Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, wczoraj juz nie dałam rady napisać.
Wynik bety 303mlu/ml, czyli Średni dwudniowy przyrost 110.4% (w normie). ❤
Miłego dniapanan12, pilik, summer86, lamka, Czrna 81, Ania1003, Flowwer, Malgonia, KateHawke, Lusesita, reset, Lena21, Yoselyn82, malka, Rucola, Selina, Jedna_z_Wielu, Zośkaaa, Bocianiątko, blue00, Agniechaaaa, justyna14, Paulina.G, Kotowa, madzia8lenka, MamaFabianka, Lunaris, Karolina90, Bunia86, Karma88, Amy333, nenusia, Bajkaaa, Anna Stesia, pawojoszka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Hej, wczoraj juz nie dałam rady napisać.
Miłego dnia
Super wynik!! Gratulacje przyrostu kiedy do tego gina idziesz bo już nie pamiętam?
Idziemy praktycznie łeb w łeb. Ja wczoraj miałam bete 458,7Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 09:12
-
nick nieaktualny
-
Przykro mi dziewczyny ze to nie był Wasz szczęśliwy poranek
Justyna tez widzę bladziocha kciuki za betę!
Rucola ja bym nasikala dziś ale ja kocham sikaniem
Meśka to żeś sobie roboty dolozyla! A smrodek umiem sobie niestety wyobrazićMeśka, justyna14 lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38f015879744.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3cb5ee77bc7.jpg
wczoraj popołudniu, jakiś cień widzę, jadę dziś na bete. Dziś 25 dc, 11 po.justyna14 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
OK nadrobiłam
Justyna14 cos tam widac , kciuki za bete !
Flo ja bym takiego chciała cos czuje ze jak nie uda sie miec drugiego malego czlowieka to sprawie sobie malego pieska
Czrna Rucola trzymam mocno kciuki za jutrzejsze sikańce !
Lunaris, reset przykro mi tule Was mocno !
Ewela gratuluje i zycze nudnej ciązy
Bajka ty odwalilas sprawe z piekarnikiem ja a pralka, chyba jakies fluidy w naszym miescie są
Milego dnia Wam zycze, zaczynam dzien szmaty91Ewela09, justyna14, Bajkaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyJa mam || ale Ale na teście owulacyjnym dalej nie jest mega ciemna ta druga ale to pierwsze moje testy owy w tym roku więc nie będę ufać ze mo ze być owy jutro czy później i dzisiaj postaram się A mam pytanie jak szybko robicie testy ciążowe po owulacji bo ja miałam robiony ostatnio e 31dc ile od owu nie mam pojęcia i była blada bardzo krecha
justyna14, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Piekne te wasze pieski, ja mojego wywalilam z domu bo mi wszystko gryz (buty,kanape,drzwi), teraz ma miejsce w garażu.
A jeśli chodzi o ciążę, to strasznie się cieszę, ale nie myślałam ze "tak szybko" nam sie uda. Na razie czuję tylko piersi i wieczorem dół brzucha. To jest dla mnie jeszcze szok i niedowierzanie.
We wtorek mam wizyte, wtedy może uwierzę.
Dziewczyny z negatywami glowa do gory, ja w tym cyklu tez zobaczyłam I kreske i miałam bóle typowo na @, a tu psikusMalgonia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i bolą od dzisiaj dość mocno jajniki głównie prawy a 2 cykle wstecz miala m tam gigantycznego który po drugim antybiotyku pękł na szczęście. Niestety mam skłonności do torbieli i jestem po 2 laparoskopiach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 09:32
-
Meśka czyli zaczyna sie ci gówniany dzień teraz zabieram się za szmatę i sprzątanie domu. Sobota to dzień czarownic
Meśka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ewela, a tak kiedy ta jedna kreska byla? Ja termin msm ba jutro/pojutrze, ale juz 4 testy wyszly mi - i progesteron tez marny, ale chetnie poludze sie jeszcze ten jeden dzien
-
91Ewela09 wrote:Piekne te wasze pieski, ja mojego wywalilam z domu bo mi wszystko gryz (buty,kanape,drzwi), teraz ma miejsce w garażu.
A jeśli chodzi o ciążę, to strasznie się cieszę, ale nie myślałam ze "tak szybko" nam sie uda. Na razie czuję tylko piersi i wieczorem dół brzucha. To jest dla mnie jeszcze szok i niedowierzanie.
We wtorek mam wizyte, wtedy może uwierzę.
Dziewczyny z negatywami glowa do gory, ja w tym cyklu tez zobaczyłam I kreske i miałam bóle typowo na @, a tu psikus
Nam się udało w trzecim cyklu na letrozolu. A powiedz jak się czujesz? Bo ja mam wrażenie że mi okres przyjdzie bo brzuch boli czasem a później przestaje a progesteron w górze. A i tak dodatkowo to miałam biust 75b a wczoraj kupiłam 80 d sama byłam w szoku -
Rucola wrote:Hej!! Dziewczyny js wczoraj poszalałam, wypiłam aż pół(!) wina i dzis rano na zombiaka zmierzyłam temperature, poszłam sikać i spać dalej i teraz nie wiem czy sikac z drugiego moczu. Strasznie mi głupio ze tak wyszło ale miałam bardzo ciezki tydzień w pracy i chyba podswiadomie potrzebowałam snu a nie emocji. Pewnie poczekam już do jutra, moja tempka chyba podyktowana wczorajszym alkoholem... Przykro mi za wszystkie pojedyncze krechy:(
Wybaczamy, ale jutro oczekujemy dwóch kresek!
panan12 wrote:A który to będzie dc?
Popatrz na mój wykres. Dużo nie działalismy bo stwierdziliśmy że lepiej w okolicsch owulacji i pojechałam do Krk do Pana W i mówił żeby działać sobota niedziela bo wtedy będzie owulacja może spróbujcie tak samo ja wogole miałam iść w grudniu na hsg
Na wyjeździe działać będziemy bez spiny, ale nie sądzę, by owu była wcześniej- w poprzednim cyklu miałam w 28dc, w tym w 23 dc i nigdy wcześniej niż 23 dc nie miałam.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
91Ewela09 wrote:Hej, wczoraj juz nie dałam rady napisać.
Miłego dnia
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