Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset, dobrze zrobić tuż przed owulacją estradiol i LH.
Agniechaaa, trzymam kciuki, musi być wszystko dobrze!Melevis lubi tę wiadomość
-
Kochane poratujcie
Dostałam zalecenie od gin żeby zrobić prolaktynę z obciążeniem. Zadzwoniłam do labu żeby zapytać o cenę a pani mi mówi że muszę mieć ta tabletkę którą zażywa sie po 1 pobraniu tylko problem w tym że moja gin nie dała mi na to recepty.
Mogę sobie załatwić ten lek tylko co to ma być ? Pisałam do mojej Pani dr ale nie odpisuje....19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Kochane poratujcie
Dostałam zalecenie od gin żeby zrobić prolaktynę z obciążeniem. Zadzwoniłam do labu żeby zapytać o cenę a pani mi mówi że muszę mieć ta tabletkę którą zażywa sie po 1 pobraniu tylko problem w tym że moja gin nie dała mi na to recepty.
Mogę sobie załatwić ten lek tylko co to ma być ? Pisałam do mojej Pani dr ale nie odpisuje....
Ja w diagnostyce od razu tabletkę miałam w labie. Nie musiałam kupować. -
Nalia wrote:Czesc, ja już bo badaniach. Beta wzrosła z 105 na 262. Czyli chyba wzrost ok. Martwi mnie, że w morfologii mam MCHC 35, a normą jest do 34.5. czytałam, że to może wynikać z niedoboru kwasu foliowego lub witaminy B12, ale ja biorę suplement z kwasem...
A jakie suple bierzesz?
-
KateHawke wrote:Ja w diagnostyce od razu tabletkę miałam w labie. Nie musiałam kupować.
A w SLA pani mi powiedziała że ona tabletek nie ma ...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Jedyny plus jest taki, ze teraz jest juz czysto. Mam dziwne przeczucie, ze to przez Crinone. DAm znac po wizycie kochane
nadzieja73 lubi tę wiadomość
-
Nalia wrote:Czesc, ja już bo badaniach. Beta wzrosła z 105 na 262. Czyli chyba wzrost ok. Martwi mnie, że w morfologii mam MCHC 35, a normą jest do 34.5. czytałam, że to może wynikać z niedoboru kwasu foliowego lub witaminy B12, ale ja biorę suplement z kwasem...
-
nick nieaktualnyWszystkim dzisiejszym testowaczkom ogromnej kciuki!
I czekam na wieści z dzisiejszych badań.
Staraniowa - adoptuj tego mopsika, my zwlekaliśmy z przygarnięciem pieska i teraz ogromnie żałujemy, że nie zdecydowaliśmy się wcześniej. Pies to cudowny dar, ogromne szczęście, radość i bezwarunkowa miłość. Nawet się nie zastanawiaj.
U mnie śluz zaczyna się robić bardziej wodnisty czyli odliczam czas do owulki i uskuteczniam przytulanki.pilik, Amy333, KateHawke, staraniowa, Emiilka, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Reset, dobrze zrobić tuż przed owulacją estradiol i LH.
Agniechaaa, trzymam kciuki, musi być wszystko dobrze!
Dzięki Summer !
Aga , tyle tu kciuków, że musi być dobrze! W poprzednim wątku nasze kicuki pomogły, i tym razem będzie ok!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dzięki Yos, jestem cala, tylko strachu się najadał, kurcze ostatnio to ja się chyba za dzieciaka przewrocilam;-)
Agniechaaa kciuki i dawaj znac, będzie dobrze:) -
Amy333 wrote:Dzięki Yos, jestem cala, tylko strachu się najadał, kurcze ostatnio to ja się chyba za dzieciaka przewrocilam;-)
Aż mi sie przypomniało jak ja idąc po schodach zahaczyłam obcasem o schód i zleciałam na półpiętro. Kolano trochę bolało ale wstyd jeszcze bardziej :taka stara a się głupio wywaliła Dobrze że nikogo nie było. Każdemu sie zdarza i grunt że nic sie nie stanie bo reszta mało ważnaAmy333, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ten miesiąc będzie lipa juz to czuje. Typowo okresowe objawy i to juz tydzień przed wiec pewnie znowu malpiszon szybciej przylezie.
Agniechaaa trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze,na pewno bedzie!
Gratulacje dla tych którym się udało rośnijcie zdrowoFabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
U mnie beta 177 prog 14 - przy 6 tabletkach luteiny na dobę
Niby doktor kazał powtórzyć w sobotę i do tej pory brać leki, sama nie wiem dlaczego Ale zrobię tak jak każe, przynajmniej bede wiedziała że zrobiłam wszystko, łącznie z położeniem się do łóżka od pozytywnego testu
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Aga trzymam mocno kciuki
Wierzę że wszystko będzie dobrze, i wrócisz do Nas z pięknym zdjęciem Zajączków
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:U mnie beta 177 prog 14 - przy 6 tabletkach luteiny na dobę
Niby doktor kazał powtórzyć w sobotę i do tej pory brać leki, sama nie wiem dlaczego Ale zrobię tak jak każe, przynajmniej bede wiedziała że zrobiłam wszystko, łącznie z położeniem się do łóżka od pozytywnego testu
a jaka mialas poprzednia bete? prg jest niski ale nie tragiczny, a procz lutki bierzesz dupka? robilas jakies badania immunologiczne i genetyczne?
Moze nie wszystko stracone, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 12:34
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny