Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bea25 wrote:Ale po co kłamać w takich kwestiach ????????
Panan a comu Twojej bratowej czy szwagierki?
Żal mi tej dziewczyny.innamorata88, Yoselyn82, Jedna_z_Wielu, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypawojoszka wrote:Nenusia co tam u ciebie ? Dzisiejsza temp.pobudza wyobraźnię no jak tam nie ma fasolki to ja już nic nie wiem
-
Amy order za odwagę i nie zwianie z gabinetu no i super że już wiesz na czym stoicie Po HSG różne cuda się zdarzają także bierz eMka i małego Andrzejka działajcie kto wie jak się skończy ten miesiąc...
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko bez paniki. U mnie jak beta zaczęła być pozytywna to progesteron spadł z 60ng na 8ng. Dziecieł zaczyna go podjadać i spadek jest czymś normalnym. Czekamy na wyniki. Dupka nie odkladaj!!
Panan, powiem krótko - skończ pierdolić, bo już serio nie da się tego czytać.
Amy - doczytałam:) trzymam kciuki za iui!!
Agniechaaaa przekaże:* jutro będzie wiadomo co z szyjką. Po oczyszczeniu z krwiakow, krwawienie ustalo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 17:22
Karolina90, Agniechaaaa, nadzieja73, Lejka, PodwojnaMamaWdwupaku, pilik, Flowwer, Bunia86, Czrna 81, pawojoszka, Lunaris, Lena21, lamka, Anna Stesia, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, Amy333, Sarna84, blue00 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Wiecie co, to jest fascynujące... Dzisiejsza historia panan:
Wysłany: Dzisiaj, 08:06 Lubię (0) | Zgłoś
Bociek aż radlera otworzyłam jak to zobaczyłam. Kreska tam jest!!! Jeaaa ale uwielbiam takie poranki
Wysłany: Dzisiaj, 13:05 Lubię (5) | Zgłoś
Haha Dobra wróżba ja się nie chwaliłam Bo jestem dopiero 10 dpo ale pojawił mi się bladzioszek od razu to było 9 dpo
Wysłany: Dzisiaj, 13:16 Lubię (0) | Zgłoś
Malwas napisała:
Super , czyli Twoje przypuszczenia się potwierdziły, teraz na betę .
Dziś jeszcze za wcześnie... Pójdę w sobotę
Wysłany: Dzisiaj, 13:47 Lubię (0) | Zgłoś
Ja ten test robiłam wieczorem.. Zrobię jak kreska będzie ciemniejsza
Wysłany: Dzisiaj, 13:55 Lubię (0) | Zgłoś
Ona jest bardzo blada. Później powtórzę test i wam wyślę
Wysłany: Dzisiaj, 14:38 Lubię (0) | Zgłoś
Jest taki bladzioch że nie mogę go uchwycić telefonem? Jeżeli to będzie to i kreska ściemnieje to wam wyślę obiecuję
Wysłany: Dzisiaj, 16:41 Lubię (2) | Zgłoś
Dziewczyny kurna mam wyniki bety!!! Nie wierzę poprostu nie wierzę!!! Jest pozytywna!!!
Wysłany: Dzisiaj, 16:44 Lubię (0) | Zgłoś
12,30 miu/ml. W domu zgram wyślę bo muszę z diagnostyki Na stronie zrobić zdjęcie ale jaja nie wierzę
Wysłany: Dzisiaj, 16:47 Lubię (0) | Zgłoś
Bunia86 napisała:
Panan chyba jakiś expres ta beta
Wczoraj majaczyl mi test. Na 100%po 19 macie wynik. Zrobiłam ja po 15. Oni do 17 muszą zrobić bo zamykają
Wysłany: Dzisiaj, 17:05 Lubię (0) | Zgłoś
Spoko. Nie chwaliłam się ze idę bo nie wiedziałam czy się zdecydujeinnamorata88, Karolina90, PodwojnaMamaWdwupaku, Agniechaaaa, nenusia, Czrna 81, Zośkaaa, KateHawke, Amy333, Malwas, Sarna84, blue00, Selina lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Bocianiątko bez paniki. U mnie jak beta zaczęła być pozytywna to progesteron spadł z 60ng na 8ng. Dziecieł zaczyna go podjadać i spadek jest czymś normalnym. Czekamy na wyniki. Dupka nie odkladaj!!
Panan, powiem krótko - skończ pierdolić, bo już serio nie da się tego czytać.
Amy jak tam?
Agniechaaaa przekaże:* jutro będzie wiadomo co z szyjką. Po oczyszczeniu z krwiakow, krwawienie ustalo.innamorata88, Lejka lubią tę wiadomość
-
Inna piszesz o Aksamitnej, prawda? super, że wszystko pnie się ładnie ku górze
innamorata88 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Bociusiu ja tak jak dziewczyny, myślę że ten prog to pomyłka...
Amy brawo Ty! Ale powietrze dopiero z Ciebie zeszło Musiałaś być nieźle naładowana...
Bunia do serca przytulam To musiało być jak uderzenie obuchem Trzymam za Ciebie kciuki.
