Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Aksamitna bądź dzielna.. wszytskie tu o cud dla Was się postaramy
Buniaa nawet nie wiem co napisać... trzymaj się
dziewczyny ładne macie zwierzaki.. ja ostatnio M namawiam na psa ze schroniska, ale mamy już kota i no nie wiemy czy da sie pogodzić..
mam jeszcze pytanie do testów ovu.. ostatnio pozystwne wychodziły mi 3 dni, ale rozumiem, że od pierwszego pozytywnego zacząć działać?olik321 lubi tę wiadomość
-
Aksamitna Jesteśmy z Tobą. Modlimy sięHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Kochane ja z pytaniem do Was: Mój okres trwał dobę,do wczoraj popołudnia plamienie, że na pół wkładki by wystarczyło. Mam się czym martwić?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Karolina – Też dużo dobrego słyszałam o Novum. Zrobić te badania dodatkowe, może coś nowego wykażą, a nowy doktor świeżym okiem sprawdzi i może coś doradzi.
Aksamitna – Wierzymy głęboko, że to wszystko minie. Trzymaj się mocno!
Agniechaa – też chciałabym mieć psa , ale nie ma nas od rana do wieczora w domu…
Jedna z wielu- Ja tak czasami mam, w ostatnim cyklu miałam plamienie jeden dzień, a potem cisza i okres po 3 dniach przyszedł normalnie. Ale zawsze może być to też objaw implantacji w zależności od dnia cyklu .
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane ja z pytaniem do Was: Mój okres trwał dobę,do wczoraj popołudnia plamienie, że na pół wkładki by wystarczyło. Mam się czym martwić?
łoo matko, a może to nie okres??! -
Malwas wrote:
Jedna z wielu- Ja tak czasami mam, w ostatnim cyklu miałam plamienie jeden dzień, a potem cisza i okres po 3 dniach przyszedł normalnie. Ale zawsze może być to też objaw implantacji w zależności od dnia cyklu .
Po ilości w pierwszym (imostatnim póki co ) dniu nie wskazuje to na implantację, więc odpada ta opcja
Co cykl to mam krócej,hmmmmmHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Amy333 wrote:łoo matko, a może to nie okres??!Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Dziewczyny, pierwszy raz potrzebuje wsparcia psychicznego i ojojania.... I po prostu muszę się komuś wyżalić.
Właśnie się dowiedziałam od starszej siostry ze młodsza jest w drugiej ciąży, w 12 tygodniu i dzwoni, starsza a nie młodsza, z prośbą żebym zapisała do mojego ginekologa bo jej gin na wsi nie może zmierzyć przezierności.
Ja pie**** ! Mówiłam jej że może na mnie liczyć i w ogóle. Jakby nie potrzebowała dobrego lekarza od USG to nie wiem kiedy bym się dowiedziała....
Jest mi przykro że dopiero się dowiaduje i to jeszcze nie od niej samej. I jest mi źle że ja się staram tyle czasu a ona zachodzi bez problemu!
Normalnie lecą mi krokodyle lzy w robocie -
nick nieaktualnyIzolda90 wrote:Dziewczyny, pierwszy raz potrzebuje wsparcia psychicznego i ojojania.... I po prostu muszę się komuś wyżalić.
Właśnie się dowiedziałam od starszej siostry ze młodsza jest w drugiej ciąży, w 12 tygodniu i dzwoni, starsza a nie młodsza, z prośbą żebym zapisała do mojego ginekologa bo jej gin na wsi nie może zmierzyć przezierności.
Ja pie**** ! Mówiłam jej że może na mnie liczyć i w ogóle. Jakby nie potrzebowała dobrego lekarza od USG to nie wiem kiedy bym się dowiedziała....
Jest mi przykro że dopiero się dowiadujeam sie nie i to jeszcze nie od niej samej. I jest mi źle że ja się staram tyle czasu a ona zachodzi bez problemu!
Normalnie lecą mi krokodyle lzy w robocieCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Izolda90 wrote:Dziewczyny, pierwszy raz potrzebuje wsparcia psychicznego i ojojania.... I po prostu muszę się komuś wyżalić.
Jest mi przykro że dopiero się dowiaduje i to jeszcze nie od niej samej. I jest mi źle że ja się staram tyle czasu a ona zachodzi bez problemu!
Normalnie lecą mi krokodyle lzy w robocie
Rozumiem Twoje rozgoryczenie, też zawsze dla sióstr jestem jak czegoś im trzeba, a ja nawet nie mam się do kogo odezwać i wyżalić.
PrzytulamEdometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane ja z pytaniem do Was: Mój okres trwał dobę,do wczoraj popołudnia plamienie, że na pół wkładki by wystarczyło. Mam się czym martwić?
Też się nad tym zastanawiam. Moje miesiączki z miesiąca na miesiąc mam wrażenie że są mniej obfite i bez żadnych bóli, zero kompletnie nic.
Ta @ co teraz była do konkretnie lało się 2 dni a potem już tak ledwo ledwo... kiedyś potrafiła trwać tydzień i brzuch napieprzał że na oczy nie widziałam.
Menopauza się zbliża czy co ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Dzięki dziewczyny za otuchę. Od razu jest lepiej na serduszku:)
Aksamitna, trzymam kciuki. Znam historie z oddziału patologii o różnych cudach, więc w medycynie jest wszystko możliwe ;* -
Izolda może siostra mając na uwadze Twoją historię nie chciała ci sprawiać bólu. Wiem, że to nie najlepszy pomysł, bo przecież kiedyś i tak byś się dowiedziała, ale myślę że nasi bliscy też nie mają łatwo. Może trudno im epatować własnym szczęściem wiedząc, że bliska osoba cierpi. Często ludzie gdy nie bardzo wiedzą jak się w danej sytuacji zachować, starają się unikać spotkania, rozmowy..Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Dziewczyny czy któraś z Was leczy się w Novum w Warszawie? Możecie mi polecić jakiegoś lekarza?
Bocianiątko lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️