Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:Jak ja bym chciała Cię mieć przy sobie teraz
Ja za to jutro będę z Tobą myślami i całym My się synchronizujemy więc nie może być inaczej i zrobimy sobie tą fotkę mamusiek
Kochana krechy są jak byk !!! Razem wysyłamy @ do ciepłych krajów i na sierpień wózki szykujemy! A fotka mamusiek to znak i sobie zrobimy ♡summer86, Czrna 81, innamorata88, KateHawke, Maja84, Barbarka1984, Sarna84, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Dzisiaj pierwszy raz w radiu leciało Last Christmas to dlatego
Flowwer, summer86, blue00, Izape_91, Czrna 81, innamorata88, Yoselyn82, KateHawke, Malgonia, StaraczkaNika, Maja84, Meśka, KateKum, madzia8lenka, Lunaris, pilik, Lena21, MamaFabianka, Sarna84, lamka, Anna Stesia, Karma88, Amy333, bazylkove, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Ja po prostu w to nie wierzę!!! Poryczałam się jak nienormalna a teraz siedzę i się o wszystko boję. No masakra! Zamiast się cieszyć i skakać pod sufit to się zastanawiam czy test nie uszkodzony
Z rana lecę na betę i będzie wszystko jasne. Ciężko się cieszyć jak nawmawiali mi "doktory" że nie mam owulacji...
Boję się też zrobić bobo, bo może mnie pozbawić złudzeń.summer86, Flowwer, innamorata88, KateHawke, Maja84 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Dzisiaj pierwszy raz w radiu leciało Last Christmas to dlatego
Z zaznaczaniem nie nadązą! A cuda już się dziejąsummer86, innamorata88, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Z zaznaczaniem nie nadązą! A cuda już się dzieją
summer86, Malgonia, innamorata88, Flowwer, pilik, Czrna 81, by7mistake, Agniechaaaa, Anna Stesia, Maja84, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Ja po prostu w to nie wierzę!!! Poryczałam się jak nienormalna a teraz siedzę i się o wszystko boję. No masakra! Zamiast się cieszyć i skakać pod sufit to się zastanawiam czy test nie uszkodzony
Z rana lecę na betę i będzie wszystko jasne. Ciężko się cieszyć jak nawmawiali mi "doktory" że nie mam owulacji...
Boję się też zrobić bobo, bo może mnie pozbawić złudzeń.
Dziewczyny, powtarzam Wam - tydzień cudów! Brać mężów w obroty, bo to jakiś dobry czas!innamorata88, summer86, Maja84, Bocianiątko, bazylkove lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam rozkminę, może coś podpowiecie. Zostało mi do wybrania 20 tabletek bromka, Termin @ mam za tydzień i obmyślam strageię co dalej, bo ten cykl mało serduszkowy z uwagi na moje zachwiana emocjonale ; P
opcja A - czekać aż dobiorę do końca tabletki i zrobić w połowie grudnia prolaktyne z obciążeniem i dopiero od stycznia zacząć stymylację - przypominam, że mam nieciekawy wynik estradiolu i proga...
Progesteron - 3,80 chyba w dzień przed/dzień owulacji a w 5 dpo 9,38
estradiol w 3 dc <20, a w dzień owulacji albo ddzień przed owulacją jakoś kolo 77
miałam przepisane 3 opakowania bromka, czyli biorę już 2,5 miesiąca, więc wynik powinien się chyba poprawić.
opcja B- pójść jutro do lekarza i zbadać w tym tygodniu ponownie prolaktynę z obciążeniem i poprosić, żeby już mi wdrożył stymulację z uwagi na te moje badziewne wyniki, przez co będzie jakaś szansa, że się uda, poza tym jestem po HSG, chciałabym zwiększyć szansę, skoro już ciepriałam na tym zabiegu...
Czy dojeść bromka i dopiero się faszerować czymś innym, czy zacząć od grudniowego cyklu ? Sama nie wiem... Szkoda mi cyklu poprostu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 21:16
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
summer86, olik321, Yoselyn82, Meśka, Selina, madzia8lenka, KateKum, blue00, KateHawke, StaraczkaNika, innamorata88, Kargo31, Lunaris, Bajkaaa, Flowwer, Barbarka1984, pilik, Lena21, PodwojnaMamaWdwupaku, aiwlys, Czrna 81, staraczka1111, Paulina.G, MamaFabianka, by7mistake, Sarna84, Agniechaaaa, Lejka, lamka, Bocianiątko, malka, MamaStasia, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, zubii, Karolina90, justyna14, Malgonia, beatka_c, Karma88, Amy333, bazylkove, Zośkaaa, Existenz, Izolda90, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
StaraczkaNika wrote:Jeżżżu! Jakbym siebie z rana czytała, haha! Ale fajnie, strasznie się cieszę!
Dziewczyny, powtarzam Wam - tydzień cudów! Brać mężów w obroty, bo to jakiś dobry czas!
Ojej Ty też!!!!??? Super, gratuluję!!!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Izape do mnie bardziej przemawia plan B - zrób badanka - pewnie się okaże, że już się uregulowało wszystko ładnie, wtedy uderzysz do gina i zmestujesz go, żeby Ci przepisał tableteczki
-
Maja84 wrote:
Maaja ale piękne te krechy, ile Ty jestes dpo?? no jak malowane !Maja84 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Maja84 wrote:Ojej Ty też!!!!??? Super, gratuluję!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c00b2c6a8898.jpg
Ale dziewczyny tu razem ze mną bladziocha widzały, więc uznałam, że to nie omamy i poleciałam na betę i jest 55,4. Jutro sikam powtórkę. Twoja będzie dużo wyższa przy takich pięknych kreskach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 21:31
Maja84, justyna14 lubią tę wiadomość