Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff, nadrobiłam
Flower - właśnie zostajesz mamą Daj znać po wszystkim, bo praca zamarła u nas wszystkich!
Nika i Maja - gratuluję bardzo, bardzo Dajecie też nadzieję nam wszystkim, że trzeba cierpliwie czekać na swoją kolej! Normalnie poryczałam się nad Waszymi zdjęciami - nie sądziłam, że można tak przeżywać czyjąś ciążę, i to jeszcze kogoś, kogo zna się krótko i tylko z forum...
Ja się powoli przenoszę na grudzień, ale będę tu siedzieć z Wami i z Wami się cieszyć oraz czekać na te, co testują do końca miesiąca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 10:11
Maja84 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Nie mam pojęcia od czego to zależy, że jedne dostają @ równo 6 tyg. po porodzie a inne dopiero jak przestaną karmić. Może taka płodna jestem :p Buhahaha!!
Bocianiątko - po CC muszę minimum rok poczekać z zaciążeniem.
Ale powiem, że z chęcią bym wróciła do kontrolowania temperatury itp.
A mój mąż ostatnio mówi, że on to by chciał trójkę dzieci.. Chyba mu Luśka na głowę padła! Bo ja tylko dwójkę zakładałam -
agulineczka wrote:Dziewczyny mam bladziocha... Jeszcze bardzo wcześnie, dziś 9dpo. Ręce mi się trzęsą. Rozpłakałam się z tego wszystkiego, tak się cieszę, ale jednocześnie tak cholernie boję...
-
Maja84 wrote:Teraz mam znów kremowy ale przez 2 dni był taki jakbym była przed owu Kiedy testujesz?
Test robiłam wczoraj koło 21, a dziś o 9.
To pewnie należysz do wieczornych panienek Powtórz wieczorem
Ja nawet nie wiem kiedy dokładnie nyła owu ale wg przypuszczenia to dzisiaj jest ok. 8dpo. Planowałam testować w przyszłą niedzielę ale ciężko mi trzymać moje siczki w ryzachMaja84 lubi tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Witam się z rana cała zestresowana oczywiście Powtórzyłam dziś test rossmannowy z porannego moczu i kreska wyszła o połowę bledsza niż wczoraj wieczorem. Nie mam dobrych przeczuć
Krew upuszczona, wyniki popołudniu powinny być, a do tego czasu i do wizyty popołudniowej u gin zejdę pewnie na zawałMaja84 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4631692914ae.jpg
Nie wiem czy cos widać, w rzeczywistości są bardziej widoczne. Biję się z myślami czy dzisiaj wyskoczyć już i zrobić betę i progesteron czy poczekać do środy (jutro raczej nie dam rady)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 10:18
Paulina.G, KateHawke, innamorata88, Emilkap11, Karma88, StaraczkaNika, Jedna_z_Wielu, by7mistake, lamka, Melevis, Maja84, blue00, olik321, Zośkaaa, Flowwer, Selina, Agniechaaaa, Aksamitna, aiwlys, madzia8lenka, Bajkaaa, Anna Stesia, Barbarka1984, PodwojnaMamaWdwupaku, Czrna 81, pilik, staraczka1111, Sarna84, zubii lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Maju wlasnie wczoraj o tym pisalam. Z nocnego moczu strasznie blade kreski a po poludniu i wieczorem gdzie opita bylam to krechy wypasione i na Facelle wlasnie mam porownanie, wiec wierze ze jesz dobrze u Ciebie :*
Kwiatuszku u gina siedze z zacisnietymi kciukami :*
Dziękuję miło takie coś czytać, bo tak bardzo bym chciała wierzyć, że doczekałam się w końcu tego Szczęścia.
Wczoraj właśnie w szoku byłam że na obu testach te kreski takie ładne ciemne bo mocz miałam przezroczysty, nawet żółty dobrze nie był a dziś ciemny typowo poranny a krecha blada jak wczorajsze siuśki ehhhPodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Melevis wrote:Majeczko spokojnie, bo nie możesz się denerwować mogło byc inne stężenie moczu, inny barwnik w teście, cokolwiek. Ja zrobiłam drugi test 2 dni po pierwszym pozytywnym i też kreskę miałam jaśniejsza, co nijak miało sie się do wyników bety PS. Lenka ucalowana i też trzyma kciuki!
Flowwer czekamy, oj jak my czekamy!
Mogłabym godzinami patrzeć na Twój wczorajszy filmik z wygibasami Lenki. Coś pięknego i niesamowicie magicznego
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Jest po 10-tej - Flo już chyba w dwupaku
Edit: o 10 ma kroplówki, transfer maluchów o 13:30 (dzięki dziewczyny za sprostowanie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 10:46
Bocianiątko, Flowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Jest po 10-tej - Flo już chyba w dwupaku
o 10 miala miec kroplowki a transfer o 13:15Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Maja nie porównuj kresek na testach ciążowych. Różne stężenie moczu, odczynniki itp robią swoje. Najważniejsza beta!!!!!
Wierzę, że będzie przepięknie się ciągnąć w górę.
Jak na ovufriend trafiłam to byłaś pierwszą z kilku dziewczyn, która gdzieś mi szybko w pamięć zapadła i to, że Ci się udało to podnosi na duchu!
Trzymam kciuki za jak najmniej stresu.Maja84 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
agulineczka po cichu gratuluje
agulineczka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
agulineczka widzę !!!! bardzo się cieszę z tego wyniku
Teraz spokój i odpoczynek ile się da :*agulineczka lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
agulineczka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4631692914ae.jpg
Nie wiem czy cos widać, w rzeczywistości są bardziej widoczne. Biję się z myślami czy dzisiaj wyskoczyć już i zrobić betę i progesteron czy poczekać do środy (jutro raczej nie dam rady)agulineczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlooooo myślę o Tobie
Melevis taniec wspaniały
Maja nie sugeruj się w ogóle testami, poczekaj spokojnie na betę, będzie dobrze :-*
Agulineczka leć na betę i proga, po cichu gratuluję!
Miłego dnia dziewczyny, mi się zaczyna częstomocz okresowy, czyli jutro będę kilogram lżejsza
I zmierzylam sobie temp. o 8.00 w 4 d.c. 36,9. Coś mój organizm odwala manianę.
Tarzan ma wyrzuty sumienia po wczoraj, więc misja zakończona sukcesemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 10:27
KateHawke, Meśka, olik321, agulineczka, pilik lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4631692914ae.jpg
Nie wiem czy cos widać, w rzeczywistości są bardziej widoczne. Biję się z myślami czy dzisiaj wyskoczyć już i zrobić betę i progesteron czy poczekać do środy (jutro raczej nie dam rady)
Moim zdaniem lepiej pójść dzisiaj na betę i w środę, wtedy będziesz już widziała przyrost i odrobine Cię to uspokoi ( ale niewiele ) od tej pory już cały czas będziesz miała pewną dozę lęku gdzieś z tylu głowy - przynajmniej ja tak mam i co gorsza wszystkie mamy potwierdzają ze to już nigdy nie mijaJuicyB, Maja84, agulineczka lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Dziewczyny mam bladziocha... Jeszcze bardzo wcześnie, dziś 9dpo. Ręce mi się trzęsą. Rozpłakałam się z tego wszystkiego, tak się cieszę, ale jednocześnie tak cholernie boję...
Gratuluję!!!
Witaj w klubie! Jakbym siebie czytała, miałam wczoraj identycznie!!! a dziś już tylko się boję, boję się nawet cieszyć
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml