jak by mi wlaL do łóżka i powiedział Zw jego Dzony jest gotowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 16:23
91Ewela09, Phnappy, Lunaris, Rucola, blue00, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Ech a ja marze by już nigdy nie zobaczyć bladziocha, żeby od razu były 2 piękne kreski, nie mówiąc już o cb
Swoją drogą to jak zobaczyłam ten wynik teraz to myślałam że to jakaś pomyłka, więc kontrolnie sinknęłam na test i od razu wyszły mega grube krechy.. I korzustając z okazji wykorzystała test owu żey sprawdzić czy to prawda że wychodzą w ciąży i te niebieskie z alegro pokzały takie mega grube krechy, kontolna cieniejsza niż testowa, czyli jednak te allegrowe potrafią zadziałaćmi88 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyCo do aksamitnej to inna jeżeli będziesz z nią rozmawiać to powiedz ze rano i wieczor składam moje modły za nią to Boga, Sw Rity, Sw Jana Pawła II i Sw Dominika
Wybrałam sobie taką oto opcje modlitwy i ma to swoje drugie dno juz Wam powiem jakie w mojej rodzinie drugie imie dziecku daje sie po rodzicach jeżeli mielibyśmy parke to żaden problem córka po mnie synek po mężu ale z racji zw możemy miec dzieci jedne płci to juz ustaliłam sobie w głowie, ze straszę bedzie miała po rodzicu a młodsze po patronie z modlitwy dziewczynka Rita i chłopczyk Dominik ale sie rozpisałamlamka, Lunaris, Amy333, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:A jakby Ci powiedział, że jego Dżony chce się pobawić z Twoją Dżesiką to dopiero byś miała zagwostkę
Lejka, lamka, Amy333, Flowwer lubią tę wiadomość