Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Co do aksamitnej to inna jeżeli będziesz z nią rozmawiać to powiedz ze rano i wieczor składam moje modły za nią to Boga, Sw Rity, Sw Jana Pawła II i Sw Dominika
Wybrałam sobie taką oto opcje modlitwy i ma to swoje drugie dno juz Wam powiem jakie w mojej rodzinie drugie imie dziecku daje sie po rodzicach jeżeli mielibyśmy parke to żaden problem córka po mnie synek po mężu ale z racji zw możemy miec dzieci jedne płci to juz ustaliłam sobie w głowie, ze straszę bedzie miała po rodzicu a młodsze po patronie z modlitwy dziewczynka Rita i chłopczyk Dominik ale sie rozpisałam -
Bocianiatko ja mam nadzieję że z tym progiem to jakaś pomyłka i beta wyjdzie ładna już się nie mogę doczekac wyników . Ja mam takie pytanko z całkiem innej beczki zaczęłam 14 tdc a że jestem osobą wybitnie niecierpliwa już się nie mogę doczekać kiedy się dowiem płci malucha byłam w tym tyg u lekarza i oczywiście nieśmiało zapytałam ale chodzę do lekarza na NFZ a na tym ich sprzęcie nie było szans ,a przeczytałam w necie o teście na płeć z sody oczyszczonej któraś słyszała? Albo może robiła ,czy to się sprawdza czy to tylko taka zabawa?
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Pamiętasz! Ja Ci pisałam o Dominiku czy dominikasie jak Cię wkręty litewskie prześladowały!
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypawojoszka wrote:Bocianiatko ja mam nadzieję że z tym progiem to jakaś pomyłka i beta wyjdzie ładna już się nie mogę doczekac wyników . Ja mam takie pytanko z całkiem innej beczki zaczęłam 14 tdc a że jestem osobą wybitnie niecierpliwa już się nie mogę doczekać kiedy się dowiem płci malucha byłam w tym tyg u lekarza i oczywiście nieśmiało zapytałam ale chodzę do lekarza na NFZ a na tym ich sprzęcie nie było szans ,a przeczytałam w necie o teście na płeć z sody oczyszczonej któraś słyszała? Albo może robiła ,czy to się sprawdza czy to tylko taka zabawa?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja taki okropny dzień miałam w pracy,że prawie się popłakałam, bo jestem tylko stażystka w banku (już 8 miesiąc) i strasznie źle się ostatnio tam czuję...
z rzeczy bardziej pozytywnych to dalej nie ma @ więc nadzieja jakaś tam jest jeszcze
Bocianiątko Trzeba czekać na betę chyba, przecież jest jeszcze nadzieja, prawda? no przecież skąd by się wziął bladzioch?
P.S. Nie umiem pogrubić Waszych nickówWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 16:43
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Panan chyba jakiś expres ta beta
nadzieja73, Amy333, klaudiaaa93, KateHawke, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
A ja się pogubiłam już. Myślałam Panan, że sikasz najpierw jeszcze raz...
Amy333, KateHawke lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Dziewczyny kurna mam wyniki bety!!! Nie wierzę poprostu nie wierzę!!! Jest pozytywna!!!
lamka, Amy333, Karma88 lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Wczoraj majaczyl mi test. Na 100%po 19 macie wynik. Zrobiłam ja po 15. Oni do 17 muszą zrobić bo zamykają
Czekamy cały czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 16:48
Karolina90 lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Wiecie, może to głupie ale chciałabym żeby beta wyniosła chociaż kilka jednostek... bo to by znaczyło cb, czyli że coś tam zaczyna się dziać...
To nie jest głupie, ale takiego scenariusza jednak Ci nie życzę. Też kiedyś chciałam zajść w ciążę nawet na chwilę. Chciałam poczuć się matką choć przez moment. A jak to się stało, okazało się że moja psychika padła i do tej pory nie mogę się podnieść. Może dlatego, że ciążę straciłam już dość późno, może dlatego, że znajoma również w tym czasie była w ciąży. Między naszymi dziećmi było dokładnie 10 dni różnicy. Dziś jak patrzę na jej synka wyć mi się chce i cały czas zadaję sobie pytanie dlaczego???Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Emilkap11 wrote:To nie jest głupie, ale takiego scenariusza jednak Ci nie życzę. Też kiedyś chciałam zajść w ciążę nawet na chwilę. Chciałam poczuć się matką choć przez moment. A jak to się stało, okazało się że moja psychika padła i do tej pory nie mogę się podnieść. Może dlatego, że ciążę straciłam już dość późno, może dlatego, że znajoma również w tym czasie była w ciąży. Między naszymi dziećmi było dokładnie 10 dni różnicy. Dziś jak patrzę na jej synka wyć mi się chce i cały czas zadaję sobie pytanie dlaczego???Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
U nas jest Benek i Benia a dawno się nie widzieli
Bociek czekam na twoją betę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 16:57
-
panan12 wrote:12,30 miu/ml. W domu zgram wyślę bo muszę z diagnostyki Na stronie zrobić zdjęcie ale jaja nie wierzę
Sory ale musze to napisac, no musze po prostu! A ze jestem dzisiaj naszprycowana przeciwbolowymi po zabiegu i mam ze tak powiem lekko wylane na opinie spoleczna, to powiem wprost. Za ch...a Ci nie wierze!! Bawisz sie tutaj naszym kosztem, kazdy twoj wpis to pier...y spam.
Najpierw wykresy tasiemnce, potem mig mig i juz owu jest i nagle przykleilas sie do Bocka i normalnie kopiujesz jej ruchy na tym forum. Ona ma bladziocha Ty tez, teraz ona biedna czeka na wyniki z labo, a Ty dopierdzielasz juz gotową cacy betą. A kiedy do cholery na ta bete polecialas? Moze rano zaraz po tym Radlerze do sniadania? A swoja droga kto pije piwo z samego rana?? Nawet jesli to bezalkoholowe.
Sory Dziewczyny, ale musialam.
A drugi post bedzie o sono, ale musze ochlonąc, bom wkurczona;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 16:56
Emilkap11, Meśka, nadzieja73, PodwojnaMamaWdwupaku, pilik, Yoselyn82, staraczka1111, Karolina90, reset, Bunia86, Flowwer, 91Ewela09, Agniechaaaa, Lunaris, lamka, Lejka, Czrna 81, Kaczorka, Lena21, Zośkaaa, KateHawke, Anna Stesia, Bocianiątko, Phnappy, StaraczkaNika, MamaStasia, Sarna84, blue00, Madżka89, JustynaG, Selina, E_w_c_i_a, MamaFabianka, Karma88, Barbarka1984, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
Tak bardzo marzę o II kresce.. marzę o cudzie..
W kwietniu poroniłam.. teraz lekarza zmieniłam ( babka jest genialna - wychodzi się z uśmiechem ) 20.10 miałam miesiączkę, potem monitoring wyliczoną i zaobserwowaną owulację miałam na 03.01 a 07.11 Pani Gin. potwierdziła, że doszło do owulacji. Przepisała mi Duphaston od 18dc do 28 dc ..
Dziś ostania dawka leków i czkeanie na @
Czy jeśli jutro zrobię test to wyjdzie już wynik ?lamka lubi tę wiadomość