Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór
Nadrobiłam cały dzień. Dziecko śpi, Ciastek gapi się w tv a ja czekam na @. Miałam jutro iść na betę ale postanowiłam zaoszczędzić Kupię sobie za to coś ładnego na pocieszenie he he he.
Flower kciukamy i nie zdziwię się jak jutro serwery OF padnąRucola, Czrna 81, summer86 lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Dziewczyny mam taką zgagę że masakra. Migdały pomogą? Czy coś innego zaaplikować
KateHawke, StaraczkaNika, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Tak, w zcofanym, wietrznym, ale kochanym Gdańskuniu.
A u kogo się leczysz? Bo ja w tej sytuacji całkiem zgłupiałam, do kogo by tu teraz chodzić!StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Albo czasem z praca... Kobietę nie stać iść na chorobowe podczas ciąży bo np jest wynajem mieszkania kredyty itp i nie stać ich żeby ona dostawała tylko 80 %. Jak mąż np zarobi nie dużo
justyna14, Meśka, Agniechaaaa, pilik, Sarna84, Bocianiątko, Anna Stesia, Karma88, Amy333, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Albo czasem z praca... Kobietę nie stać iść na chorobowe podczas ciąży bo np jest wynajem mieszkania kredyty itp i nie stać ich żeby ona dostawała tylko 80 %. Jak mąż np zarobi nie dużo
justyna14, Agniechaaaa, innamorata88, Sarna84, Anna Stesia, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ja się zawsze piszę na imprezę, ale zaczekamy jak się zrobi ciepło i będzie się można rymnąć na plaży - zalegniemy tam jak foki - każda ciężarna, będziemy produkować witaminę D i chłodzić spuchnięte stopy w morzu. I do tego lody sorbetowe bez cukru! Patrz, jeszcze Achia i myss i bazylkowe są "tutejsze" to pomogą wybrać dobrą miejscówkę.
A Gdańskunio jest zacofane, z takim zatęchłym smrodkiem tradycji. Ostatnio częściej bywam w Gdyni i jakoś zaczęła do mnie przemawiać nowocześnie uporządkowana przestrzeń. A dziś się wkurzyłam, żeby w całym mieście pracował w niedziele 1 doktor?! I tylko 2 laboratoria? Jakbym wstawała o 10 jak normalny człowiek, to bym do jutra obsikała z 5 testów i dalej nic nie wiedziała
Ja mieszkam na Osowie- i ciagle słyszę że mieszkam na wsi ale tu jest naprawdę super! -
panan12 wrote:Albo czasem z praca... Kobietę nie stać iść na chorobowe podczas ciąży bo np jest wynajem mieszkania kredyty itp i nie stać ich żeby ona dostawała tylko 80 %. Jak mąż np zarobi nie dużo
-
Rucola wrote:Mi na zgage nic nie poamagało. Od wielu lat jej nie mam, pomogła mi dieta wegetariańska Taka cicha promocja nie-jedzenia zwierzaków
-
Flower- trzymam kciuki za jutro! Będziesz mama od jutra
Dziewczyny, idę jutro na badania. Zrobię TSH,ft3 i ft4, bo mija pierwszy miesiąc leczenia, mam też skierowanie od endokrynologa na shbg i testosteron.
Mam też możliwość zrobić kilka innych badań bezpłatnie, więc zrobię prolaktynę, FSH,lh i estradiol, kwas foliowy i b12. Glukozę i insulinę,anty tpo i anty tg, robiłam miesiąc temu i było ok.
Czy warto robić inr i aptt? Ma to jakieś znaczenie?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnydziewczęta u mnie też były obchodzone dziś urodziny,a dokładniej moja najmłodsza latorośl-Mikołaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dcdea4dff1e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a199e2438e32.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/554962b1ee49.jpgsummer86, KateHawke, Yoselyn82, Flowwer, Lunaris, Czrna 81, reset, Aksamitna, innamorata88, pilik, KateKum, StaraczkaNika, Emilkap11, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Będzie, będzie! Spokojnie
A teraz pokaż te śliwkowe pazurki!
O właśnie Flowwer, pochwal się kolejnym dziełem
Ja się muszę ogarnąć wyglądowo, bo zaczynam straszyć w tej ciąży. Jakiś fryzjer i kosmetyczka by się przydali ale i tak najlepszym lekarstwem na poprawę samooceny byłyby chyba z M.
Podpytywałam go dziś, ale mówi że mimo że mu ciężko wytrzymać to strach póki co przeważa. -
Panan poczytaj sobie przepisy bo widze ze Twoja wiedza kuleje tez w temacie kodeksu pracy. Kobieta w ciazy ma 100% platne L4, nie moze pracowac noca ani pracowac w nadgodzinach, ani byc wyslana w delegację bez jej zgody. Poczytaj sobie dokladnie.Agniechaaaa, panan12, innamorata88, Sarna84, justyna14 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Rucola - mamy tydzień cudów - patrz no, u mnie "coś", Floweer zgarnia swoje kwiateczki do domu - a my jesteśmy tzw. trudne przypadki i wieloletnie fajterki. Masz dowody, że jak się dobrze postarać, to się brnie do przodu - przez całe łajno, jakie nam życie przyszykowało. Bez smęcenia - czekamy poprostu na Twoje właściwe jajko i na przystojnego ogoniastego! A impreza jest dla wszystkich - matki karmiące z potomstwem u cyca, też of kors, łelkam tu!
Rucola, Kaczorka lubią tę wiadomość