Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWrócę odnośnie poprzedniego postu.
Aż się uśmiałam! Lekarz z dyplomem z chipsów haha.
Też pierwszy raz słyszę, żeby dziecko nie lubił usg, przypuszczam, że nawet nie zdaje sobie sprawy, że jest podglądane.
A już nie wspomnę o tym, że stracić dziecko przez zbyt częste usg.
To tak jakby usłyszeć, że dziecku przestało bić serduszko, bo zrobiło się 20 kroków więcej w ciągu dnia niż przewiduje norma! ☺Czrna 81, innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Dzwoni do mnie siostra że dziś wstała z łóżka, z przeświadczeniem że jestem w ciąży Oczywiście nic nie wie że się staram, "oficialnie" jestem bezpłodna.
Zbieg okoliczności ?!Rucola, Flowwer, innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski pocieszcie. Mój chłop jest dzisiaj do niczego, zamiast mnie zabawiać i cały dzień mi umilać to na zmianę śpi i rzyga (on tak reaguje na każdą ilość alkoholu >0,25l wódki/ 5 piw (słaby żołądek). Smutno mi strasznie, raz na pół roku taka okazja a ten tak z**bał.
Kwiatku cieszę się na myśl o jutrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 16:45
-
A Flowwer, w sumie to jesteś właśnie w 2 tc, to może nawet nie był to proroczy sen, tylko jakaś mentalna siostrzana więź, że ona też już wie?
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Mi niestety na IP lekarz puścił serduszka ale dosłownie na moment. I liczę, ze im tym nie zaszkodził. Co do rutynowego usg to raczej maluchy nawet tego nie zauważają
Flowwer, Agniechaaaa, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:Laski pocieszcie. Mój chłop jest dzisiaj do niczego, zamiast mnie zabawiać i cały dzień mi umilać to na zmianę śpi i rzyga (on tak reaguje na każdą ilość alkoholu >0,25l wódki/ 5 piw (słaby żołądek). Smutno mi strasznie, raz na pół roku taka okazja a ten tak z**bał.
Kwiatku cieszę się na myśl o jutrze -
Czrna 81 wrote:Jutro o tej porze będziesz w ciąży Macie w genach jakieś jasnowidzenie? Bo siostra ma nosa jak wróżbita Maciej hehe!
Mnie w pierwszej chwili zatkało ale szybko podczas rozmowy zmieniłam temat ( jestem mistrzyni w tym ). Ja miałam to samo co do ciąży mojej siostry nawet płeć dziecka wyśniłm nim ona spostrzegła że jest przy nadzieji.
Ogólnie moja mama też to ma i ksywa KGBMeśka, summer86, Anna Stesia, pilik, Czrna 81, KateHawke, Jedna_z_Wielu, JustynaG lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Mi niestety na IP lekarz puścił serduszka ale dosłownie na moment. I liczę, ze im tym nie zaszkodził. Co do rutynowego usg to raczej maluchy nawet tego nie zauważają
-
StaraczkaNika wrote:Gratuluję Ja się boję siknąc z nie porannego moczu, bo jak mi nie wyjdzie krecha, to będzie płacz. To co? Sikamy sobie razem rano jeszcze raz?10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Ja musiałam się już przyznać tacie, bo od paru dni marudził że musimy jechać pomóc babci dom ogarnąć, pomyć okna itd. i jeszcze wczoraj był pogrzeb w mojej rodzinie. I głupio było mi się wykręcać.. szczególnie że z tatą mam dobrą relację, lepszą niż z mamą.
A babci chętnie bym pomogła, ale mieszka w kamienicy, okna trzeba myć na drabinie plus dochodzi noszenie węgla i drewna na opał, więc aktualnie to odpada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 16:58
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Ja musiałam się już przyznać tacie, bo od paru dni marudził że musimy jechać pomóc babci dom ogarnąć, pomyć okna itd. i jeszcze wczoraj był pogrzeb w mojej rodzinie. I głupio było mi się wykręcać.. szczególnie że z tatą mam dobrą relację, lepszą niż z mamą.