Panan nie dziw się że mało Ci wierzymy, bo twoje wpisy wzajemnie się wykluczają... Wczoraj już o spadku pisałaś, dziś od rana piwkujesz choć wczoraj wyszedł pozytyw, na betę chciałaś iść w sobotę a nagle szybciutko masz wynik... Za głupia jestem żeby za Tobą nadążyć.innamorata88, Amy333, Sarna84 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyLejka wrote:Wiecie co, to jest fascynujące... Dzisiejsza historia panan:
Bociek aż radlera otworzyłam jak to zobaczyłam. Kreska tam jest!!! Jeaaa ale uwielbiam takie poranki
Haha Dobra wróżba ja się nie chwaliłam Bo jestem dopiero 10 dpo ale pojawił mi się bladzioszek od razu to było 9 dpo
Malwas napisała:
Jest taki bladzioch że nie mogę go uchwycić telefonem? Jeżeli to będzie to i kreska ściemnieje to wam wyślę obiecuję
Dziewczyny kurna mam wyniki bety!!! Nie wierzę poprostu nie wierzę!!! Jest pozytywna!!!
12,30 miu/ml. W domu zgram wyślę bo muszę z diagnostyki Na stronie zrobić zdjęcie ale jaja nie wierzę
Bunia86 napisała:
Wczoraj majaczyl mi test. Na 100%po 19 macie wynik. Zrobiłam ja po 15. Oni do 17 muszą zrobić bo zamykają
Spoko. Nie chwaliłam się ze idę bo nie wiedziałam czy się zdecyduje
Powtorze sie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31da6c500026.gifinnamorata88, Amy333, MamaFabianka lubią tę wiadomość
-
Człowiek wraca z pracy a tu takie newsy, nie wiadomo od czego zacząć
Amy Super że hydraulika drożna i macie plan działania. Możecie się starać od razu?
Boćku Nie puszczam kciuków za betę :*
U mnie dziś świętowanie 1 dnia cyklu czyli duża Milka, wino i koc
Kurcze coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomniałam z tych emocjiinnamorata88, Amy333 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnyLejka wrote:Wiecie co, to jest fascynujące... Dzisiejsza historia panan:
Malwas napisała:
Bunia86 napisała:
Spoko. Nie chwaliłam się ze idę bo nie wiedziałam czy się zdecydujeLejka, KateHawke, Amy333, Enii lubią tę wiadomość
-
W samo sedno Lejka.
Panan zamiast do ginekologa to ty dziecko lepiej idź do poradni z zaburzeniami psychicznymi.
Powiedz mi skąd jesteś to podesle Ci namiary na najlepszych specjalistów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 17:25
Lejka, innamorata88, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:W samo sedno Lejka.
Panan zamiast do ginekologa to ty dziecko lepiej idź do poradni z zaburzeniami psychicznymi.
Powiedz mi skąd jesteś to podesle Ci namiary na najlepszych specjalistów.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O 14.38 zastanawiała sie czy pokazać tu swojego niby wczorajszego sikańca, a 2h później ma wyniki bety, na którą wybiera się... w sobotę... Dżisas... Ty widzisz i nie grzmisz ani nie razisz piorunami?
Dziewczyny - szczerze Was podziwiałam za to, że po tym co ona już tu wyczyniała, Wy ciągle wyciągałyście rękę i starałyście się pomóc w jej problemach. Bo ja jej w nic nie wierzę, w żadne opisywane problemy, ktore jakoś zawsze są zbieżne z przejściami po kolei każdej z weteranek... Najpierw in vitro to zło, za chwilę sama podchodzi... Wczoraj pisala, że ma spadek temp, itd., a dzisiaj nagle po poście Boćka-ona też ma pozytywa, ale go nie pokaze... Wysyłana na betę mówi, ze dopiero w sobote, a chwilę potem chwali się wynikami...
Nawet jak tu wklei test i wyniki, to uważam, że to nie będą jej, tylko jak Aga pisała na podstawie innego przypadku-beda zapożyczone. Tyle w temacie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 17:31
91Ewela09, Emilkap11, Anna Stesia, Zośkaaa, KateHawke, innamorata88, Lunaris, MamaFabianka lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualnybazylkove wrote:Człowiek wraca z pracy a tu takie newsy, nie wiadomo od czego zacząć
Amy Super że hydraulika drożna i macie plan działania. Możecie się starać od razu?
Boćku Nie puszczam kciuków za betę :*
U mnie dziś świętowanie 1 dnia cyklu czyli duża Milka, wino i koc
Kurcze coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomniałam z tych emocji
Ales mi ochoty narobiła zaraz ide po milkę do sklepubazylkove, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja biedna na 7 leciałam do labolatorium i na cito czekałam minimum do po 10 a u niej jest zasada ze musza zrobić do 17 gdzie to takie fajne labolatorium?? W diagnostyce by powiedzieli, ze oni muszą to skonczyc prace i trzeba se było przyjść wcześniej a wynik bedzie na jutro
Lejka, Czrna 81, innamorata88, Amy333 lubią tę wiadomość