Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:Czuje się matką chrzestna tego testu aż się wzruszyłam
ANkaG lubi tę wiadomość
-
JustynaG ja absolutmie nikogo nie oceniam?, napisała tylko, że wspólczuję kobietom które ryzykuja ciaza dla pracy. Rozne sa sytuacje i niestety nie kazda kobieta ma ten komfort, ze jesli pojdzie na ciazowe L4 to pozniej pracodawca przyjmie ja z otwartymi rekami i pracuja mimo, ze nie powinny. Jesli ktos sie dobrze czuje i nie ma przeciwskazan to niech pracuje, myslalam o sytuacjach gdy ta praca jednak ciazy nie sluzy.
AnkaG - seksik z rana jak smietama. Ka bym jeszcze sprobowala.
Nika gratulacje, piekny widok z rana
StaraczkaNika, ANkaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZdałam
lamka, summer86, Czrna 81, innamorata88, Kargo31, malka, Izolda90, PodwojnaMamaWdwupaku, StaraczkaNika, Lunaris, Paulina.G, olik321, MamaStasia, Bocianiątko, blue00, ANkaG, Karma88, Sarna84, KateHawke, Selina, Koteczka82, Lena21, Malgonia, emi2016, Madżka89, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, Bajkaaa, Aksamitna, Amy333, Yoselyn82, bazylkove, Lejka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika ogromnie się cieszę, czekam na betę i odświeżam co 2min najwspanialsza wieść z rana. Dawaj bobo, sikniesz te 5ml chociaż już nie udawaj
Czarna przykro mi, ale grudzień jest nasz!
Anka - to jakieś kiepskie te testy masz skoro nie pokazują ciemniejszej kreski od testowej. Zmolestuj jeszcze rano męża, bo owulacja może wystąpić nawet 48h po piku.
Hope - zazdroszczę ust, mój mąż ma identyczne usta jak Angelina Jolie, piękne są. Mam nadzieję, że jak będziemy mieć córkę to będzie miała po nim, bo ja mam smutne dżdżownice
Agniecha gratulacje świętuj!
My dzisiaj mamy świętować półrocznicę ślubu, a eMek na kacu po wczorajszej imprezie. Brawo on.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 09:42
Czrna 81, ANkaG lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:A żebyś wiedziała Ale jeszcze się nie cieszymy - jeden test ciąży nie czyni. Kupiłam 3 bobki i jednego pinka, tylko póki co w ogóle mi sie nie chce sikać. Pierwsza z 4 godzin czekania na wyniki minęła!
Nie pogratulowalam bo obie wiemy jak to czasem jest z testami ale kreska o czasie daje dużo nadziei. Bardzo dużo. A co Twój gorylek na to?StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Inna, mam pytanko - czy robiłaś test Harmony lub Nifty?
Któraś z Was myśli o tym badaniu w ciąży?
-
summer86 wrote:Inna, mam pytanko - czy robiłaś test Harmony lub Nifty?
Któraś z Was myśli o tym badaniu w ciąży? -
Hope, do kariotypów nie dotarliśmy.
Wstępnie ustalaliśmy, że jeśli PAPP-A i usg wyjdą ok, to nie robimy dalszych badań, ale nadal się waham. Szkoda, że te badania są aż tak drogie.. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Inna, mam pytanko - czy robiłaś test Harmony lub Nifty?
O papie naczytałam sie juz tyle, ze chyba nie chce tego wróżenia z fusów a podobno przy braniu proga jeszcze bardziej niewiarygodny wynik wiec chyba sie nie zdecydujeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 09:48
PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Jaka wspaniała wiadomość z rana! Nika gratulacje !!! I to wcale nie jest taki bladzioszek, będzie już ładna beta To mąż też w szoku,co?
- A zakład, że się obudzisz? I kazałam mu oglądać krechy. Obudził się w minutę, ale jemu też się ręce trzęsły i się bałam kiedy prowadził. Po badaniu jakoś napięcie zeszło. Teraz to już nie jest w naszych rękach. Zaklepuję wasze kciuki do 1ej!summer86, pilik, lamka, Czrna 81, blue00, Karma88, Sarna84, Flowwer, KateHawke, Lena21, Koteczka82, aiwlys, Malgonia, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, Bajkaaa, mi88, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Ale wiesz ze ovulaki się robi po 10 rano? Nawet jeśli wczoraj wyszedł najciemniejszy to nie znaczy ze juz po ovu. Może być dziś, może być jutro. Jeśli wcześniej był sex to plemniki spokojnie 3 dni mogą zaczekać na jajo.
-
Agniechaaaa wrote:Ja mam gorzej No harmony nie robią w ciazy bliźniaczej po in vitro a NIFTY powie jedynie ze jest Ok lub nie ale nie określi z którym maluchem ale i tak rozmyślamy o nifty
O papie naczytałam sie juz tyle, ze chyba nie chce tego wróżenia z fusów a podobno przy braniu proga jeszcze bardziej niewiarygodny wynik wiec chyba sie nie zdecyduje -
summer86 wrote:Inna, mam pytanko - czy robiłaś test Harmony lub Nifty?
Hope niestety prawidłowy kariotyp rodziców nie świadczy o tym, że z dzieciaczkiem będzie wszystko okMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
_Hope_ wrote:Ale daje wiedzę o stanie łożyska. Trudne to wszystko ale wg mnie im więcej badań tym lepiej się śpi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 09:54
Mikołaj 25.04.2011
-
StaraczkaNika wrote:Obudziłam go o 6 i pytam - czy jak Cię obudzę tak całkiem, to mnie gdzieś zawieziesz na 8. On - Powodzenia.
- A zakład, że się obudzisz? I kazałam mu oglądać krechy. Obudził się w minutę, ale jemu też się ręce trzęsły i się bałam kiedy prowadził. Po badaniu jakoś napięcie zeszło. Teraz to już nie jest w naszych rękach. Zaklepuję wasze kciuki do 1ej!summer86, innamorata88, StaraczkaNika, blue00, Sarna84, aiwlys, Malgonia lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Hiehie pewnie biedny miał nadzieję na lodzika
StaraczkaNika, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Przez fatalną Pappa harmony test generalnie od nifty praktycznie niczym się nie różni na wynik czekaliśmy 10 dni roboczych.
Hope niestety prawidłowy kariotyp rodziców nie świadczy o tym, że z dzieciaczkiem będzie wszystko okinnamorata88 lubi tę wiadomość