Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInna widzę że idziesz na moj termin wstępnie na dziś na 13:30 byłam umówiona do naszej Pani dr, ale przepisałam się i byłam w czwartek Miłego podglądania!
Nika pikny progWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 09:41
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana cała zestresowana oczywiście Powtórzyłam dziś test rossmannowy z porannego moczu i kreska wyszła o połowę bledsza niż wczoraj wieczorem. Nie mam dobrych przeczuć
Krew upuszczona, wyniki popołudniu powinny być, a do tego czasu i do wizyty popołudniowej u gin zejdę pewnie na zawał
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Nadrobilam wszytskie strony, wczoraj w rozjazdach u rodzinki i nie miałam kiedy zajrzeć
Co tu sie dziewczyny wyprawialo! Cudowne wieści
Maja84, buzia sama sie śmieje, piękne tłusciochy na teście! Spokojnej ciąży
Nika, kreseczka pięknie pociemniala, ciąża bez najmniejszych wątpliwości
Exi, u Ciebie również pieknie, gratuluje!
Flowwer, to juz dzis, od dzis bedziesz MAMĄ! Szybciutko zlecialo. Sen Twojej siostry to na pewno proroczy sen!
Karma, Lunaris, tulę
Skoro ostatnie dni tak się ładnie ksztaltowaly, bobaskow przybywa, to ja proszę by taki byl do kolejnego weekendu, zamierzam testować! Chociaż kiepsko to widzę...Flowwer, Lunaris, Maja84 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
bazylkove wrote:Maja GRATULACJE!! Przeczuwałaś coś, że siknęłaś?
Nika Piękna beta i prog Wiesz już do którego gina pójdziesz?
Flower ściskam kciuki, niedługo dołączysz do dziewczyn i będziesz w dwupaku!
Boćku powodzenia na podglądzie
Ale pozytywne wieści na początek tygodnia
Trochę tak, od paru dni jest mi bardzo często mdło, jakby mi coś na żołądku siedziało. A do tego @ się spóźnia już 3 dni. Niby dziś 28dc ale ja nigdy nie miałam tak długich cykli
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja patrząc na Twój cykl niebezpieczny optymizm mi się włącza. Widzę że ty też miałaś zgagę i w tym samym czasie wodnisty śluz. Czy ciebie tez tak zalewało? Bo ja miałam do połowy moje majtaski mokre w sobotę...
-
Nie mam pojęcia od czego to zależy, że jedne dostają @ równo 6 tyg. po porodzie a inne dopiero jak przestaną karmić. Może taka płodna jestem :p Buhahaha!!
Bocianiątko - po CC muszę minimum rok poczekać z zaciążeniem.
Ale powiem, że z chęcią bym wróciła do kontrolowania temperatury itp.
A mój mąż ostatnio mówi, że on to by chciał trójkę dzieci.. Chyba mu Luśka na głowę padła! Bo ja tylko dwójkę zakładałamBocianiątko, Maja84, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kciukam za wszystkie ważne wizyty, testy i bety
Flo &Maja84 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
KateHawke wrote:Maja patrząc na Twój cykl niebezpieczny optymizm mi się włącza. Widzę że ty też miałaś zgagę i w tym samym czasie wodnisty śluz. Czy ciebie tez tak zalewało? Bo ja miałam do połowy moje majtaski mokre w sobotę...
Śluzu mam bardzo malutko, prawie tyle co nic, ale był taki dzień że byłam w szoku ile się tego ze mnie wydobyło, tylko nie pamiętam który to był dzień, jakoś z 5-6 dni temu.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Może inne stężenie moczu było i stąd jaśniejsza kreska. Albo test mniej czuły (mimo, że tej samej firmy). Tak szybko z dnia na dzień by beta nie spadła.
Poczekaj na wyniki zobaczysz, że będzie dobrzeKateHawke, Maja84, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Śluzu mam bardzo malutko, prawie tyle co nic, ale był taki dzień że byłam w szoku ile się tego ze mnie wydobyło, tylko nie pamiętam który to był dzień, jakoś z 5-6 dni temu.
