Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia jest mi qrewsko przykro!
Bocku czekam na bete! Jestem juz w domu i przygotowałam clexe
Co do panan. Ja tu jestem od 2014 roku. Ta osoba ma rozdwojenie jaźni albo schizofrenię. W jednym wątku pisze ze mam w nim nie uczestniczyć i nie pisać. W kolejnym pyta mnie o rady jakbym była jej koleżanką. W jednym pisze ze dziewczyny od ivf mordują zarodki. W drugim pyta o badania i procedury. Nie istnieje dla mnie. Nie karmię troli i nie odpisuje. W ciaze tez uwierzę jak zobaczę wynik.Anna Stesia, Lejka, KateHawke, innamorata88, Yoselyn82, Bocianiątko, Lunaris, Amy333, Sarna84, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nadzieja73 wrote:Przepraszam że się wtrącam,Ale teraz mam wrażenie że po drugiej stronie monitora siedzi facet i po prostu sobie kpi z nas.Kurcze powiem wam że jej uwierzyłam.Ale teraz jak dosrała z tą betą to mam mieszane uczucia.Pozdrawiam Was i za każdą trzymam kciuki słoneczka ❤❤❤
Powiem Ci, że ja od dłuższego czasu uważam to samo... I jeśli by tak było naprawdę, to takiemu pacanowi z całego serca życzę, żeby mu jaja wyschły a mały się już nigdy nie podniósl!
Choć jeśli by to robił facet, to obawiam się, że robi to dlatego, że powyższe życzenia od dawna się w jego przypadku spełniły...Agniechaaaa, Czrna 81, KateHawke, innamorata88, Lunaris, Amy333, Sarna84 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Jak dobrze kojarzę to w zeszłym miesiącu też coś pisała o bladziochu, pewnie też żyła czymś życiem. To się nadaje do leczenia, bo możliwe że dziewczyna ma mega problem tylko sama nie jest tego świadoma.
Do tej pory miałam że to typowy troll, teraz myślę że to jakaś chorobaLejka, KateHawke lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:To ja biedna na 7 leciałam do labolatorium i na cito czekałam minimum do po 10 a u niej jest zasada ze musza zrobić do 17 gdzie to takie fajne labolatorium?? W diagnostyce by powiedzieli, ze oni muszą to skonczyc prace i trzeba se było przyjść wcześniej a wynik bedzie na jutroEdometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Amy zajebiście ze jajca przedmuchane dzielna dziewczynka
Bea25, innamorata88, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Lejka wrote:O 14.38 zastanawiała sie czy pokazać tu swojego niby wczorajszego sikańca, a 2h później ma wyniki bety, na którą wybiera się... w sobotę... Dżisas... Ty widzisz i nie grzmisz ani nie razisz piorunami?
Dziewczyny - szczerze Was podziwiałam za to, że po tym co ona już tu wyczyniała, Wy ciągle wyciągałyście rękę i starałyście się pomóc w jej problemach. Bo ja jej w nic nie wierzę, w żadne opisywane problemy, ktore jakoś zawsze są zbieżne z przejściami po kolei każdej z weteranek... Najpierw in vitro to zło, za chwilę sama podchodzi... Wczoraj pisala, że ma spadek temp, itd., a dzisiaj nagle po poście Boćka-ona też ma pozytywa, ale go nie pokaze... Wysyłana na betę mówi, ze dopiero w sobote, a chwilę potem chwali się wynikami...
Nawet jak tu wklei test i wyniki, to uważam, że to nie będą jej, tylko jak Aga pisała na podstawie innego przypadku-beda zapożyczone. Tyle w temacie!Lejka, Yoselyn82, Amy333 lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Amy - napisałaś to o czym ja myślałam. Uczepiła się panan naszego Bocianiątka i jak taki cień za nią podąża.. Tylko czekałam na wieść o jej ciąży i się nie rozczarowałam..