A babci chętnie bym pomogła, ale mieszka w kamienicy, okna trzeba myć na drabinie plus dochodzi noszenie węgla i drewna na opał, więc aktualnie to odpada. -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ale to musi być super! Nic się nie martw, taka chwila nie zaszkodzi przecież, a jak Ty się cieszysz, to ta radość dociera też do zajączków, więc najważniejsze, że wszyscy zadowoleni A masz jakieś nowe zdjątko?
-
aiwlys, wiem że w teorii mogłoby się nic nie stać ale lekarz póki co kazał mi uważać.. za długo czekałam na tę ciążę.
-
StaraczkaNika wrote:A Flowwer, w sumie to jesteś właśnie w 2 tc, to może nawet nie był to proroczy sen, tylko jakaś mentalna siostrzana więź, że ona też już wie?
One są gorsze niż KGB, FBI i CIA łączniesummer86, StaraczkaNika, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
lamka wrote:Laski pocieszcie. Mój chłop jest dzisiaj do niczego, zamiast mnie zabawiać i cały dzień mi umilać to na zmianę śpi i rzyga (on tak reaguje na każdą ilość alkoholu >0,25l wódki/ 5 piw (słaby żołądek). Smutno mi strasznie, raz na pół roku taka okazja a ten tak z**bał.
Kwiatku cieszę się na myśl o jutrze
Masz okazję zaopiekować się człowiekiem w nieszczęściu, za co ten poeinken Ci okazywać wdzięczność i psie przywiązanie przez conajmniej tydzień!
A rocznicę przesuńcie na jutro - będzie coś miłego przy poniedziałku! My zawsze przesuwamy - mężyk nigdy nie wie jaki dziś dzień, a ja lubię, jak mi świętowanie wypada w sobotę -
nick nieaktualnysummer86 wrote:aiwlys, wiem że w teorii mogłoby się nic nie stać ale lekarz póki co kazał mi uważać.. za długo czekałam na tę ciążę.
-
StaraczkaNika wrote:Spokojna głowa! Ja się nigdzie nie wybieram, fioletowego nie lubię, smutny jest Nie idę tam bez Was. A skądś muszę czerpać profesjonalną wiedzę, a tutaj mamy i Flowwer i Hope i AnnęStesię i Inną i pozostałe dziewczyny, które mogłyby kazem napisać "Kompendium wiedzy dla staraczek i ciężarówek, czyli co badać, na co sikać i jak przetrwać każdą infekcję"
Kochana, dziękuję Ci za umieszczenie mnie w tak zaszczytnym gronie, ale ja przy dziewczynach to jestem małe miki. Mogę jedynie doradzać przy problemach z tarczyca (pamietasz cztery z plusem?) i przy infekcjach intymnych No i już miałam chyba z 8 razy usg w tej ciąży, więc w sprawach z usg też. :-D A dziś od samego rana gęba mi sie śmieje, ze małe Niczątko przyjdzie na świat w sierpniu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 17:14
olik321, StaraczkaNika, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Laski pocieszcie. Mój chłop jest dzisiaj do niczego, zamiast mnie zabawiać i cały dzień mi umilać to na zmianę śpi i rzyga (on tak reaguje na każdą ilość alkoholu >0,25l wódki/ 5 piw (słaby żołądek). Smutno mi strasznie, raz na pół roku taka okazja a ten tak z**bał.
Możesz Tarzana dobić Cierp ciało jak się chciało
nawodnij go, wit C i pogłasz go po....Anna Stesia lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lamka nie martw się, oni czasami takie bałwany są..
Mam czasami wrażenie, że dla nich alko to jak zbawienie, jakby rok nie pili czasami sie zachowują. Mój jeszcze gorzej na jedzenie reaguje. Wiem, śmiesznie to pisac, ale czasami wstyd. Je tak jakby ktoś mu miał zaraz zabrać.. masakra ;p Na święta ma bon do KFC i prezent odwalony jak tra lala
Mnie dziś tez m wkurza, czekam az pójdzie na basen. Pogotuje sobie, zrelaksuje się i jakoś przeżyje resztę wieczoru
Inaczej nie mam wyboru, jak poszłam sie zdrzemnąć do sypialni to przyszedł strzaskał szklankę na wejściu i zapytał czy śpię.. no ŁAŁ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 17:15