U mnie właśnie dokładnie to samo. Dzisiaj znowu mam zupełnie inny. Jest go trochę i ani to rozciągliwy ani wodnisty - taki pomiędzy.
A co do testów to o której robiłaś wczoraj a o której dzisiaj? Bo u dziewczyn to też różnie - jednym rano tylko wychodzi a innym tylko popołudniowy sikaniec sie pojawia.
Edit: popieram zdanie KaczorkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 09:59
Maja84 lubi tę wiadomość
-
Majeczko spokojnie, bo nie możesz się denerwować mogło byc inne stężenie moczu, inny barwnik w teście, cokolwiek. Ja zrobiłam drugi test 2 dni po pierwszym pozytywnym i też kreskę miałam jaśniejsza, co nijak miało sie się do wyników bety PS. Lenka ucalowana i też trzyma kciuki!
Flowwer czekamy, oj jak my czekamy!Maja84 lubi tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Witam się z rana cała zestresowana oczywiście Powtórzyłam dziś test rossmannowy z porannego moczu i kreska wyszła o połowę bledsza niż wczoraj wieczorem. Nie mam dobrych przeczuć
Krew upuszczona, wyniki popołudniu powinny być, a do tego czasu i do wizyty popołudniowej u gin zejdę pewnie na zawał
Nic się nie martw. U mnie tez tak było z testami. Wszystko zależy od stężenia moczu. I nie ważne czy robisz rano czy wieczorem. Trzymam kciuki za dzisiejsza betę.Maja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaju wlasnie wczoraj o tym pisalam. Z nocnego moczu strasznie blade kreski a po poludniu i wieczorem gdzie opita bylam to krechy wypasione i na Facelle wlasnie mam porownanie, wiec wierze ze jesz dobrze u Ciebie :*
Kwiatuszku u gina siedze z zacisnietymi kciukami :*Maja84 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Może inne stężenie moczu było i stąd jaśniejsza kreska. Albo test mniej czuły (mimo, że tej samej firmy). Tak szybko z dnia na dzień by beta nie spadła.
Poczekaj na wyniki zobaczysz, że będzie dobrze
Wiem, wiem.. uruchomiła mi się panika Czekam "spokojnie" na wyniki bety bo i tak nic więcej nie zrobię. Ale zdecydowanie już rozumiem dziewczyny, które po zobaczeniu 2 kresek nie umiały się cieszyć! Ja ten dzień sobie wyobrażałam że będę skakać pod sufit i tańczyć ze szczęścia a w rzeczywistości umieram ze strachu. OMG! ehhh...
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
StaraczkaNika to juz nie taki bladzioch, beta pieknie rosnie.. trzymam dalej kciuki! a prg super
Flowwer zaciskam kciuki
Boćku powodzenia na podglądzie
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny mam bladziocha... Jeszcze bardzo wcześnie, dziś 9dpo. Ręce mi się trzęsą. Rozpłakałam się z tego wszystkiego, tak się cieszę, ale jednocześnie tak cholernie boję...
KateHawke, Yoselyn82, Karma88, lamka, Paulina.G, Bocianiątko, StaraczkaNika, Lena21, Jedna_z_Wielu, by7mistake, Maja84, Flowwer, Kaczorka, blue00, Selina, Agniechaaaa, summer86, Aksamitna, malka, aiwlys, pawojoszka, Malinka7, Czrna 81, pilik, Sarna84, Kotowa lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
KateHawke wrote:U mnie właśnie dokładnie to samo. Dzisiaj znowu mam zupełnie inny. Jest go trochę i ani to rozciągliwy ani wodnisty - taki pomiędzy.
A co do testów to o której robiłaś wczoraj a o której dzisiaj? Bo u dziewczyn to też różnie - jednym rano tylko wychodzi a innym tylko popołudniowy sikaniec sie pojawia.
Edit: popieram zdanie Kaczorki
Teraz mam znów kremowy ale przez 2 dni był taki jakbym była przed owu Kiedy testujesz?
Test robiłam wczoraj koło 21, a dziś o 9.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml