Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:Ibuprofen w trakcie @ jak najbardziej można brać. Pytałam Manki. Ważne żeby po @ do owu nie brać takich leków.
Ja jeszcze polecam orzechy brazylijskie na endo. Jem tylko te orzechy plus wino i zawsze jest ładne:)
właśnie zajadam rybkę na śniadanie, a co, dbam o endo od początku
Poproszę o wpisanie mnie na 11 listopada, będzie świąteczniesummer86 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:już mało co zawału nie dostałam, bo moja @ też bolesna i sięgnęłam po metafen a tam też w składzie iuprofen i paracetamol
właśnie zajadam rybkę na śniadanie, a co, dbam o endo od początku
Poproszę o wpisanie mnie na 11 listopada, będzie świątecznienie wpadajmy w paranoje
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny i ja ląduje w listopadowym wątku. Panna @ przylazla ciągnąc za sobą smutek i rozczarowanie. Mój cykl jak nigdy trwał 34 dni (zwykle 28-29) widzę że starania to niezwykle stresujące zajęcie
bo żadnego innego stresora w tym miesiącu nie miałam.
-
Lulame wrote:Cześć Dziewczyny i ja ląduje w listopadowym wątku. Panna @ przylazla ciągnąc za sobą smutek i rozczarowanie. Mój cykl jak nigdy trwał 34 dni (zwykle 28-29) widzę że starania to niezwykle stresujące zajęcie
bo żadnego innego stresora w tym miesiącu nie miałam.
przed owu wiesiołek, siemię lniane. Po owu tak jak dziewczyny pisały, suszone morele, ananas
naturalne wspomaganie aaa i plus ja i maz witaminki . no i oczywiście bede robic testy owulacyjne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 12:03
Lulame lubi tę wiadomość
-
Aaeemm wrote:Cos czuje, ze ten cykl bedzie nasz !! będziemy testować mniej wiecej w tym samym czasie co ?? Ja mam plan taki na ten miesiąc... dzien dzisiejszy - czerwone wino
przed owu wiesiołek, siemię lniane. Po owu tak jak dziewczyny pisały, suszone morele, ananas
naturalne wspomaganie aaa i plus ja i maz witaminki . no i oczywiście bede robic testy owulacyjne
Oj nawet nie wiesz jak mi dziś potrzebne takie wsparcie i zachęta do działania:). Chyba rzeczywiście testowanie wypadnie nam podobnie o ile moje cykle mnie znów nie zaskoczą.
Mierzysz temperaturę?
A ten wiesiolek to w jakiej formie?
Robiłaś badania Lh, estfadiol, fsh, progesteron?
W zeszłym cyklu robiłam testy owulacyjne w tym też będę ale tym razem zacznę koło 8dc i regularnie, słyszałam żeby robić 2x dziennie to nie przesada? -
Lulame wrote:Oj nawet nie wiesz jak mi dziś potrzebne takie wsparcie i zachęta do działania:). Chyba rzeczywiście testowanie wypadnie nam podobnie o ile moje cykle mnie znów nie zaskoczą
.
Mierzysz temperaturę?
A ten wiesiolek to w jakiej formie?
Robiłaś badania Lh, estfadiol, fsh, progesteron?
W zeszłym cyklu robiłam testy owulacyjne w tym też będę ale tym razem zacznę koło 8dc i regularnie, słyszałam żeby robić 2x dziennie to nie przesada?zobaczysz musi sie udać.... przypomnij mi ile sie staracie, ze juz az tyle badań miałaś zleconych ?? Bo moj gin mowil, ze na razie mam przestać myślec o rożnych badaniach, lekach itp on twierdzi, ze powinno sie udać raz dwa. Ja mam cykle 28 dni, wiec teoretycznie 9 listopada testowanie
-
Lulame wrote:Pytałam o te badania bo zastanawiałam się sama czy robić
. Jeszcze nie robiłam szczegolowej diagnostyki chyba dam sobie jeszcze ten cykl skoro mówisz że tem będzie szczęśliwy:)).
Dla mnie listopad tak jak dla Ciebie to 2csa na takie badania moze sie skuszę w sumie
z czystej ciekawości
-
nick nieaktualny
-
Aaeemm wrote:A byłaś u gin ? Masz potwierdzone, ze owulacje i śluz u Ciebie występują ?
a na takie badania moze sie skuszę w sumie
z czystej ciekawości
-
Izape, Cheresta dopisałam Was do listy
życzę powodzenia!
Bobisia, stosunek powinien być w okolicach 1, przy wartościach poniżej 0,8 należy sprawdzić w czym leży przyczyna. Ja bym się przeszła do dobrego lekarza. Te rzeczy są do wyprostowania.
Na pewno te badania robiłaś w 2-3 dc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 16:42
-
Dzieki summer za odpowiedź. Badała w 3 dniu cyklu. Byłam już z tym wynikiem w czerwcu u lekarza teraz powtórzyłam dla siebie. Lekarz mówił ze badania w porządku.
Jednak podejrzewam chociaż nie bawie się w lekarza niedomogę Lutealna. Plamienia przed miesiączka conamniej dwa dni przed i dwa dni po. Bardzo krótki okres maks 2,5 dnia. I krótki cykl 25 dni. I bardzo bolace piersi od razu po owulacji.
Jednak badałam progesteron i wynosi 15.5 7 dpo.
Posłucham Ciebie summer w poniedziałek idę do innego lekarza. Dzięki❤❤❤❤[link=https://www.suwaczki.com/][/link]