Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Staraczka111 Fajny piesio widać, że to taki przytulasek Kochany
Moj to amstaff albo pitbull sama nie mogę określić co to za rasa, bo adoptowany ale też taki milusek, a dzieci to by zalizał
Agniechaa spokojnie, nie denerwuj się! Wiem, że cięzko, ale badź dzielna! Wszystko bedzie dobrze! Koniecznie informuj!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny palmienia dostałam sluz z czerwonymi grudkami i przy podcieraniu czerwono módlcie sie ze moje maluszki zaraz lecę do kliniki
Aksamitna lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
staraczka1111 wrote:Ja mam dużego psa. Nie wiem jak zareaguje na dziecko w domu. Wiem że chyba nie będzie zazdrosny jest raczej psem opiekuńczym. Gdy pies zaszczeka kura głośniej zagdacze kot zamiałczy Zaraz leci patrzeć czy się jakaś krzywda komuś nie dzieje. Pewnie gdy dzieciątko będzie płakać pierwszy będzie przy łóżeczku skomleć https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6b01d591d36.jpg
Ojj to taki milusiński opiekun:)
Dziewczyny nie mam pieska, dlatego pytałam Was:) bo wiadomo ze program w tv to tylko program w tv a prawdziwa opinia powinna opierac się na waszym doświadczeniu z pupilami
(i ta opinie mnie w pełni satysfakcjonuje)KateHawke, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
agniechaaa leć do kliniki i postaraj sie do wizyty nie stresować (chociaż wiem że tak cięzko)! Trzymam za Was Kciuki!!!!
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
KateHawke wrote:Kto ma u siebie Śląskie Laboratoria Analityczne? Jest pakiet badań tarczycowych za 29zł - niezła cena.
http://sla.pl/landingpage_f/w-listopadzie-wykonaj-z-nami-badania-tarczycowe-w-cenie-29-zl/?smclient=c27810fc-d0ca-11e6-b37b-002590eabb38&utm_source=salesmanago&utm_medium=email&utm_campaign=Badania+tarczycowe+%28promocja+miesi%C4%99czna+-+listopad+2017%29
wlasnie dostalam e-maila z taka informacja i mialam pisac na forumKateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bocku to teraz ostro do roboty
Bunia trzymam kciuki zeby beta ladnie rosla i za wizyte, daj znac po
Agniechaa nie denerwuj sie, wiem ze latwo sie mowi ale musi byc dobrze! Trzymam kciuki!
Amy mam nadzieje ze nie zrobilas sobie krzywdy przewracajac sie.. ja kiedys przewrocilam sie na prostej drodze, nogi mi sie zaplataly i wyladowalam na ziemi..
Staraczka111 Fajny piesio, a jak slodko spi przy tobieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 10:59
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny palmienia dostałam sluz z czerwonymi grudkami i przy podcieraniu czerwono módlcie sie ze moje maluszki zaraz lecę do kliniki
-
Agniechaaaa wrote:Boje sie boje sie jak cholera
Trzymaj sie kochana!! jedziesz juz do lekarza?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
kilka stron temu zadałam pytanie, które w natłoku wczorajszych postów pewnie gdzieś zaginęło.
Idę dziś na monitoring, to 12 dc i czy powinnam poprosić ginekologa o skierowanie na jakieś badania na tym etapie? Progesteron to za wcześnie, na pewno będzie jeszcze kilka wizyt do owu (mam długie cykle), ale czy jest sens robić np. estradiol by sprawdzić dojrzewanie pęcherzyków? W tym cyklu robiłam badania w 4 dc. więc byłoby porównanie.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Czesc, ja już bo badaniach. Beta wzrosła z 105 na 262. Czyli chyba wzrost ok. Martwi mnie, że w morfologii mam MCHC 35, a normą jest do 34.5. czytałam, że to może wynikać z niedoboru kwasu foliowego lub witaminy B12, ale ja biorę suplement z kwasem...
malka, KateHawke, Karma88 lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Agniechaaaa wrote:Boje sie boje sie jak cholera
PS. Wg mnie to żadne Zające tylko czeresienki -
nick nieaktualny
-
madwitka wrote:Dziewczyny a nie boicie sie , ze jak napierw będzie piesek, to bedzie zazdrosny o dziecko, bo on był pierwszy na swoim terytorium? Pytam dlatego, bo kiedys był reportaz albo w dzień dobry tvn albo w pytaniu na śniadanie właśnie na ten temat, i tam sugerewali, ze pierwsze powinno niby być dziecko, a później niby wprowadza sie psa, zeby wiedział gdzie jego miejsce w domu. Ale zupełnie nie wiem jak sie to ma do rzeczywistosci, i jak to wygląda w praktyce:)
Mopsy na szczęście są rodzinne i lubią dzieci więc nie byłabym się o to. Mój brat też zdecydował się na psa przed córka i świetnie to się sprawdziło
Bunia, przykro mi... Też polubiłam przypadkiem (korzystam w telefonu).
Na pewno będzie ok! Trzymam mocno kciuki! :*madwitka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
reset wrote:Dziewczyny,
kilka stron temu zadałam pytanie, które w natłoku wczorajszych postów pewnie gdzieś zaginęło.
Idę dziś na monitoring, to 12 dc i czy powinnam poprosić ginekologa o skierowanie na jakieś badania na tym etapie? Progesteron to za wcześnie, na pewno będzie jeszcze kilka wizyt do owu (mam długie cykle), ale czy jest sens robić np. estradiol by sprawdzić dojrzewanie pęcherzyków? W tym cyklu robiłam badania w 4 dc. więc byłoby porównanie.
Pewnie, że jest sens. Czasem pęcherzyk rośnie a komórka nie dojrzewa. Chyba Panan ostatnio tak miała.
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️