Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwas wrote:a ile się uśmiałam, aż mojemu M czytałam te posty .
Mój M ma z nas ubaw
olik321, Amy333 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Wiele dziewczyn odczuwa tylko jedną stronę- miedzy innymi ja, czuję zawsze lewy chociaż owulacją są naprzemiennie.
olik321, Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Flowwer wrote:Mój M ma z nas ubaw
Agniechaaaa, Flowwer, Lunaris, Lena21, Lejka, lamka lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Masakra!!!! Byłam na próbie chóru i zamiast patrzec w nuty siedziałam z telefonem i nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. To Ci dopiero historia
Dziewczyny brzuszkowe nie znam Was ale wspieram szczerze
Chyba trochę czasu minie zanim Was poznam wszystkie.
A można zadawać głupie pytania? Czy nie chce Wam się odpowiadać i mam się doszukiwać w Internecie?
A może jest jakiś inny wątek żeby podpytywac, bo nie chce tu spamowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 22:12
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nick nieaktualnyBea25 wrote:Masakra!!!! Byłam na próbie chóru i zamiast patrzec w nuty siedziałam z telefonem i nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. To Ci dopiero historia
Dziewczyny brzuszkowe nie znam Was ale wspieram szczerze
Chyba trochę czasu minie zanim Was poznam wszystkie.
A można zadawać głupie pytania? Czy nie chce Wam się odpowiadać i mam się doszukiwać w Internecie?Rucola, Lunaris, Bocianiątko, Lejka, Malwas, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi każda. nas tu sie uczyła i dopytywała
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Kurde Bocianiątko straszne psikusy Ci te testu robią a masz jakieś nowe? Nie będę Cie pocieszać bo widzę ze jesteś dzielna i juz w koronie pięknej wypucowanej siedzisz .
Człowiek sie doczołga po całym dniu do forum wieczorem i aż zazdrości ze tyle go ominęłoBocianiątko, Lejka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa poczekaj, za 2 tygodnie Ty się będziesz z koleżanką boksować albo bombkować
Bocianiątko, Lejka, nowa na dzielni, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:nowa poczekaj, za 2 tygodnie Ty się będziesz z koleżanką boksować albo bombkować
No chyba,że kolezanka zniknie w czelusciach fioletowej strony...
Ja tam tylko zagladnelam jak zaszlam w ciaże, ale zdecydowanie z Wami jest lepiej i wolalam tu zostac cala ciaże i nawet już po porodzie... Ale jesli tam jest tak jak mowilyscie, to...moze sie tam odnajdzie? W koncu gdzie jej bedzie tak dobrze jak wsrod swoich?
Wiec jest nadzieja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 22:34
Flowwer, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Hej dziewczyny! Nie było mnie tu parę dni. Nadrobić was całkowicie nie mam szans, ale dzisiejszy dzień przejrzałam. Myślę, że mogłybyście być jednak trochę delikatniejsze. Powiem Wam, że mi strasznie nie fajnie było czytać jak najezdżacie na panan. Ok, może czasami coś kręci, albo nie jasno napisze, ale myślę że nie ma co wyzywać jej zaraz od chorych i nienormalnych!
Jeśli chodzi o szybkie wyniki w labie, to sama pracuje w labie gdzie takie rzeczy są możliwe. W poprzedniej pracy było tak samo, punkt pobrań był czynny do 17 a lab do 19. Jak ktoś przyszedł nawet przed 17 to do 19 beta była gotowa na necie. To nie jest żaden problem. Aparat robi badanie około 15minut, chyba że jest wysoka wartość i trzeba rozcieńczać to się czas wydłuża. Także wszytsko jest możliwe.
Nie mnie tu oceniać czy panan mówi prawdę czy nie. Jeśli rzeczywiście jej się udało to gratuluję, a jeśli jest tak jak mówicie, że ściemnia to tylko jej problem. Nie mam zamiaru się tym przejmować!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 22:52
-
nick nieaktualnyAch ile dzisiaj emocji, aż będzie ciężko zasnąć!
Dziewczyny Kochane, trzymajcie kciuki za mnie jutro, idę się kłuć na progesteron i mąż mnie jeszcze namówił na estradiol ("nie szkoda Ci 300zł na Sylwestra, a 30zł Ci szkoda na Twoje zdrowie? No nienormalna jesteś.")Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 22:55
Agniechaaaa, Bunia86, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Apropo testowania, to poproszę Was o porade . 15dc miałam podane ovitrelle, 17dc wystąpiła owulacja i zaczęłam brać duphaston. Dzisiaj jest 24dc, więc jak skończę 11dpo duphaston, to chyba będzie trochę za wcześnie na betę? Lekarz mówił, żeby odstawić dupka i poczekać na okres, ale jakoś tak boję się, czy to nie zaszkodzi..
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
lamka wrote:Ach ile dzisiaj emocji, aż będzie ciężko zasnąć!
Dziewczyny Kochane, trzymajcie kciuki za mnie jutro, idę się kłuć na progesteron i mąż mnie jeszcze namówił na estradiol ("nie szkoda Ci 300zł na Sylwestra, a 30zł Ci szkoda na Twoje zdrowie? No nienormalna jesteś.")
Trzymam mocno!lamka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyMalwas wrote:Apropo testowania, to poproszę Was o porade . 15dc miałam podane ovitrelle, 17dc wystąpiła owulacja i zaczęłam brać duphaston. Dzisiaj jest 24dc, więc jak skończę 11dpo duphaston, to chyba będzie trochę za wcześnie na betę? Lekarz mówił, żeby odstawić dupka i poczekać na okres, ale jakoś tak boję się, czy to nie zaszkodzi..
Malwas lubi tę wiadomość
-
A u mnie na koniec dnia jakieś kiepskie samopoczucie, bóle jak na grypę, wysypka na głowie pod włosami i temperatura...36.0.
Rok temu chorowałam, dość poważnie, były problemy z diagnoza. Teraz mi to wraca
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:Apropo testowania, to poproszę Was o porade . 15dc miałam podane ovitrelle, 17dc wystąpiła owulacja i zaczęłam brać duphaston. Dzisiaj jest 24dc, więc jak skończę 11dpo duphaston, to chyba będzie trochę za wcześnie na betę? Lekarz mówił, żeby odstawić dupka i poczekać na okres, ale jakoś tak boję się, czy to nie zaszkodzi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 23:19
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Babeczki dobrych snów:) Nadrobilam wieczorne niusy, posmialismy sie jeszcze z Emkiem i pora na śpiochanie. Musze zregenerowac sily, bo od jutro bierzemy sie za serduchową robote;-)
Bocianiątko, Malwas, Czrna 81, lamka, Lunaris lubią tę wiadomość