Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:Ibuprofen w trakcie @ jak najbardziej można brać. Pytałam Manki. Ważne żeby po @ do owu nie brać takich leków.
Ja jeszcze polecam orzechy brazylijskie na endo. Jem tylko te orzechy plus wino i zawsze jest ładne:)
właśnie zajadam rybkę na śniadanie, a co, dbam o endo od początku
Poproszę o wpisanie mnie na 11 listopada, będzie świąteczniesummer86 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:już mało co zawału nie dostałam, bo moja @ też bolesna i sięgnęłam po metafen a tam też w składzie iuprofen i paracetamol
właśnie zajadam rybkę na śniadanie, a co, dbam o endo od początku
Poproszę o wpisanie mnie na 11 listopada, będzie świątecznie -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny i ja ląduje w listopadowym wątku. Panna @ przylazla ciągnąc za sobą smutek i rozczarowanie. Mój cykl jak nigdy trwał 34 dni (zwykle 28-29) widzę że starania to niezwykle stresujące zajęcie bo żadnego innego stresora w tym miesiącu nie miałam.
-
Lulame wrote:Cześć Dziewczyny i ja ląduje w listopadowym wątku. Panna @ przylazla ciągnąc za sobą smutek i rozczarowanie. Mój cykl jak nigdy trwał 34 dni (zwykle 28-29) widzę że starania to niezwykle stresujące zajęcie bo żadnego innego stresora w tym miesiącu nie miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 12:03
Lulame lubi tę wiadomość
-
Aaeemm wrote:Cos czuje, ze ten cykl bedzie nasz !! będziemy testować mniej wiecej w tym samym czasie co ?? Ja mam plan taki na ten miesiąc... dzien dzisiejszy - czerwone wino przed owu wiesiołek, siemię lniane. Po owu tak jak dziewczyny pisały, suszone morele, ananas naturalne wspomaganie aaa i plus ja i maz witaminki . no i oczywiście bede robic testy owulacyjne
Oj nawet nie wiesz jak mi dziś potrzebne takie wsparcie i zachęta do działania:). Chyba rzeczywiście testowanie wypadnie nam podobnie o ile moje cykle mnie znów nie zaskoczą.
Mierzysz temperaturę?
A ten wiesiolek to w jakiej formie?
Robiłaś badania Lh, estfadiol, fsh, progesteron?
W zeszłym cyklu robiłam testy owulacyjne w tym też będę ale tym razem zacznę koło 8dc i regularnie, słyszałam żeby robić 2x dziennie to nie przesada? -
Lulame wrote:Oj nawet nie wiesz jak mi dziś potrzebne takie wsparcie i zachęta do działania:). Chyba rzeczywiście testowanie wypadnie nam podobnie o ile moje cykle mnie znów nie zaskoczą.
Mierzysz temperaturę?
A ten wiesiolek to w jakiej formie?
Robiłaś badania Lh, estfadiol, fsh, progesteron?
W zeszłym cyklu robiłam testy owulacyjne w tym też będę ale tym razem zacznę koło 8dc i regularnie, słyszałam żeby robić 2x dziennie to nie przesada?
-
Lulame wrote:Pytałam o te badania bo zastanawiałam się sama czy robić . Jeszcze nie robiłam szczegolowej diagnostyki chyba dam sobie jeszcze ten cykl skoro mówisz że tem będzie szczęśliwy:)).
Dla mnie listopad tak jak dla Ciebie to 2cs -
nick nieaktualny
-
Aaeemm wrote:A byłaś u gin ? Masz potwierdzone, ze owulacje i śluz u Ciebie występują ? a na takie badania moze sie skuszę w sumie z czystej ciekawości
-
Izape, Cheresta dopisałam Was do listy życzę powodzenia!
Bobisia, stosunek powinien być w okolicach 1, przy wartościach poniżej 0,8 należy sprawdzić w czym leży przyczyna. Ja bym się przeszła do dobrego lekarza. Te rzeczy są do wyprostowania.
Na pewno te badania robiłaś w 2-3 dc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 16:42
-
Dzieki summer za odpowiedź. Badała w 3 dniu cyklu. Byłam już z tym wynikiem w czerwcu u lekarza teraz powtórzyłam dla siebie. Lekarz mówił ze badania w porządku.
Jednak podejrzewam chociaż nie bawie się w lekarza niedomogę Lutealna. Plamienia przed miesiączka conamniej dwa dni przed i dwa dni po. Bardzo krótki okres maks 2,5 dnia. I krótki cykl 25 dni. I bardzo bolace piersi od razu po owulacji.
Jednak badałam progesteron i wynosi 15.5 7 dpo.
Posłucham Ciebie summer w poniedziałek idę do innego lekarza. Dzięki❤❤❤❤[link=https://www.suwaczki.com/][/link]