A swoją drogą gratuluję dobrych wieści z HSG
U mnie dziś mija miesiąc od porodu i mój jajnik zaczyna dawać znać, że istnieje.. mam nadzieję, że to tylko tak jednorazowo, bo jednak bym wolała, żeby owulacja mi się nie aktywowała tak szybko.KateHawke, Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBea25 wrote:No też mi się to dziwne wydawało, ale nie znam człowieka- nie oceniam. Ale ja nie miałabym serca dla samej siebie kłamać w takich kwestiach, bo po co, w imię czego ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 17:40
Lejka lubi tę wiadomość
-
Hehe, to już wiem czemu dziewczyny które długo siedzą na tym forum nie odpowiadają na jej posty xD
Anna Stesia, KateHawke, Amy333, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Ja na wielu rzeczach się nie znam i dopiero się od Was uczę, więc niektóre rzeczy po prostu tylko czytam i nie komentuję. Ale wszystkim Wam we wszystkim kibicuję.
A akurat tak się złożyło,że wyciągnęłyście do mnie dłonie wtedy kiedy najbardziej tego potrzebowałam za co jestem Wam ogromnie wdzięczna !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 17:44
KateHawke, Czrna 81, Amy333 lubią tę wiadomość
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Bea25 wrote:No też mi się to dziwne wydawało, ale nie znam człowieka- nie oceniam. Ale ja nie miałabym serca dla samej siebie kłamać w takich kwestiach, bo po co, w imię czego ?
Z nudów? Z braku swojego życia? Dla "fanu"? Przez chorobę? Przez kompleksy? Myślę, że można wymieniać i wymieniać...Amy333 lubi tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Izolda90 wrote:Hehe, to już wiem czemu dziewczyny które długo siedzą na tym forum nie odpowiadają na jej posty xD
A swoją drogą schizofrenia najczęściej daje o sobie znać jesienią i wczesną wiosną. Może coś w tym być.Lejka, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Kurczę to jest przedziwne z panan, jeśli to nie podły troll to jest mi jej po prostu żal - może faktycznie potrzebuje pomocy, bo sobie nie radzi. Ja to zawsze mam miękkie serce i próbuje każdego wytłumaczyć, ale jak patrzę na te historie które opisujecie to naprawdę jest to okropne względem nas - my tu zostawiamy swoje serca, najtrudniejsze sytuacje, przechodzimy z piekła do nieba i nie mieści mi się w głowie, że ktoś może to wykorzystywać i grać na naszych emocjach. Przecież siła tego forum jest to ze czujemy się tu bezpiecznie i dobrze...
Bea25, KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Bociek i jak beta ?
Amy tak sie cieszę ze wszystko przedmuchane i IUI to dobry pomysł o ile twój M nie jest gotowy na IVF.
Anna Stesia, Lejka, Amy333 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
U nas laboratorium jest od 7.30-11.30 wyniki koło godz 18.00 chyba że robię w klinice to mogę później zrobić ale wynik na drugi dzień. A o to mój balonik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cf2c732d11a.jpg91Ewela09, Anna Stesia, KateHawke, lamka, Lejka, Jedna_z_Wielu, Lena21, Karolina90, Bea25, Meśka, Bunia86, Bocianiątko, Kaczorka, olik321, Yoselyn82, Agniechaaaa, madzia8lenka, Czrna 81, JuicyB, Lunaris, Amy333, blue00, Sarna84, pawojoszka, Karma88, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
Amy, supcio, że jajowdy drożne i że jest plan!
Inna, dzięki za niusy o Aksamitnej, czy wiadomo coś o jej transferze do Bytomia? Dużo o niej myślę, mam nadzieję, że za kilkanaście tygodni bedzie najszczęśliwszą mamą na świecie.
Izolda - indeed.Amy333 lubi tę wiadomość
-
Nigdy nie pisałam na temat Panan, bo każdy jej post jest jak dla mnie istnym "pierd....em", ale dzis to juz.kompletnie ręce opadły.
Też kiedyś już myślałam o tym, ze to facet, nie zmienia to jednak faktu ze ten facet/kobieta jest chyba chory/a psychicznie.Lejka, innamorata88, Amy333 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
staraczka1111 wrote:U nas laboratorium jest od 7.30-11.30 wyniki koło godz 18.00 chyba że robię w klinice to mogę później zrobić ale wynik na drugi dzień. A o to mój balonik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cf2c732d11a.jpg
Balonik cudności I kicia cudna! Przez moment myślałam, że masz taki tatuaż na ręce Jak się czujecie?staraczka1111 lubi tę wiadomość