Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulina.G wrote:Na fioletowej dostaje się miesiąc Premium gratis. I tam mam do 22 listopada. Zobaczę czy będzie spora różnica, bo jak nie to po co przepłacać
Dzis 17dpo powinnam rano dostac @. Dzieki Bogu niemaBocianiątko, Lunaris, pasiasta, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:Ja nie mam premium na fioletowej
Dzis 17dpo powinnam rano dostac @. Dzieki Bogu niema -
Amy333 wrote:Hej Kochane!
Musze się Wam pożalić- zaczęłam dzisiaj dzień z przytupem:/
Nie dość ze jestem cała obolała, bo łamie mnie jakoś tak grypowo, gile wiszą mi do pasa, to jeszcze się przewróciłam!
Rety, tak poleciał nagle na kolana, nie wiem nawet dlaczego, chyba zakrętu a korytarzu nie wyrobiłam. Nikogo na szczęście nie było- tylko portier, ale mam nadzieje, że akurat w te kamere nie patrzył
Kochana życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Przy upadku mam nadzieję, że nic sobie nie zrobiłaś ?
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Staraniowa ten pies to faktycznie znak nam też się marzy, mieliśmy czekać aż dom wybudujemy Ale całkiem możliwe że szybciej się zdecydujemy
Na chyba na fioletowej nigdy żadnego Premium nie miałam, a może nie zwracałam uwagi
U mnie plamienie mocniejsze, ból brzucha też mocniejszy/wczoraj wieczorem był naprawdę mocny/ tam więc straciłam całkiem nadzieję już dam znać wieczorem po wynikach i lekarzuPaulina.G, staraniowa lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Staraniowa ten pies to faktycznie znak nam też się marzy, mieliśmy czekać aż dom wybudujemy Ale całkiem możliwe że szybciej się zdecydujemy
Na chyba na fioletowej nigdy żadnego Premium nie miałam, a może nie zwracałam uwagi
U mnie plamienie mocniejsze, ból brzucha też mocniejszy/wczoraj wieczorem był naprawdę mocny/ tam więc straciłam całkiem nadzieję już dam znać wieczorem po wynikach i lekarzu -
Bunia86 wrote:Staraniowa ten pies to faktycznie znak nam też się marzy, mieliśmy czekać aż dom wybudujemy Ale całkiem możliwe że szybciej się zdecydujemy
U mnie plamienie mocniejsze, ból brzucha też mocniejszy/wczoraj wieczorem był naprawdę mocny/ tam więc straciłam całkiem nadzieję już dam znać wieczorem po wynikach i lekarzu -
Dzwoniłam po wynik bety. W tamten poniedziałek było 212 a w ten już 7560, wiec przyrost 175%. Kolejna wizyte mam 9.11 i zastanawiam się czy powinnam isc jeszcze raz w poniedziałek na bete...
Lunaris, Zielona1911, KateHawke, Bocianiątko, Karolina90, Karma88 lubią tę wiadomość
-
U mnie plamienie mocniejsze, ból brzucha też mocniejszy/wczoraj wieczorem był naprawdę mocny/ tam więc straciłam całkiem nadzieję już dam znać wieczorem po wynikach i lekarzuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 09:44
-
Dziewczyny a nie boicie sie , ze jak napierw będzie piesek, to bedzie zazdrosny o dziecko, bo on był pierwszy na swoim terytorium? Pytam dlatego, bo kiedys był reportaz albo w dzień dobry tvn albo w pytaniu na śniadanie właśnie na ten temat, i tam sugerewali, ze pierwsze powinno niby być dziecko, a później niby wprowadza sie psa, zeby wiedział gdzie jego miejsce w domu. Ale zupełnie nie wiem jak sie to ma do rzeczywistosci, i jak to wygląda w praktyce:)Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Przepraszam że juz wczoraj nie odpisywałam ale zasnęłam z telefonem w ręku jak próbowałam Wam odpisać. Ketonal i brak snu rozłożyły mnie jak małe dziecko
Maja dzięki za info. Bałam się, że tylko mnie tak boli. A jednak nie jestem sama Wczoraj spanikowałam bo myślałam, że to wyrostek.
Malka dzięki może w końcu zapamiętam weNFLon
Flowwer wrote:Jaki masz poziom wapnia ? A wit C bierzesz?
Wapń nie mam pojęcia ale jak kiedys badałam to nie było z nim problemu. A wit. C na pewno mam w normie bo uwielbiam kwaśne rzeczy: jabłka, cytryny, inne owocki, w Femibionie też jest chyba wit. C. Teraz znów kupię D3+K2 więc wchłanianie wapnia się polepszy.
malka wrote:KateHawke a mogę zapytać czy planujesz laparo zeby usunąć ta torbiel?
Jasne że możesz Jak ostatnio byłam u mojego lekarza to stwierdził że spróbujemy podejść jak najszybciej do in vitro. Skoro torbiel była 35x45mm to nie było konieczności laparoskopii. Bał się że rezerwa jajników pójdzie mi mocno w dół. W piątek mam wizytę to zobaczymy co dalej
-
nick nieaktualny
-
Bunia86 trzymam kciuki bardzo za Ciebie żeby było wszystko dobrze. :*
-
U mnie plamienie mocniejsze, ból brzucha też mocniejszy/wczoraj wieczorem był naprawdę mocny/ tam więc straciłam całkiem nadzieję już dam znać wieczorem po wynikach i lekarzu
Kochana wspieram i trzymam kciuki, że to nie to o czym myślisz
O której wyniki i wizyta ?
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Paula ja bym nie powtarzała- beta przepiękna gratulacje
KateHawke a jak po nocy? przeszło Ci?Paulina.G lubi tę wiadomość
-
Justa0801 wrote:Hej. Ja tak jak sie spodziewalam test negatywny ;( @ nie ma, a miala byc wczoraj, wiec czekam dalej, ale juz bez nadziej bo jak by byla ciaza to powinien test pokazac.
-
Hej, możecie mnie wykreślić z poniedziałkowego testowania, bo dziś przyszła @. Wcześniej niż powinna, ale równie okrutna jak zawsze. Wam życzę powodzenia.38 lat, 6 lat starań, 4 x IUI
Hiperprolaktynemia - Norprolac 75
Niedoczynność tarczycy - Letrox 50
MTHFR c677T hetero - metylofilolian
PAI-1 homo - Acard, Neoparin po FET
2019: IVF długi protokół (Macierzyństwo):
23.03 punkcja: 7 zarodków
28.03 ET: 2x 5.1.1 CB
31.05 FET (S): 4.2.1 i 3.2.2
02.07 FET (N): 2x bl2
Leczenie immuno: Intralipid, Encorton
23.09 FET (S): ostatni 3.3.2
14.11.219 histero - przewlekłe zapalenie
endometrium: antybiotykoterapia
2020: II IVF (Artvimed) - długi protokół:
zamrożone 10 oocytów
19.10.21 histero - znowu antybiotyki... -
kahanka wrote:Hej, możecie mnie wykreślić z poniedziałkowego testowania, bo dziś przyszła @. Wcześniej niż powinna, ale równie okrutna jak zawsze. Wam życzę powodzenia.
kahanka lubi tę wiadomość