Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie. Byłam u endokrynolog, która powiedziała, źe ze względu na niski poziom progesteronu, temperatura po owulacji może mi wzrastać z opóźnieniem. W sumie analizując pozytywny test ovu i analizę śluzu, a skok temperatury to jakoś 6 dni różnicy.
Myślicie, źe może tak być?
Nie wiem czym mam się sugerować przy wyznaczaniu ovu -
KateKum wrote:Dziewczyny mam pytanie. Byłam u endokrynolog, która powiedziała, źe ze względu na niski poziom progesteronu, temperatura po owulacji może mi wzrastać z opóźnieniem. W sumie analizując pozytywny test ovu i analizę śluzu, a skok temperatury to jakoś 6 dni różnicy.
Nie wiem czym mam się sugerować przy wyznaczaniu ovu
Tez nie wiem jak to do końca działa, mi ovu wyznaczyło w tym cyklu owulację na niedzielę, a ja jestem prawie pewna ze była w pt max sb rano..
i co jak np zacznie sie brac dupka ? po nim moze skoczyć temp? -
olik321 wrote:Tez nie wiem jak to do końca działa, mi ovu wyznaczyło w tym cyklu owulację na niedzielę, a ja jestem prawie pewna ze była w pt max sb rano..
i co jak np zacznie sie brac dupka ? po nim moze skoczyć temp?
Dupek nie wpływa na temperaturę, luteina takolik321 lubi tę wiadomość
-
Tak po 10 coś będzie wiadomo
KateHawke, lamka, Agniechaaaa, Lunaris, blue00, Czrna 81, KateKum, innamorata88, madzia8lenka, staraczka1111, Sarna84, Bocianiątko, Anna Stesia, zubii lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tak po 10 coś będzie wiadomo
To trzymam mocno mocno kciuki, jak wszystkie dziewczyny tutaj
i chyba meliske walnij na noc albo lepiej od razu litr jej wypijWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 19:41
-
Melevis wrote:Tak tylko mi sie skojarzyło.. "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykniki to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett. I proszę na mnie nie krzyczeć, jestem w ciazy
Pisałaś, ze duża ilośc badań usg nie jest wskazana i nawet lekarz tak powie. I dodałas tylko, ze Twoje dziecko tego nie lubiło. Sorry, że nie domyśliłam się, że ukryte w tym jest to, że nie jest wskazane bo dzieci tego nie lubią. Nie wyobrażam sobie, zeby lekarz powiedział "Pani Ewo, przepraszam, ale nie zrobimy pełnego badania, bo pani dziecko za tym nie przepada"
My sobie możemy pozwolić na to szaleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 19:50
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Tak po 10 coś będzie wiadomo
summer86, bazylkove lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Nika a Ty w Gdańsku mieszkasz?bo ja też
A u kogo się leczysz? Bo ja w tej sytuacji całkiem zgłupiałam, do kogo by tu teraz chodzić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 19:54
-
Flowwer, ja również od rana jestem z Tobą i z całego serducha życzę aby to był ten szczęśliwy dzień będę mocno trzymać kciuki!
Flowwer lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Tak, w zcofanym, wietrznym, ale kochanym Gdańskuniu
Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Jesli Gdańsk jest zacofany to nie wiem co mam o Rzeszowie napisać a tak swoją drogą to imprezka w Gdańsku aktualna?? Tylko się ciążą nie zasłaniaj
A Gdańskunio jest zacofane, z takim zatęchłym smrodkiem tradycji. Ostatnio częściej bywam w Gdyni i jakoś zaczęła do mnie przemawiać nowocześnie uporządkowana przestrzeń. A dziś się wkurzyłam, żeby w całym mieście pracował w niedziele 1 doktor?! I tylko 2 laboratoria? Jakbym wstawała o 10 jak normalny człowiek, to bym do jutra obsikała z 5 testów i dalej nic nie wiedziałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 20:06
Rucola, KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:Dziewczyny mam pytanie. Byłam u endokrynolog, która powiedziała, źe ze względu na niski poziom progesteronu, temperatura po owulacji może mi wzrastać z opóźnieniem. W sumie analizując pozytywny test ovu i analizę śluzu, a skok temperatury to jakoś 6 dni różnicy.
Nie wiem czym mam się sugerować przy wyznaczaniu ovu#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
StaraczkaNika wrote:Ja się zawsze piszę na imprezę, ale zaczekamy jak się zrobi ciepło i będzie się można rymnąć na plaży - zalegniemy tam jak foki - każda ciężarna, będziemy produkować witaminę D i chłodzić spuchnięte stopy w morzu. I do tego lody sorbetowe bez cukru!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 20:07
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021