Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka, a ja w takiej sytuacji proponowałabym inną strategię - nieco glosniejsza muzykę, jajko na twardo wraz z jego zapaszkiem, zlanie się perfumami i opowiadanie eMkowi najnudniejszych historii o dalszej rodzinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 17:25
lamka lubi tę wiadomość
-
lamka, u nas dawno się taka akcja nie zdarzyła ale za dawnych czasów doprowadzałam eMka do stanu normalności (soczki, rosołki, leżenie pół dnia). Za to jak doszedł do siebie to wiedział, że musi odpokutować i przez tydzień stawał na rzęsach, żeby wkupić się znów w łaski
lamka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Existenz wrote:Nie no nie mam testów..dziś przypadkiem kupiłam w Inter a wcześniej zamówiłam 10 na allegro przyjdą we wtorek. Jutro o 8ej córkę do szkoły a ja na betę i progesteron
-
nick nieaktualnyNika - pewnie bym przełożyła, tylko najbliższa okazja żebym miała chwilę czasu jest 3.12 sok pomidorowy? Wypił 100ml rosołu o 16.00 i do tej pory wisi na kiblu wodę o temp. 37st mu podaje łyżeczką.
Summer czuję że u nas też się tak skończyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 17:15
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Nika - pewnie bym przełożyła, tylko najbliższa okazja żebym miała chwilę czasu jest 3.12 sok pomidorowy? Wypił 100ml rosołu o 16.00 i do tej pory wisi na kiblu wodę o temp. 37st mu podaje łyżeczką.
Summer czuję że u nas też się tak skończy
haha to może klina mu zrób ;p?
Bedzie w wesołym nastroju do świętowania -
Flowwer wrote:Dzwoni do mnie siostra że dziś wstała z łóżka, z przeświadczeniem że jestem w ciąży Oczywiście nic nie wie że się staram, "oficialnie" jestem bezpłodna.
Zbieg okoliczności ?!
Kwiatusiu, ale jutro będą emocje! Ja cały dzień w robocie, ale kciuków nie puszcze, choćbym miała pęknąć! Zdejmowanie majtek, kasowanie biletów czy pisanie na klawiaturze bez użycia kciuków mam dzieki forum opanowane (kurcze, zabrzmiało to tak, jakbym w pracy zdejmowala majtki, kasowala bilety i pisała na klawiaturze).Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 17:19
summer86, StaraczkaNika, Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Anna, właśnie czytając zastanawiałam się gdzie Ty pracujesz
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Karolina90, a jak tam wczorajsza wizyta gości? Czy coś pokręciłam
Masz jakieś nowe zdjęcia psiaka? -
olik321 wrote:Laski gdzie dostanę jakąś fajną kieckę na świeta?>
tylko nie z zary bo ja z tych dłuższych i w zarze mi zawsze dupa wystaje
Olik, gdybym aktualnie nie rosła to widziałam dwie ładne kiecki w Top Secret.
Orsay też chyba zawsze ma kolekcję świąteczną.
Mohito nie lubię za kiepskie materiały.olik321 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Kochana, dziękuję Ci za umieszczenie mnie w tak zaszczytnym gronie, ale ja przy dziewczynach to jestem małe miki. Mogę jedynie doradzać przy problemach z tarczyca (pamietasz cztery z plusem?) i przy infekcjach intymnych No i już miałam chyba z 8 razy usg w tej ciąży, więc w sprawach z usg też. :-D A dziś od samego rana gęba mi sie śmieje, ze małe Niczątko przyjdzie na świat w sierpniu!
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Nika - pewnie bym przełożyła, tylko najbliższa okazja żebym miała chwilę czasu jest 3.12 sok pomidorowy? Wypił 100ml rosołu o 16.00 i do tej pory wisi na kiblu wodę o temp. 37st mu podaje łyżeczką.
Summer czuję że u nas też się tak skończy
Ja mojego czasem ratuje aspiryna taka która się rozpuszcza na języku, przynajmniej się zdąży wchłonąć mój m tez z tych z delikatnym żołądkiem i kiedyś na początku naszej znajomosci 12 lat temu zwracał z okna w moim pokoju, bo wstydził się że go moja mama zobaczy w objęciach porcelany i jeszcze w majtkach -
Moja biurowa garderoba w 40% składa się z Orsaya i Top Secret, tylko szukam rzeczy z lepszym składem i czekam na promocje -20 i -30% :p
Zare lubię, ale ostatnio mam wrażenie że jakość stała się nieadwkwatna do ceny. -
Lena21 wrote:Ja mojego czasem ratuje aspiryna taka która się rozpuszcza na języku, przynajmniej się zdąży wchłonąć mój m tez z tych z delikatnym żołądkiem i kiedyś na początku naszej znajomosci 12 lat temu zwracał z okna w moim pokoju, bo wstydził się że go moja mama zobaczy w objęciach porcelany i jeszcze w majtkach
Mój ostatnio jak byliśmy u rodziców to myślał, że wszyscy śpią i zleciał naguśki jak go Pan Bóg swtorzył po bokserki do toalety bo zapomniał
no i nie spali wszyscyAnna Stesia, StaraczkaNika, pawojoszka, pilik, JustynaG, Amy333 lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Dwie ciaze prowadzilam tylko na nfz i tak bylo, wydaje mi sie ze tylko jedno usg na trymestr jest refundowane.
Powiem Ci ze masakra. U mnie miasto jest takie sobie jeśli chodzi o leczenie ale usg normalnie regularnie jest szansa się dostać -
nick nieaktualny