Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:MYsle ze tylko beta jest mairodajna, raz moglas wiecej pic raz mniej, raz sluzasz pezerwa w siusiu raz krotsza. Beta prawde Ci powie. A test to tylko na pamiatkw, nie analizoqalabym teraz codziennie koloru kreski.
-
StaraczkaNika wrote:Dzięki. Idę na betę jak tylko otworzą Diagnostykę. Nie mam jak iść do tego samego labu i nie wiem, czy wynik przyrostu będzie miarodajny, więc oczywiście, też się zamartwiam, jak to będzie. Chyba przyszła pora zainwestować w melisę
-
Nika, darowałabym sobie już robienie testów, bo to niepotrzebny stres, a grubośc kreski zależy też od stężenia moczu, więc może po prostu więcej wieczorem piłaś.
Jedynie beta prawdę Ci powie Trzymam kciuki za piękny wzrost!justyna14 lubi tę wiadomość
-
Nika, zostaw te testy w spokoju ! ;P
Teraz możesz patrzeć na betę. Właśnie dlatego ja nie robiłam w weekend bety, bo byłoby w innym laboratorium i marrwilabym się pewnie przyrostem. -
Dzień dobry,
Trzymam kciuki za dzisiejsze bety i wizyty.
Flower wzywam do wiary w swojego kropka, cała Polska wierzy i trzyma kciuki, z takim dopingiem nie może być inaczej- będzie pozytywna i koniec!!!!!
Bunia ciesze się, że lepiej się czujesz, trzymam kciuki za dzisiejszy spadek.
Bajkaaa, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Trzymam kciuki za testy i bety dziś
Kochane można aspirynę w drugiej fazie ? Pomoże na chorobę (kaszel,katar) ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Nika Ty chyba świeżo przebadana z każdej możliwej strony więc ja bym samą betę zrobiła dziewczyny pisały że prog tak wczesne bez sensu, może zestresować niska wartość przez porę...
Ci do testów - ważne że jest kreska. Nie ma co porównywać. Sama widzisz jak wysechł wczorajszy, a jak przedwczorajszy. Są zupełnie inne i nie ma co przykładać. Mówię to ja która siknęłam na 12 testów z ciekawości i przełożenia to do bet nigdy nie miało
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj
Bunia cudownie że dobrze się czujesz!
Jedna - aspiryna to w sumie jak acard tylko mocniejsza, więc myślę że nie powinna zaszkodzić w nie dużej ilości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 07:07
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Mam ta sama sytuacje, wczoraj oddalam krew na bete tsh i prog ale w innym lab. Dzis odbieram i sie martwie czy inny lab nie bwdzie mial wplywu oj i ja sie zaopatrze w melise
Justyna nie martw się!! Ja pierwszy wynik robiłam w diagnostyce, później ze względu na cenę i cito przeniosła się do punktu w szpitalu i wszystko bardzo ładnie wychodzi. Miałam 12,30 w diagnostyce a 48 h później robiłam gdzie indziej wyszło 37,5... Nie ma dużej różnicy napewnojustyna14 lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Nika Ty chyba świeżo przebadana z każdej możliwej strony więc ja bym samą betę zrobiła dziewczyny pisały że prog tak wczesne bez sensu, może zestresować niska wartość przez porę...
Ci do testów - ważne że jest kreska. Nie ma co porównywać. Sama widzisz jak wysechł wczorajszy, a jak przedwczorajszy. Są zupełnie inne i nie ma co przykładać. Mówię to ja która siknęłam na 12 testów z ciekawości i przełożenia to do bet nigdy nie miało
Mi kiedyś w laboratorium mówiły Panie że się z rana robi ze jest największy wyrzut -
pilik kochana, a powiedz mi jeszcze czy coś da te objawy moje ? Orientujesz się? Przypomniałam sobie o niej, bo dawniej zawsze w domu była, ale na co to nie pamiętamHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Czeeeeść
Nika - czekamy na betę i nie sikaj już więcej
Jedna - na Ciebie też przyjdzie czas wcześniej niż się spodziewasz
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
91Ewela09 wrote:Hej
Ja już szykuję się do lekarza, łapie mnie stres. Z tego wszystkiego też nie mogłam spać.
Odezwę się później. ❤Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...