Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
91Ewela09 wrote:1 wizyta 28.11 o 8.30, lekarz powiedział żeby nie robić żadnych badań, nawet bety. Mam odpoczywać i zachowywać się normalnie. A jeśli mdłości nie przyjdą iść do lekarza rodzinnego po zwolnienie.
Nie robić bety? Hmm.. dziwne. Chyba, że to lekarz państwowy i sam da Ci skierowanie.22.11.2017 -pierwsza biochem -
Dziewczyny mówią, że jaki poniedziałek, taki cały tydzień. Więc mam nadzieję, że po porannym newsie od Eweli, do niedzieli pierwsza strona mocno się zaczerwieni
Karma88, emi2016, pilik lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Lunaris wrote:Dzień dobry!
Śnieg pada, śnieg pada- cieszą się dzieci na wschodzie Polski
Poniedziałek! o ile mnie pamięć nie myli to dzisiaj zerkamy do kurnika, tak Flo? Czekam na to tupiąc nóżkami, równie nie cierpliwie jak na proga Lamki! reset Ty też będziesz czekać? toż to w ciążę można zajść czekając na te wyniki!
Dziś mam podgląd kurnika ale w trasie cały dzień. Wizyta na 19lamka, Lunaris, emi2016, Barbarka1984, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Oddałam krew na bete. Tutaj się udało za 35 zl zrobic. Wynik będzie przed 16. Więc będę chodzić jak na szpilkach cały dzień.
Ewela czemu nie masz robić bety? To chyba lepiej się upewnić?Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
panan12 wrote:Ja już zawał przeszłam ale kamień z serca spadł wynik 89,1 mIu/ml
panan12 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Dziś mam podgląd kurnika ale w trasie cały dzień. Wizyta na 19
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReset będę wnioskować o zwrot kosztów wykonania progesteronu i rekompensatę w postaci 200zł na dowolne badania
Ogromne dzięki Reset, Nika za pomoc
Będę informować jak się sprawa potoczy.
Tymczasem jest wynik z badania wykonanego po 3 dniach od pobrania próbki... Progesteron 17,76ng/ml
Estradiol był 123,7
Jest chyba ok?
Panan - cieszę się, że wynik jest dobry.
Flower - czekamy na info odnośnie jajeczekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 10:25
panan12, Lunaris, Bunia86, olik321 lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Ewela mimo wszystko ja bym dla świętego spokoju sprawdziła przyrost bety + progesteron.
innamorata88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
lamka wrote:Reset będę wnioskować o zwrot kosztów wykonania progesteronu i rekompensatę w postaci 200zł na dowolne badania
Tymczasem jest wynik z badania wykonanego po 3 dniach od pobrania próbki... Progesteron 17,76ng/ml
Estradiol był 123,7
Jest chyba ok?
Flower - czekamy na info odnośnie jajeczek
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
lamka wrote:Reset będę wnioskować o zwrot kosztów wykonania progesteronu i rekompensatę w postaci 200zł na dowolne badania
Estradiol był 123,7
Jest chyba ok?
Flower - czekamy na info odnośnie jajeczek
Lamka coś mi się wydaje że będzie u Ciebie zielono. Wykres masz prawie identyczna, ny jak ja. Tempka wysoka progesteron miałam 17,20 ng kochana trzymam kciuki za Ciebie )lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Może jutro rano pojade do lekarza rodzinnego po zwolnienie do końca tygodnia i od razu zrobie badania.
Teraz znów przytulam kibelek. Mam nadzieję ze szybko minie.
nie życzę ci źle,ale niech tak szybko nie mijaKarma88, Rucola lubią tę wiadomość